çok bunaldım

martenzit

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
880
472
23
31
İyi geceler. Merhaba herkese. Dün buraya sevgilimin bana soğuk davranmasıyla ilgili bir konu açmıştım. Sanki ayrılmak ister gibiydi. Ve dün gece konuştuk. Kesinikle bırakmak,bitirmek istemediğini ve beni çok sevdiğini söyledi. Sadece zor zamanlar geçirdiğimiz için yıprandığımızı söyledi. Herşeyi konuştuk.
Peki sorun ne diyeceksiniz.
1. sınıfa ilk başlağımda arkadaşlarımdan biri gelip sınıftan herhangi biriyle görüşüp görüşmeyeceğimi sordu ve bende aynı sınıftan biriyle görüşmeyeceğimi söyledim. Bu kişinin kim olduğunu da öğrenmedim. Başka bir okuldan biriyle sevgili oldum ve ayrıldım. Daha sonra geçen sene bana soran arkadaşıma laf arasında kimdi diye sordum. Ali dedi. Fakat ben Alinin herhangi bir yakınlığını,askıntı oluşunu yada başka birşey görmedim. Herkese karşı iyi niyetli olan biri. Ali birkaç kızla görüştü ve bana artık iç bir ilgisi kalmadığını hatta o zamanlar da basit bir hoşlantısı olduğunu düşünüyorum.
Sosyal medya hesabımı aktif olarak kullanıyorum.Bazen sevgilimle bazen kendim bazende başka fotoğraflar koyuyorum.Bi süre önce sevgilim dedi ki bu Alinin sana herhangi bir yakınlığı olmuş muydu ? Bende neden sordun ki dedim. Ali benim neredeyse her fotoğrafımı beğenmiş hiç sektirmeden fakat sevgilimle olan fotoğrafları çok nadir beğenmiş. Bende denk gelmiştir dedim. Ali sosyal medyayı aktif kullanan biri ben hariç herkesin bir paylaşımına denk gelse beğenir. Fakat erkek arkadaşım bu duruma kafasını taktı ve erkek arkadaşımla son koyduğum fotoğrafı beğenmeyip ardından kendimi koyduğum fotoğrafı beğenince erkek arkadaşım artık çok sinirlendi ve o çocuğu sil her yerden bu bir tesadüf değil. dedi. Ve bende instagram ve facebooktan sildim fakat snapchat,swarmdan silmedim. O ara kötüydük ve benim aklıma onlardan silmek geldi sadece

Bugün neden diğerlerinden de silmediğimi sordu. Bende snapchatte payylaşım yapmıyorum genelde ikimizi koyuyorum diye önemsemedim dedim. Bana kızmaya başladı. Umursamıyorsun ben yapsam bunu kaç gün kavga ederdik dedi.
Silerim dalgınlığıma geldi dedim. Silme sakın dedi. Bende yeni düzeldiğimiz için kötü olmamak için sildim. Bu kez de sildim diye kızdı.

Çok fazla tepki verdi.
Bu gece bu konuyu konuşacağız ama nasıl tepki vermem gerek bilmiyorum.
Nasıl konuşmalıyım.

Bu arada 3. sınıfı bitirdim ve sınıfımla yeni yeni kaynaştım. Birgün Ayşe Ali Eren ben oturuyorduk okulda ve Ali de fotoğrafta hoş çıkabilecek bir yerdeydi. Bizde üçümüz çıkardık telefonlarımızı Aliyi çekip fotoğraflarını ona attık.Erkek arkadaşım da görmüştü telefonumda fotoğraflarını durumu izah ettim. O zamanlar daha bu sorunlar yaşanmamıştı.
Kendimi haklı yada haksız görmüyorum. Çünkü içimi biliyorum ve eğer Alinin bir yakınlığını hissetseydim çok mesafeli dururdum. Beğeni olayını ise sevgilim söylediğinde farkettim

Ergenlikten çıkamayacaksan ayrılalım de.
Her insanın yapısı farklıdır neden bu size ergence geliyor ki ? Bu da onun hayat görüşü. Onu savunduğumdan değil ama böyle düşünüyor olması ergenlik değil bence karakter meselesi.
Ona bir parça hak veriyorum fakat hangi taraf dha haklı ve nasıl konuşmalıyım bunu bilmiyorum

Bugün Ali'yi sil,yarın Veli'yi sonraki günde tüm erkekleri sil daha sonra arkadaşlarını ,tüm sosyal medya hesaplarını sil der.en nihayetinde makyajını sil,aileni,arkaşlarını sevdiklerini sile kadar uzar gider.Bir bakmışsın bir ergenin elinde silme bezine dönmüşsün.Koy tavrını yerini bilsin ergen .

Her insanın yapısı farklıdır neden bu size ergence geliyor ki ? Bu da onun hayat görüşü. Onu savunduğumdan değil ama böyle düşünüyor olması ergenlik değil bence karakter meselesi.
Ona bir parça hak veriyorum fakat hangi taraf dha haklı ve nasıl konuşmalıyım bunu bilmiyorum
Bak şimdi önceleri haklı yani senin aliyi hesaplarında tutman yanlışmış ama sonradan silince de kızmış tutarsızlık var anladın mı. ilişkiniz tam oturmamış böyle şeyler sorun oldukça daha çok yıpranacaksınız ondan öyle dedim

Bugün Ali'yi sil,yarın Veli'yi sonraki günde tüm erkekleri sil daha sonra arkadaşlarını ,tüm sosyal medya hesaplarını sil der.en nihayetinde makyajını sil,aileni,arkaşlarını sevdiklerini sile kadar uzar gider.Bir bakmışsın bir ergenin elinde silme bezine dönmüşsün.Koy tavrını yerini bilsin ergen .
Bende birini haklı bir sebebimden dolayı silmesini istemiştim bu nedenle ona kızamıyorum. Haklılık payı olabilir. Bana baskı kuran,kısıtlayan biri olmadı hiç. Ve 30 yaşındaki insan bile aynı kıskançlığı gösterebilir lütfen ergen demeseniz.
Ben sevgilim haklı yada haksız demiyorum. Ama ergen demek aşağılayıcı bir kelime olarak geliyor

Lütfen yorum yaparken ergen demeyin. Bu sözcükten midem bulanıyor artık. Ben beni yada sevgilimi aşağıayacak birşey değil çözüm arıyorum

Bak şimdi önceleri haklı yani senin aliyi hesaplarında tutman yanlışmış ama sonradan silince de kızmış tutarsızlık var anladın mı. ilişkiniz tam oturmamış böyle şeyler sorun oldukça daha çok yıpranacaksınız ondan öyle dedim
Tam anlatamadım sanırım. Doğrusu şu. Sil dediğinde sadece facebook ve instagramdan sildim. Fakat diğer yerlerden silmedim.Zaten aramız kötüydü o ara aklıma bile gelmedi diğer yerler. Daha sonra bugün swarm ve snapchaten neden silmediğimi sordu. Umursamıyorsun sözlerimi dikkate almıyorsun ben yapsam bana tepkin ne olurdu.Silme sakın ama bir daha böyle birşeyle karşılaşırsam sert tepki veririm dedi. Bende sildim dedim. Silme demedim mi diye kızdı.
Yani demek istediği önceden tmamen çıkartmam gerektiğiydi

Bu bence iki sevgilinin arasında yaşanabilecek en basit konu .ama moralinizi bozmayın taviz meselesi aramızdaki iletişime ve tartıştığınız konulara bağlı.eğer sizi anlayan ve kendini sizin yerinize koyan bir sevgiliniz varsa herşey kolay hallolur .siz peki böyle Bi durumda ne yapardınız ?kemdinşzi onun yerine koyun ve öyle davranın tabi bu empatiler tek taraflı ise o Zaman durum kötü

Bende birini haklı bir sebebimden dolayı silmesini istemiştim bu nedenle ona kızamıyorum. Haklılık payı olabilir. Bana baskı kuran,kısıtlayan biri olmadı hiç. Ve 30 yaşındaki insan bile aynı kıskançlığı gösterebilir lütfen ergen demeseniz.
Ben sevgilim haklı yada haksız demiyorum. Ama ergen demek aşağılayıcı bir kelime olarak geliyor
Çok özür dilerim,siz aslında birbirinize çok yakışan bir çiftmişsiniz.
Sevmediğiniz insanları birbirinize sildirip,bloklatmanız çok yetişkince bir davranış.İkiniz de ergen değilmişsiniz.

Back
X