- 8 Temmuz 2023
- 1.803
- 4.139
- 53
Söyledim ben öyle şeyler yapamam diyor babamHemen ailenizi arayın deyin ki sabah akşam eşimi arayın anne baba dede hala kiminiz varsa arasın bir süre. Babanız desin ki attığın adımı bileyim sen de benim oğlumsun. O zaman eşiniz anlar belki ve ailenize söyler işin cılkı çıkmadan
Tavır yapmıyor aşkında sadece aramayın bu kadar sık nasıl diyeyim diyor karlı taraf çok yanlış anlıyor çünkü genel anlamda bana hak veriyor kısa kes konuşmalarını işim var vs de bu bi alışkanlık oldu onu kır diyor zaten telefonda uzun konuşmayı Çok severmiş babası herkese yapıyormuş bunu ama benim işim var demeye fırsat vermiyorum bilmiyorum belki de ben uzatıyorumTelefon radyasyon size de şu an bebek istiyorum bana da zararlı de
Ama çözüm olmaz eşinden yüz alıyorlar eşin biraz tavır yapsan tavır yapacak bir tıp.sen de ne şiş yansın ne kebap çözüm değil icinizi bosaltmak icin yazdiniz
Telefon kısa kessen işim var diye yada aradıklarında gittikçe geç arasan.ben böyle çözdüm istemediğim kişi artık eşimi arıyor.hatta eşim sen konuşmak istemiyorsun diye ben aradım onu dedi
Kısaca hiçbir şey imkansız değil
Hasta millet ya gercektenBeni gelin mevlidin de 8 teyze ağlattı orayı unut diye… seni çok iyi anlıyorum
Bazısı insanın canına yapışıyor, imadan da acık söylemekten de anlamıyor.Mesela sabah aradıklarında "Uyuyordum anne ya, sonra konuşuruz" diyerek hiç soru sormadan vs kapatın.
Ya bana konunuz tuhaf geldi.
Fırsat vermişsiniz ki arayıp duruyorlar. Birkaç kere imâlarda bulunursanız yapmazlar diye düşünüyorum.
Hiç sizin gibi biri değilim. Canımın istemediği kimseyle görüşmem de konuşmam da. İlla kavga dövüşe gerek yok. Bir şekilde imâ ederim ya da açıkça söylerim.
Yok beni hasta ettiler ama kendileri turp gibiHasta millet ya gercekten
Hayır herkes anlar konu sahibi net tavır yapmiyor yine ama şikayet de ediyorBazısı insanın canına yapışıyor, imadan da acık söylemekten de anlamıyor
Amin inşallahDimi?
Umarım çok iyi bir kv olursunuz
Sizin gibi bir kadına harika bir gelin diliyorum ama ben.Amin inşallah
Valla şimdiden oğlumu tembihliyorum hergün bana gelmeyin, sürekli aramayın diye.
Karşı daire satılıktı eşim oğluma alacakken vazgeçirdim, aynı semtte dahi istemiyorum dedim.
Aramızdaki sınırı koruyalım, birbirimize misafir olarak gidip misafir olarak gelelim.
Kimseyi darlamaya gerek yok
Ama çok tatlısın ❤Sizin gibi bir kadına harika bir gelin diliyorum ama ben.
Bu da dert mi demeyin artık cidden bunaldım. Bir senelik evliyim eş ailesi kötü niyetleri yok ama sabah kaynanam akşam kayınpederim haftada iki üç dedesi arıyor. Ve asla konuşma kısa kalmıyor gün aşırı muhakkak ve saatleri yok sabah 9 akşam 11. Seviyorlar anlıyorum ama boğuluyorum artık. Kaynanamın annesi hastaydı aradım nasıl diye ağladı çok severim bu arada kaynanamı ağzı var dili yok o ağlayınca ben de ağladım artık hoşuna mı gitti anlamadım her gün sabahın köründe arayıp uykudan uyandığımı biliyor olmasına rağmen anasının durumunu anlatıyor ben sormadan. Akşama kayınpederim eve gidiyor telefona sarılıp beni arıyor gün içinde yaptıklarını anlatıyor kaynanam biraz daha saygılı insan hayatına ve laf anlar rahatsız etmek çok istemez. Kayınpeder öyle değil ya bi insan geliniyle ne konuşabilir o kadar. Aramazsan da laf sokar ( atıyorum üç gün hiç aramadın ) bir de normal konuşmalar değil sürekli artık baba evinden çıktığımı onların zimmeti altına girdiğimi ima edici konuşmalar. İlk başlarda eşimin müdahale etmesini bekliyordum ama baktım edemiyor asla bu konuda bir şey diyemez haklı olduğumu söylüyor ama arama mı diyeyim ne yapayım diyor en ufak şeyde yanlış anlayacak potansiyeldirler çünkü artık ondan da medet ummuyorum kendim yapmaya çalıştım ama maalesef yine önüne geçemiyorum işim var dışardayım vs hepsini denedim olmadı. Dediğim gibi fitne fesat insanlar değil ama gelinden aşırı beklentililer bu konuda ben de hiç öyle bi aile ortamında yetişmedim herkes çok rahattı. Kendi çocukları gibi olamıyorum olamam zaten çünkü kendi anne babama da böyle değilim onlara nasıl olayım. Nasıl önüne geçeceğim bu durumun özür diliyorum uzun oldu yıllanmış arkadaşlarım, ablalarım bacınıza bi çare
Baktın çok uzun konuşuyorlar anne pardon wc gitmem gerekiyor de... benim kardeşim de bazen çok uzatıyor bende wc.diyorumBu da dert mi demeyin artık cidden bunaldım. Bir senelik evliyim eş ailesi kötü niyetleri yok ama sabah kaynanam akşam kayınpederim haftada iki üç dedesi arıyor. Ve asla konuşma kısa kalmıyor gün aşırı muhakkak ve saatleri yok sabah 9 akşam 11. Seviyorlar anlıyorum ama boğuluyorum artık. Kaynanamın annesi hastaydı aradım nasıl diye ağladı çok severim bu arada kaynanamı ağzı var dili yok o ağlayınca ben de ağladım artık hoşuna mı gitti anlamadım her gün sabahın köründe arayıp uykudan uyandığımı biliyor olmasına rağmen anasının durumunu anlatıyor ben sormadan. Akşama kayınpederim eve gidiyor telefona sarılıp beni arıyor gün içinde yaptıklarını anlatıyor kaynanam biraz daha saygılı insan hayatına ve laf anlar rahatsız etmek çok istemez. Kayınpeder öyle değil ya bi insan geliniyle ne konuşabilir o kadar. Aramazsan da laf sokar ( atıyorum üç gün hiç aramadın ) bir de normal konuşmalar değil sürekli artık baba evinden çıktığımı onların zimmeti altına girdiğimi ima edici konuşmalar. İlk başlarda eşimin müdahale etmesini bekliyordum ama baktım edemiyor asla bu konuda bir şey diyemez haklı olduğumu söylüyor ama arama mı diyeyim ne yapayım diyor en ufak şeyde yanlış anlayacak potansiyeldirler çünkü artık ondan da medet ummuyorum kendim yapmaya çalıştım ama maalesef yine önüne geçemiyorum işim var dışardayım vs hepsini denedim olmadı. Dediğim gibi fitne fesat insanlar değil ama gelinden aşırı beklentililer bu konuda ben de hiç öyle bi aile ortamında yetişmedim herkes çok rahattı. Kendi çocukları gibi olamıyorum olamam zaten çünkü kendi anne babama da böyle değilim onlara nasıl olayım. Nasıl önüne geçeceğim bu durumun özür diliyorum uzun oldu yıllanmış arkadaşlarım, ablalarım bacınıza bi çare
Allah razı olsun. Şu an duygusal bir sünger oldum.Ama çok tatlısın ❤
Amin inşallah
Rabbim seninde gönlüne göre versin, sende çok mutlu ol inşallah
Ah keşke herkes böyle düşünüp böyle yapsa inanın o zaman oğlan da gelin de saygı çerçevesinde yanınızdan olmaktan hep mutluluk duyacaklar, maşallahAmin inşallah
Valla şimdiden oğlumu tembihliyorum hergün bana gelmeyin, sürekli aramayın diye.
Karşı daire satılıktı eşim oğluma alacakken vazgeçirdim, aynı semtte dahi istemiyorum dedim.
Aramızdaki sınırı koruyalım, birbirimize misafir olarak gidip misafir olarak gelelim.
Bende duygulandım biliyor musun gözler doldu, böyle narin düşünceli ebeveynler görmedik maalesefAllah razı olsun. Şu an duygusal bir sünger oldum.Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşAllah.
Nadirler çünkü yavru.Bende duygulandım biliyor musun gözler doldu, böyle narin düşünceli ebeveynler görmedik maalesef
Ne Allahtan korkmaları, ne kuldan utanmaları var.. Hasta ediyorlar insanı hayattan soğutuyorlar.Nadirler çünkü yavru.Çoğu kendi de aynı dertten çekmiş olmasına rağmen gelinde çeksin istiyor , çevreye gelin beni dinliyor , oğlum ağzıma bakar dedirtmek istiyor. Vicdan yok akıl hiç yok.
Kendi anneme çok benzettim sizi o da hep bu şekilde söyler zaten insanın üstüne bir zorunluluk yüklemedikten sonra herkes birbirine elinden geldiğince sevgi ile yaklaşır. Sizin gibilerle karşılaşın inşallahAmin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?