Çok bunaltmıyorum değil mi ?

Belki muayenede hasta ayağına sevgilisini alıyordur.
Bence muayenede de ameliyatta da wc de yemekte hiç bir yerde yalnız bırakmamalı

Bak ne guzel dedon(her turlu yapar)o paylasim sitelerinden kisitlayabilirsin ama dışarısı var..bu kocanin iş hayati var yapsa yapar..sıkarsan bunaltirsin..gerci erkege guven olmaz ama sen yinede (sana guveniyorum)algisini ver

Anlarım herhalde yalanını şuan bir prombelm yok olmaması için denetleme halindeyiz
Sizde ve eşinizde (eşiniz de aynısını size yapıyormuş) öz denetim becerisi yok mu?

Çoban mı lazım başınıza?

Okul bahçe duvarından atlayıp kaçan bir öğrencim vardı, babasıyla konuştum adam bana "duvarın üstüne dikenli tel gerilse iyi olur" dedi, "lise sona gelmiş oğlunuzun okuldan kaçmaması için dikenli tel istiyorsanız yanlış geldiniz burası cezaevi değil, ben de gardiyan değilim, yüzlerce öğrenci kaçmıyor, kaçmaması gerektiğini biliyor da sizinki bilemiyorsa bir oturup düşünün" deyip çıkmıştım,şikayet etmişlerdi beni.

Aynı kafa sizinki de.

Canım benim ki bakmaz
Ama ben çok güldüm, keşke biraz tutarlı olsanız..

Madem bakmıyor, yukarıda yazdığınız denetleme neyin nesi?

Kafalar karışık.

Benim kocam her istediğine canı ne kadar isterse bakabilir, hiç aklıma kontrol etmek gelmez, canıma yazık yahu.

Bu arada eşimin 2. eşiyim, sürekli boşanmanın hayatı boyunca verdiği en en en iyi karar olduğunu söyler. Aklınızda bulunsun.

Bulundu

Kızlar kocamı kıskanmam korumam suç mu topa tuttunuz beni

Kocanı kimden koruyosun yahu? Bütün kadınlar da sıraya girmiş senin kocanı bekliyodu egoya bak. Adama şaşırdım yalnız sen oku o kadar doktor ol sonra eşin gelsin 'instagramında kadın olmasın' gibi laflar etsin. Yazık ya.

İş yerinde bir erkek arkadaşımın eşi beni sildirmişti dehşet sinirlenmiştim. Sanki insanlar senin kocanı yiyecek değil ya güvenmiyorsan sokağa çıkarma bence

Pardon da okumak la hesaptaki kadınlar ne alaka yani iyi o zaman bütün herkesi eklesin ay neden eklesin ne gerek var neden bir başkası eşimi eklesin sosyal medyayı bu kadar abartmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…