- Konu Sahibi Anesteziaanne
-
Çok teşekkür ederim fikriniz için ama sanırım çalışmaya dönmek daha iyi olacak benim için ev beni daraltıyor özellikle eşim yokken arkadaşa ihtiyacım var yeni Bi çevreye uyum sağlama lazımAnneniz için geçmiş olsun. Evde yapabileceğiniz hobiler edinseniz? Boyama vs gerçekten vakti olan insanlar için çok keyifli hobiler var. Hem kafanız dağılır, hem vakit geçer.
Haklısınız galiba annem iyileşti evine dönecek içim rahat şükür bende yalnız bişey yapamıyorum gidip tek kahve içmem mesela illa Bi arkadaşım olacak bu sıkıntım bu yüzden biri gelsin isterim ben gideyim isterim ama hep iş için taşınıyoruz tam alışıyoruz derken ayrılıyoruz o ilden asıl sorun bu benceAnnenize büyük geçmiş olsun.
İnşallah iyileşmiştir artık.
Madem çocuklar okuldur,kreştir gidiyorlar siz de çok bunalıyorsunuz kurslara yazılın,spora gidin.
Ben evde olsam günlerce sokağa çıkmasam gık demem de bazı insanlar illa çıkmak istiyor en iyisi kurs bence soğuk sıcak demeden evden çıkmış olursunuz.
Şuan çalışma imkanınız yok diye anladım konudan ondan öyle bir öneride bulundum. Şartlar uygunda elbette en iyisi çalışmak.Çok teşekkür ederim fikriniz için ama sanırım çalışmaya dönmek daha iyi olacak benim için ev beni daraltıyor özellikle eşim yokken arkadaşa ihtiyacım var yeni Bi çevreye uyum sağlama lazım
Teşekkür ederim büyük bir ilden minik Bi ile geldik imkanlar kısıtlı maalesef ve iki çocuk var kurs zor olur benim içinKitap okuyabilirsiniz, film izleyebilirsiniz ev alternatifleri geliştirebilir. Fakat hedefiniz arkadaşlıksa spor aktiviteleri, çeşitli kurslar yararlı olabilir.
Zaten çalışıyorum annemden dolayı raporluyumŞuan çalışma imkanınız yok diye anladım konudan ondan öyle bir öneride bulundum. Şartlar uygunda elbette en iyisi çalışmak.