Çok bunaltmıyorum değil mi ?

Çok güveniyorum nasıl aldatsn dip dibeyiz herşeyi bende şifresi bende teli bende bensiZ dışarı çıkmaz herhalde anlarız aldatsa

Madem bu kadar güveniyorsunuz eşinize neden boynuna bir tasma takmadığınız kalmış acaba ? İnsan ancak önceden açığını, falsosunu gördüğü kişiyi böyle sıkboğaz eder
Yanlış bir düşünce biçimi belki bu sayfada çok gördüğüm okuduğum için olmasın yoksa eşime güvenim sonsuz

Çok güveniyorum nasıl aldatsn dip dibeyiz herşeyi bende şifresi bende teli bende bensiZ dışarı çıkmaz herhalde anlarız aldatsa
Haha komiksin gercekten:))
Ssdece sosyal medyada mi aldatiyor erkekler?Sen sokakta heryerde guven emin ol bir halt yemedigine ama sosyal medya da kiskan..
Sokaklar hatun kayniyor biliyosun dimi?
Hem her dakika heryere birlikte gidiyorsaniz nerde su an esin?Sen niye yaninda degilsin?

Hayatı hem kendinize hem eşinize zorlaştırdığınızın farkında mısınız?
Bu yaptığınız çok yorucu.
Eşim bana böyle yapsa psikolojik şiddete uğradığımı düşünürüm.
Yaptığınız hiçbir şey sizi aldatmaya niyetli adamı aldatmaktan alıkoymaz. (Adamın aldatma niyeti var demedim gaza gelip adama bilenmeyin)
Öyle bir aldatır ki ruhunuz duymaz...

İş yerinde kıskanacak bir durum yok yaa hadi diyelim ki aldattı biter çok çok önemli değil benim sorunum sosyal medya kullanmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…