• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok bunaldım:(

M e g g

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
22.105
85.732
798
Selam..
Erkek arkadaşım askere gidecek ve neredeyse bir aydır her tribini çektim aramız bozulmasın diye çırpındım. Çok fazla fedakarlık yaptım kıymetimi bilemedi tartıştık beni çok kırdı konuşmadık ve ilişki durumunu kaldırmış bende kaldırdım. Sadece sevdiğinden eminim ama bu neyin kafası bu nasıl özgüven anlamış değilim. Hiç düşünmüyor mu askere gidicem böyle bitmesin diye. Beni acayip kırdı hep benim adım atmamı bekler. Bende bu sefer yazmadım tak etti artık çok bunaldım. Sizce bundan sonra ne yapmalıyım pskolojim bozuldu resmen..

Bence musade et biraz da o fedakarlık yapsın.Hep sen harap olmuşsun

Ben olsam yazmazdım.Askere gidecekse biraz kendi düşünsün.Sen şimdiden çekmeye başlamışsın.Bir de bunun asker psikolojisinde ki hali var düşman başına yani.

Sen yapıcagını yspmıssın bıraz da o yapsın bence sen yazmamalısın adım atmamalısın boyle yaptıkca hıc degrın kalmaz...

Bence musade et biraz da o fedakarlık yapsın.Hep sen harap olmuşsun

Onun kılını kıpırdattığı yok ki. İlişki durumunu kaldıran insandan fedakarlık beklemek çok saçma değil mi. Bittik galiba

Ben olsam yazmazdım.Askere gidecekse biraz kendi düşünsün.Sen şimdiden çekmeye başlamışsın.Bir de bunun asker psikolojisinde ki hali var düşman başına yani.

Evet yazmıyorum oda yazmıyor bitiyor sanırım

Onun kılını kıpırdattığı yok ki. İlişki durumunu kaldıran insandan fedakarlık beklemek çok saçma değil mi. Bittik galiba
hımm onu atlamıştım.O zaman zor söylemek ama vedaya hazırlıklı ol canım.Tabi belli de olmaz baktı sen hiç yanaşmıyosun yazmıyosun ters tepki yapabilir.Senle ilgilenmeye başlayabilir.Biraz zaman geçsin bakalım

Hiçbir şey yapma.
Sanki Çanakkale'ye,İstiklal Harbi için cepheye gidiyor sanır gören de...
Kadınların regl sancıları,hamilelik psikolojileri,lohusalık psikolojileri...vs.vs...
Erkekler sanki umursuyor çok.Okuyoruz burada.
Altı üstü bir sünnet oluyorlar,bir de askerlik,zannedersin adamın çekmediği acı kalmamış.
Hiçbir şekilde değiştirme kendini.Nasılsan öyle ol.
Gidene zorsa bekleyene de zor.Daha zor hatta.
Sana en çok bağlanması gereken zamanda yaptığına bak.
Askerlik psikolojisi diye bir şey yok.Bunun arkasına sığınarak ''La ben her naneyi bunun arkasına sığınıp yaparım.''kuralı var.
Allah sabır versin.Hayırlı teskereler.

hay allah ya tamam psikolojisi iyi degildir anladıkta bu kadar uzatmak niye hiç üstüne düşme daha çok kendini agırdan satmaya başlar

İlişkisi yok yapmış var mı ötesi bitsin istiyor demek ki..

Hiçbir şey yapma.
Sanki Çanakkale'ye,İstiklal Harbi için cepheye gidiyor sanır gören de...
Kadınların regl sancıları,hamilelik psikolojileri,lohusalık psikolojileri...vs.vs...
Erkekler sanki umursuyor çok.Okuyoruz burada.
Altı üstü bir sünnet oluyorlar,bir de askerlik,zannedersin adamın çekmediği acı kalmamış.
Hiçbir şekilde değiştirme kendini.Nasılsan öyle ol.
Gidene zorsa bekleyene de zor.Daha zor hatta.
Sana en çok bağlanması gereken zamanda yaptığına bak.
Askerlik psikolojisi diye bir şey yok.Bunun arkasına sığınarak ''La ben her naneyi bunun arkasına sığınıp yaparım.''kuralı var.
Allah sabır versin.Hayırlı teskereler.

Tamda düşündüklerimi yazmışsın. Herkese iyi sadece bana kırıcı sanki. Kaybediyor beni

Back
X