cok bunalıyorum :(

Geçmeyecek acı yok, dosdoğru ileri bak.Madem ayrılmışsın hiç arkasını arama.Seni o kadar bunaltan biriyle çok mutsuz olacaktın belli ki.Daha her şey taze,biraz zaman geçsin toparlanırsın.Sadece geriye hiç bakma

gecer dımı hayatımı mahvettı ya baska bıse degıl pskolıjımı bozdubıde dönmek ıstıo sonra

bıse dıyımmı hayat cok zor gecer onla o kdr bencıl bırıkı ama sevıosun ıste : ama hala sevıomuyum bılmıorum alıskanlık gıbı gelıo

kesinlikle alışkanlık... zaten seni o kadar üzen mutsuz eden biriyle ömür geçmez şimdi sevgilisin birde sizin evlilik hayatınızı düşünemiyorum yani:)
şimdiden bu kadar anlaşamıyosanız oooohooooo

için rahat olsun hemen bulll başka birini

Son düzenleyen: Moderatör:

valla annemde böle dedı bıktım artık herseyden nasıl duzelcem kendıme gelcem bılmıorum

valla annemde böle dedı bıktım artık herseyden nasıl duzelcem kendıme gelcem bılmıorum

canım sana tavsiyem unutmaya çalışma onu düşün onu anlat iyi kötü hersey olabilir zamanla bir bakmışsın daha az düşünür daha az ondan bahseder olmuşsun
zaman var ya zaman... nelere çare değil ki!!!

Hmmm tamam işte.3 gün sonra farklı hissedeceksin.Ve 21 gün sonra,beynin yeni duruma tamamen alışacak.
Beynimizdeki nöronlar,yeni bir bağlantıyı 21 günde kuruyor.Bazı alışkanlıklar 21 günde oturuyor.
Olumlama yaparken de yeni düşüncenin,21 günde yerleştiği kabul edilir.
Yani gün saymaya başla :) 1'i gitti,20 gün kaldı.Ondan sonra ruhun özgürlüğe alışacak.

sen anlat canım iyi kötü ne olursa ben dinlerim seni:))) bıkmadan... ama arada kızablirim bak şimdiden söyliyim :82:

Son düzenleyen: Moderatör:

cok ılgıncc :) gercekten mı ?

doğru olabilir.. farkındaysanız burçlar her ayın 21 inde değişiyor ve 21 günde bir regl olmamız gerekiyor heheehee

Evet gerçek canım,araştır istersen netten.
"beynimiz 21 gün"
"olumlama 21 gün"
Hem bu arada 1-2 olumlama oluşturup,aklına kötü şeyler geldikçe,kendi kendine tekrar edersin.

neden kızıosun kızma bana :):) yardıma ıhtıyacım var benım :)

eee anlatıcak mısın konuşmak istemiyomusun?? suanda canın hep ondan bahsetmek istemiyormu anılarını anlatmak istemiyomusun?? hatta onu hatırlatan şarkılar dinlemek resimlere bakmak varsa günlügünü okumak gibi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…