Çok bunalıyorum

Anesteziaanne

canlarımm
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2014
9
1
286
35
Ankara
Mrb hanımlar bu sene yeni taşındık il değiştirdik yeni ev aldık tam işe başlayacaktı annem trafik kazası geçirdi rapor aldım yanına gittim bize getirdim derken 3 ay geçti çocuklarımı kreş ve anaokulu a alıştırmıştım zaten tüm gün evde iş yemek yapıyorum hiç arkadaşım yok özellikle haftasonları eşim çalışırken çok sıkılıyorum çocuklarla çıkamıyorum dışarı biri 1,5 yaşında hava soğuk içim daralıyor evde depresyona girmek üzereyim sanırım eşim çok destek her konuda ama eski arkadaşlarımı çok özlüyorum buradakiler tanımıyorum bile daha napsam ev işlerine sardım fikir verin normalde çok aktif neşeli biriyim 2.çocukta zorladı beni ama iyiki var çok şükür

Anneniz için geçmiş olsun. Evde yapabileceğiniz hobiler edinseniz? Boyama vs gerçekten vakti olan insanlar için çok keyifli hobiler var. Hem kafanız dağılır, hem vakit geçer.

Annenize büyük geçmiş olsun.
İnşallah iyileşmiştir artık.
Madem çocuklar okuldur,kreştir gidiyorlar siz de çok bunalıyorsunuz kurslara yazılın,spora gidin.
Ben evde olsam günlerce sokağa çıkmasam gık demem de bazı insanlar illa çıkmak istiyor en iyisi kurs bence soğuk sıcak demeden evden çıkmış olursunuz.

Anneniz için geçmiş olsun. Evde yapabileceğiniz hobiler edinseniz? Boyama vs gerçekten vakti olan insanlar için çok keyifli hobiler var. Hem kafanız dağılır, hem vakit geçer.
Çok teşekkür ederim fikriniz için ama sanırım çalışmaya dönmek daha iyi olacak benim için ev beni daraltıyor özellikle eşim yokken arkadaşa ihtiyacım var yeni Bi çevreye uyum sağlama lazım

Annenize büyük geçmiş olsun.
İnşallah iyileşmiştir artık.
Madem çocuklar okuldur,kreştir gidiyorlar siz de çok bunalıyorsunuz kurslara yazılın,spora gidin.
Ben evde olsam günlerce sokağa çıkmasam gık demem de bazı insanlar illa çıkmak istiyor en iyisi kurs bence soğuk sıcak demeden evden çıkmış olursunuz.
Haklısınız galiba annem iyileşti evine dönecek içim rahat şükür bende yalnız bişey yapamıyorum gidip tek kahve içmem mesela illa Bi arkadaşım olacak bu sıkıntım bu yüzden biri gelsin isterim ben gideyim isterim ama hep iş için taşınıyoruz tam alışıyoruz derken ayrılıyoruz o ilden asıl sorun bu bence

Çok teşekkür ederim fikriniz için ama sanırım çalışmaya dönmek daha iyi olacak benim için ev beni daraltıyor özellikle eşim yokken arkadaşa ihtiyacım var yeni Bi çevreye uyum sağlama lazım
Şuan çalışma imkanınız yok diye anladım konudan ondan öyle bir öneride bulundum. Şartlar uygunda elbette en iyisi çalışmak.

Kitap okuyabilirsiniz, film izleyebilirsiniz ev alternatifleri geliştirebilir. Fakat hedefiniz arkadaşlıksa spor aktiviteleri, çeşitli kurslar yararlı olabilir.
Teşekkür ederim büyük bir ilden minik Bi ile geldik imkanlar kısıtlı maalesef ve iki çocuk var kurs zor olur benim için

Back
X