Ne yazık ki bu bir yardım cümlesi değil. Bizim de derdimiz bu napalım ?Konu fazla ergence geldi.
Bence kendinizden,kararlarınızdan taviz vermeyin. taviz tavizi doğurur.Ne yazık ki bu bir yardım cümlesi değil. Bizim de derdimiz bu napalım ?
Haklı mıyım değil miyim inanın bunu bile bilmiyorumBence kendinizden,kararlarınızdan taviz vermeyin. taviz tavizi doğurur.
Haklı olduğunuzu düşünüyosanız arkasında durum
Her insanın yapısı farklıdır neden bu size ergence geliyor ki ? Bu da onun hayat görüşü. Onu savunduğumdan değil ama böyle düşünüyor olması ergenlik değil bence karakter meselesi.Ergenlikten çıkamayacaksan ayrılalım de.
Bak şimdi önceleri haklı yani senin aliyi hesaplarında tutman yanlışmış ama sonradan silince de kızmış tutarsızlık var anladın mı. ilişkiniz tam oturmamış böyle şeyler sorun oldukça daha çok yıpranacaksınız ondan öyle dedimHer insanın yapısı farklıdır neden bu size ergence geliyor ki ? Bu da onun hayat görüşü. Onu savunduğumdan değil ama böyle düşünüyor olması ergenlik değil bence karakter meselesi.
Ona bir parça hak veriyorum fakat hangi taraf dha haklı ve nasıl konuşmalıyım bunu bilmiyorum
Bende birini haklı bir sebebimden dolayı silmesini istemiştim bu nedenle ona kızamıyorum. Haklılık payı olabilir. Bana baskı kuran,kısıtlayan biri olmadı hiç. Ve 30 yaşındaki insan bile aynı kıskançlığı gösterebilir lütfen ergen demeseniz.Bugün Ali'yi sil,yarın Veli'yi sonraki günde tüm erkekleri sil daha sonra arkadaşlarını ,tüm sosyal medya hesaplarını sil der.en nihayetinde makyajını sil,aileni,arkaşlarını sevdiklerini sile kadar uzar gider.Bir bakmışsın bir ergenin elinde silme bezine dönmüşsün.Koy tavrını yerini bilsin ergen .
Tam anlatamadım sanırım. Doğrusu şu. Sil dediğinde sadece facebook ve instagramdan sildim. Fakat diğer yerlerden silmedim.Zaten aramız kötüydü o ara aklıma bile gelmedi diğer yerler. Daha sonra bugün swarm ve snapchaten neden silmediğimi sordu. Umursamıyorsun sözlerimi dikkate almıyorsun ben yapsam bana tepkin ne olurdu.Silme sakın ama bir daha böyle birşeyle karşılaşırsam sert tepki veririm dedi. Bende sildim dedim. Silme demedim mi diye kızdı.Bak şimdi önceleri haklı yani senin aliyi hesaplarında tutman yanlışmış ama sonradan silince de kızmış tutarsızlık var anladın mı. ilişkiniz tam oturmamış böyle şeyler sorun oldukça daha çok yıpranacaksınız ondan öyle dedim
Çok özür dilerim,siz aslında birbirinize çok yakışan bir çiftmişsiniz.Bende birini haklı bir sebebimden dolayı silmesini istemiştim bu nedenle ona kızamıyorum. Haklılık payı olabilir. Bana baskı kuran,kısıtlayan biri olmadı hiç. Ve 30 yaşındaki insan bile aynı kıskançlığı gösterebilir lütfen ergen demeseniz.
Ben sevgilim haklı yada haksız demiyorum. Ama ergen demek aşağılayıcı bir kelime olarak geliyor
Teşekkür ederim bayan olgun.Çok özür dilerim,siz aslında birbirinize çok yakışan bir çiftmişsiniz.
Sevmediğiniz insanları birbirinize sildirip,bloklatmanız çok yetişkince bir davranış.İkiniz de ergen değilmişsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?