cok bunalıyorum :(

onu hatırlamak ıstemıyorum hıc ıyı gunumuz gecmıs gıbı degılkı zaten hep aglayarak gectı zamnalarım cok kötu senelerdı ya ne bılım ıcım ck kırgın cok tuhaf.. hıc bıse hıssedemıorum bana yazdıgı hersey söledıgı hersey hepsı yalan gıbı gelıyo o yuzden hatırlamak ıstemıyorum

3 gün sonra zaten bu kadar acıtmayacak,sızısı kalacak.
20 gün sonra,yeni kararını ve yeni hayatını kabullenmiş olacaksın.

emin misin???? suandaki kötü olmanın sebebi onsuz kalman değil mi?? düşününce kötü seyler geliyorsa aklın mutsuz olmaman lazım ama
demekki mutsuz olmaya o kadar alışmışsın ki suanda mutlu olmak istemiyorsun.....
mutlulukla tanış bir an önce haddiiiiiiiii

bılıomusun aynen öle o kdr alıstımkı her gun mutsuz olmaya su an bı acı cekmıyorum sankı bunalıorum sadece bı alıskanlıgımdan kurtulmus gıbı.. mutlu olmak uzak gelıyo bana hersey bıtmıs gıbı onlaykende acı cekıodum sımdıde kotuyum ne bılım tarıf edemıorum

acı cekiyodun mutsuzdun ama en azından senindi dimi!! yanındaydı şimdi hem mutsuz hem onsuzsun..
boşveeerrrr
mutluluk çok güzel bak, seni hakeden birini bulucaksın!!!ve bu cok uzun sürmicek gibime geliyor!! nedensee...

bısey sölımmı erkeklerden nefret edıyorum sankı ıgrenıorum bıda kımseyle olamıcam gıbı gelıyo..

ya cok ıyı geldınız bana ya saolun ne bılım umıtlendım sankı hep onu hatırlıcam gıbı..

hayr asla öyle düşünmemelisin..
bu acı kaldırılamayack olsa ben kaldıramazdm..
ama geçti..
arada bi geliyo aklıma sonra bana yaptıklarını üzdüğü günleri ve hayatııma yeni giren insanı düşününce hepsi geççiyor..
iyi ki ayrılmışm diyorum..
o mutluluk bambaşka bişey ondan vazgeçtiğin hayatnına yeniden yön verdiğinde sende böyle olacaksın eminim..
ne acılar geçmiyo ki bu mu geçmecek canm geçer..

bazları dıyokı unutamassın aklına gelır hayatına kım gırerse gırsın onu anımsarsın.. ben ınanıorum aslında kendıme ama ne bılım kafam karısık

ben azeriyim sevdiyim erkekse turk simdi annesiyle konusmus annesi artik kabulleniyo amma babasi kalmis babaisda zor kabullenecek gibi ya((((ya kabul etmezse istemezse(((uzaklik falan derse offf ya bir kere dogru insan bulduk oda boyle zorluklar cikdi karsima

Aklına gelmemesi için,aklından kovmalısın.
Affedip,uzak tutarak düşünceni değiştirebilirsin.
Aslında çok kolay.Nasıl diyeceksin:)
O aklına geldiği zaman,içinden değil,sesli olarak "seni affediyorum,hayatımdan ve düşüncelerimden çıkarıyorum" diyeceksin.
Denemesi bedava :)

vazgecmeden bekle bence.. eger gercekten dogruyu bulduguna ınanıosan bırakma.. olcagı varsa olur zaten sız bırbırınızı sevıosunuz kımse karısamaz buna.. bekle derım ben

o zaman benden size bir şarkııı
Aşk yarasımı yüzünü solduran
Genç yaşta seni hayata küstüren
Kimdir elini kolunu bağlayan
Bir of demeyi sana Çok gören

Geçer geçer geçer bunlarda geçer
Üzme tatlı canını bunlarda geçer
Neler neler neler gördük biz
Neler çektik biz
Ne derlerse desinler bunlarda geçer

Kim böyle seni gurbette gezdiren
Binbir yalanla hayattan bezdiren
Meyhaneleri ezbere öğreten
Söyle kardeşim kimdir seni hor gören

Geçer geçer geçer bunlarda geçer
Üzme tatlı canını bunlarda geçer
Neler neler neler gördük biz
Neler çektik biz
Ne derlerse desinler bunlarda geçer

kenan doğulu dinleyin:)

kan

kanan

ama msj atıo arada arıo bazen acmak ıstıorum ama sonra yenılırım acarsam dıorum affedıorum dersem acmazmıyım o telı ne bılım nefret etsem daha ıyı degılmı

superr sarkı saoll :):)

elbette zorluklar çıkacak bunlar sizin ilişkinizin bi sınavı bence.. sevdiğin adam seni gercekten seviyorsa annesi ile halletmeye çalışır..
umarm istediğiniz gibi olur hersey..

o kadar seyler gecdiki basimizdan amma vaz gecmedik bu zamana kadar(((vazgecmiyorum zaten hep direndim amma bir korku var isde icimde ya babasi kesin olarak hayir derse((((amma halasiyla konusuyorum amcasiyla falan konusuyorum skpdan severizde bir birimizi isde bir tek simdilik babasi kalmis (((((

bazları dıyokı unutamassın aklına gelır hayatına kım gırerse gırsın onu anımsarsın.. ben ınanıorum aslında kendıme ama ne bılım kafam karısık

hersey senin elinde canm on hatırlamak istersen unutamazsn zaten...
ama unutacagm bunu yapmak zorundaym dersen bi süre sonra onun aklından cıkmış oldugunu farkedersn..
hepsi senini elinde unutmak da unutamamak da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…