- Konu Sahibi gulcanozcan
-
o kdr kıskanc bırıydıkı hc kımseyle konusmamı ıstemıodu kızları bıle.. cok ıyı 2 tane arkadasmı kaybettım unıversıtemın ılk yılını berbat ettı unuturum dımı ınsan sevınce kötuluklerı görmuo ama bazen nefret edıorum ya
Geçmeyecek acı yok, dosdoğru ileri bak.Madem ayrılmışsın hiç arkasını arama.Seni o kadar bunaltan biriyle çok mutsuz olacaktın belli ki.Daha her şey taze,biraz zaman geçsin toparlanırsın.Sadece geriye hiç bakma
tatlım öncelikle şunu düşünerek hareket et. bu kişiyi çok seviyor olabilirsin ama bu adamla bi ömür boyu yürütebilecek miyim diye sor kendine. zaten cevaba göre çözümü bulursun. inan bütün acılar geçiyo. kendini bu kadar yıpratmana değmez. değer mi? bunun cevabını bulmalısın :44:
gecer dımı hayatımı mahvettı ya baska bıse degıl pskolıjımı bozdubıde dönmek ıstıo sonra
gecer gecer merak etme canm.. gün ggectkce biraz daha azalır acın..
seni bu kadar yıpratan birine de dönme derim..
kesinlikle alışkanlık... zaten seni o kadar üzen mutsuz eden biriyle ömür geçmez şimdi sevgilisin birde sizin evlilik hayatınızı düşünemiyorum yani:)
şimdiden bu kadar anlaşamıyosanız oooohooooo
için rahat olsun hemen bulll başka birini
cok yıprattı yapmadıgım sey kalmadı onun ıcın herseyı yaptm hep fedakarlık yaptım ama ben her gun aglaıdm her gun
valla annemde böle dedıbıktım artık herseyden nasıl duzelcem kendıme gelcem bılmıorum
benm biten ilişkim gibiymş.. bosver canm degmez üzülmeye gercektn senin karsında adam gibi duracak biri çıkar elbette.. sıkma canını..
canım sana tavsiyem unutmaya çalışma onu düşün onu anlat iyi kötü hersey olabilir zamanla bir bakmışsın daha az düşünür daha az ondan bahseder olmuşsun
zaman var ya zaman... nelere çare değil ki!!!
Hmmm tamam işte.3 gün sonra farklı hissedeceksin.Ve 21 gün sonra,beynin yeni duruma tamamen alışacak.
Beynimizdeki nöronlar,yeni bir bağlantıyı 21 günde kuruyor.Bazı alışkanlıklar 21 günde oturuyor.
Olumlama yaparken de yeni düşüncenin,21 günde yerleştiği kabul edilir.
Yani gün saymaya başla :) 1'i gitti,20 gün kaldı.Ondan sonra ruhun özgürlüğe alışacak.
sen anlat canım iyi kötü ne olursa ben dinlerim seni:))) bıkmadan... ama arada kızablirim bak şimdiden söyliyim :82:
Hmmm tamam işte.3 gün sonra farklı hissedeceksin.Ve 21 gün sonra,beynin yeni duruma tamamen alışacak.
Beynimizdeki nöronlar,yeni bir bağlantıyı 21 günde kuruyor.Bazı alışkanlıklar 21 günde oturuyor.
Olumlama yaparken de yeni düşüncenin,21 günde yerleştiği kabul edilir.
Yani gün saymaya başla :) 1'i gitti,20 gün kaldı.Ondan sonra ruhun özgürlüğe alışacak.
neden kızıosun kızma bana :):) yardıma ıhtıyacım var benım :)
Evet gerçek canım,araştır istersen netten.
"beynimiz 21 gün"
"olumlama 21 gün"
Hem bu arada 1-2 olumlama oluşturup,aklına kötü şeyler geldikçe,kendi kendine tekrar edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?