- Konu Sahibi gulcanozcan
-
benımle konusabılcek bırını arıorum cok ıhtyıcım var
pardon ne için ?? hangi konuda ?? sohbet topic i felan işini görür heralde
benımle konusabılcek bırını arıorum cok ıhtyıcım var
Merhaba
erkek arkadasımdan ayrıldımve onunla cıktıgım surec ıcınde hayatım berbat hale geldı 2 yıl cıktık pskolojım ck bozuk konuscak kımsem yok
neden ayrıldınız.. hala onu mu seviyorsunuz ..
hayırdır neden bunalıyorsun??
merhaba nasılsın
bunalttı derken ne gibi bunaldın acaba??
am şu da bir gerçek demekki ayrılmayı düşünecek kadar bunalmışsın sana tavsiyem ayrılıklarda en iyisi kötü yönlerini düşünüp kendini bu ayrılıga alıştırman ama unutmaya çalışma zamana bırak... unutmak isteyince unutulmuyor onu düşün ama kahrolmadan..
sana acık konusımmı kahrolmuyorum aslında sankı dha rahatım bılmıorum ılerde pısman olmaktan korkuorum her gun aglıodum ben ya her gun aglıodum...onun yuzunden cok bunalttı benı bencılın tekıydı
biliyomusun sanki senin yazdıklarını bir zamanlar ben yaşadım ve ben yazıyorum sandım:) aynı seyleri seneler önce yaşamıştım o yüzden sana unutmaya çalışma dedim. güzel günlerinide düşün mutlu ol kötü zamanlarını da düşün sinir ol... gün içinde onu düşündügün zamanlar da ayır zaten bir süre sona bir bakmışsın artık onu daha az düşüneceksin ama kendini zorlama bişeylere...
seni hergün üzüyorsa senin için doğru biri değildir hem bu sekilde sonu gelmez!! hem en kötü karar kararsızlıktan daha iyidir.. ohhh bak kurtulmuşsun
zaten daha önce ben ck sans verdım ya cok kötuydum ama şöle bıse var ben herkesı sıldım onun ıcın sımdı o da gıdınce ne bılım cok tuhaf hıssedıorum acaba dıorum alıskanlık galıba dımı unutmam lazım tamamen ya aslında uzulmuorum baska bıse var tanımlayamıorum
kesinlikle alışkanlık hayatının bir yanı eksik kalıyor .. yerini doldurursun merak etme:) hem bu dünyada bencil olmadan seven erkeklerde var bunu unutma bu yüzden bunları at çöpe gitsin ezicek başka bi enayi bulsun...
onun için çok kişi sildim demişsin ya bu kişiler bayan arkadaşların mı ? eger erkek arkadaşların ise boşver kafan rahat eder.. bir süre mutsuz gecicek ama allahtan yaz dönemindeyiz eminim daha kolay atlatırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?