- Konu Sahibi gulcanozcan
-
eee anlatıcak mısın konuşmak istemiyomusun?? suanda canın hep ondan bahsetmek istemiyormu anılarını anlatmak istemiyomusun?? hatta onu hatırlatan şarkılar dinlemek resimlere bakmak varsa günlügünü okumak gibi....
3 gün sonra zaten bu kadar acıtmayacak,sızısı kalacak.
20 gün sonra,yeni kararını ve yeni hayatını kabullenmiş olacaksın.
emin misin???? suandaki kötü olmanın sebebi onsuz kalman değil mi?? düşününce kötü seyler geliyorsa aklın mutsuz olmaman lazım ama
demekki mutsuz olmaya o kadar alışmışsın ki suanda mutlu olmak istemiyorsun.....
mutlulukla tanış bir an önce haddiiiiiiiii
bılıomusun aynen öle o kdr alıstımkı her gun mutsuz olmaya su an bı acı cekmıyorum sankı bunalıorum sadece bı alıskanlıgımdan kurtulmus gıbı.. mutlu olmak uzak gelıyo bana hersey bıtmıs gıbı onlaykende acı cekıodum sımdıde kotuyum ne bılım tarıf edemıorum
acı cekiyodun mutsuzdun ama en azından senindi dimi!! yanındaydı şimdi hem mutsuz hem onsuzsun..
boşveeerrrr
mutluluk çok güzel bak, seni hakeden birini bulucaksın!!!ve bu cok uzun sürmicek gibime geliyor!! nedensee...
ya cok ıyı geldınız bana ya saolun ne bılım umıtlendım sankı hep onu hatırlıcam gıbı..
selam kizlar.benimde kafam cok karisik ya su gunlerde
hayr asla öyle düşünmemelisin..
bu acı kaldırılamayack olsa ben kaldıramazdm..
ama geçti..
arada bi geliyo aklıma sonra bana yaptıklarını üzdüğü günleri ve hayatııma yeni giren insanı düşününce hepsi geççiyor..
iyi ki ayrılmışm diyorum..
o mutluluk bambaşka bişey ondan vazgeçtiğin hayatnına yeniden yön verdiğinde sende böyle olacaksın eminim..
ne acılar geçmiyo ki bu mu geçmecek canm geçer..
ben azeriyim sevdiyim erkekse turk simdi annesiyle konusmus annesi artik kabulleniyo amma babasi kalmis babaisda zor kabullenecek gibi ya((((ya kabul etmezse istemezse(((uzaklik falan derse offf ya bir kere dogru insan bulduk oda boyle zorluklar cikdi karsima
Aklına gelmemesi için,aklından kovmalısın.
Affedip,uzak tutarak düşünceni değiştirebilirsin.
Aslında çok kolay.Nasıl diyeceksin:)
O aklına geldiği zaman,içinden değil,sesli olarak "seni affediyorum,hayatımdan ve düşüncelerimden çıkarıyorum" diyeceksin.
Denemesi bedava :)
o zaman benden size bir şarkııı
Aşk yarasımı yüzünü solduran
Genç yaşta seni hayata küstüren
Kimdir elini kolunu bağlayan
Bir of demeyi sana Çok gören
Geçer geçer geçer bunlarda geçer
Üzme tatlı canını bunlarda geçer
Neler neler neler gördük biz
Neler çektik biz
Ne derlerse desinler bunlarda geçer
Kim böyle seni gurbette gezdiren
Binbir yalanla hayattan bezdiren
Meyhaneleri ezbere öğreten
Söyle kardeşim kimdir seni hor gören
Geçer geçer geçer bunlarda geçer
Üzme tatlı canını bunlarda geçer
Neler neler neler gördük biz
Neler çektik biz
Ne derlerse desinler bunlarda geçer
kenan doğulu dinleyin:)
kan
kanan
ben azeriyim sevdiyim erkekse turk simdi annesiyle konusmus annesi artik kabulleniyo amma babasi kalmis babaisda zor kabullenecek gibi ya((((ya kabul etmezse istemezse(((uzaklik falan derse offf ya bir kere dogru insan bulduk oda boyle zorluklar cikdi karsima
bazları dıyokı unutamassın aklına gelır hayatına kım gırerse gırsın onu anımsarsın.. ben ınanıorum aslında kendıme ama ne bılım kafam karısık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?