• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok bunaldım:(

hımm onu atlamıştım.O zaman zor söylemek ama vedaya hazırlıklı ol canım.Tabi belli de olmaz baktı sen hiç yanaşmıyosun yazmıyosun ters tepki yapabilir.Senle ilgilenmeye başlayabilir.Biraz zaman geçsin bakalım

Sessiz kalayım dimi yani

Askere gidene ne oluyor bilmem. Kesin ilerde sonunuz ayrilik canim benim. Her nazini çekme sonra pişman olursun. Şimdiden bitersen bence daha iyi. Çünkü askerden gelince duygu ve düşünceleri değişir. Daha gitmeden bazi şeylerin değiştiği gibi

Askere gidene ne oluyor bilmem. Kesin ilerde sonunuz ayrilik canim benim. Her nazini çekme sonra pişman olursun. Şimdiden bitersen bence daha iyi. Çünkü askerden gelince duygu ve düşünceleri değişir. Daha gitmeden bazi şeylerin değiştiği gibi

Malesef öyle. Ben aramız bozulmasın diye çok çabaladım

Canım benim kuzeniminde böyleydi sevgilisi askere giderken ayrıldı kuzenim artık sıktın hep ben hep ben yeter bende insanım dedi en son askere gittikten sonra çocuk tutuştu tekrar barıştılar şimdi ise evliler ve çook iyiler Allaha şükür.. Yani askere gittikten sonra düşünecek o kadar zamanı olacakki yaptığı tüm haksızlıkları düşünecek ve pişman olacak o yüzden ğstüne gitme

Canım benim kuzeniminde böyleydi sevgilisi askere giderken ayrıldı kuzenim artık sıktın hep ben hep ben yeter bende insanım dedi en son askere gittikten sonra çocuk tutuştu tekrar barıştılar şimdi ise evliler ve çook iyiler Allaha şükür.. Yani askere gittikten sonra düşünecek o kadar zamanı olacakki yaptığı tüm haksızlıkları düşünecek ve pişman olacak o yüzden ğstüne gitme

Şu an hiçbir şekilde yazmıy canım. Bitti dite yazayım mı yani. Hangi dilden anlar ki bu kütük

Şu an hiçbir şekilde yazmıy canım. Bitti dite yazayım mı yani. Hangi dilden anlar ki bu kütük

Hiçbir şey yapma bence.Üstüne düşeni yapmışsın.Sessiz kal.
Ha ilk adımında da koşarak gitme.Acemilikte illa arayacak.
Çarşı yok,cep telefonu yok.Üst devreler ezecek.
Ankesörlü sırası bekleyecek.
Düşünmek için çok zamanı olacak.
Tabi senin de.

Kıymetini bilmiyor, fedakarlık yapmıyor, umursamıyor... Eeee bu durumda en başta senin böyle birini istememen lazım, başlarım ben böyle aşkın ızdırabına deyip bağrına taş bas, bir daha ne ara ne sor.

Hiçbir şey yapma bence.Üstüne düşeni yapmışsın.Sessiz kal.
Ha ilk adımında da koşarak gitme.Acemilikte illa arayacak.
Çarşı yok,cep telefonu yok.Üst devreler ezecek.
Ankesörlü sırası bekleyecek.
Düşünmek için çok zamanı olacak.
Tabi senin de.

İnşallah akıllanır. Tutucam kendimi katı olucam bu sefer. Onunda yazmya niyeti yoktur çok cinstir zaten bu konuda. Yazarsa da olumlu bişi yazmaz

Kıymetini bilmiyor, fedakarlık yapmıyor, umursamıyor... Eeee bu durumda en başta senin böyle birini istememen lazım, başlarım ben böyle aşkın ızdırabına deyip bağrına taş bas, bir daha ne ara ne sor.

Aynen sinirlerim yıprandı. Pat diye unutmak zor ama bu sinirim çok zor geçer

İnşallah akıllanır. Tutucam kendimi katı olucam bu sefer. Onunda yazmya niyeti yoktur çok cinstir zaten bu konuda. Yazarsa da olumlu bişi yazmaz

Hiç belli olmaz.Eski konularına da baktım,sen elinden gelenin fazlasını yapmışsın.Hayırlısı olsun hakkında.

Back
X