Çok bunaldım :(

Bence siz artık sözlünüze para göndermek, kontür almak gib şeylerden vazgeçin. Madem birikmiş parası da varmış, arasın ailesini onlardan, para istesin. neden sizden istiyor ki?

Nişan konusunu dq bırakın artık, sözlünüz açsın. Mahalleliyi de boşverin ne derse desin, soranlara hele bir askerden gelsin, ne acelemiz var deyiverin. Biraz siz geriye çekilin bakalım, onlar ne yapacak. Dünyadaki son erkek bu değil ya canım, o biraz koşsun peşinizden.

canım eğer erkek kardeşine her şey alınıyor da bir seninkine alınmıyorsa bunun iki sebebi olabilir, kardeşinin işi gücü senin erkek arkadaşın kadar iyi değilse, ona destek olmak istiyor olabilirler. acaba senin erkek arkadaşına da askere gitmeden önce para biriktir mi dediler hani o biriktirdiğin paradan yersin askerde de gibilerinden... ama bence bir erkek sevdiği kadından ziyade ailesinden daha kolay para ister ne bileyim.. anlamadım cidden valla hayrolsun sonu canım.umarım senin mutlu olacağın şekilde sonlanır ne diyeyim..

canım haklısında şu an bu askerde ve parası yok bence bile bile yapıyorlar gibime geliyor anlamıyorumki bir keresinde şakayla sen yetimsin galiba dedimde üzüldü sonra şaka maka derken unutturdum ben işin içinden çıkamıyorum valla umarım dediğiniz gibi olur allah hakkımızda hayırlısını versin hepimiz için

çok fedakar olma hep senden isteyecekler sesinide ara ara çıkart ama kavga boyutunda olasın sözlün askerden gelsin herşey yoluna girer o mahalledekilerede dövesim geldi sahip çıkacaklarına laf ediyorlar sen içini ferah tut biraz daha bekle herşey istediğin gibi yoluna girer inş küçük detaylara takılma

ben 25 nışanlım 26 yaşında.. hayırlısı olsun ama dünyaya bi kere geliyoruz.. bence bi insan sana zarar veriyosa hayatından çıkaracaksın..
düzelir diye bekleyen kaç arkadaşım varsa evlindikten sonra çok pişman oldular...

bende eşimin a den z ye herşeyi ile ilgilendim. sonuç. bişi nasıl başlarsa öle gidio. bi süre sonra bu durum çok kötü oluyo. hele evlenince daha kötü. sorumsuz bir adam ve sorumsuz ilgisiz bir aile çok zor. düğün sürecindede bi sürü aksaklık olabilir bu nedenle.sineye çekerseniz içinizde kalıp psikolojiniz bozulur. çekmezseniz ne olur bilmiyorum çünkü ben bu yolu denemedim. ama herkes görevi neyse yapmalı. çok sorumluluk yapmak ii değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…