- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Eminim bir insanin diger bir insan uzerindeki baskisi kiskancligi boguyorsa kendini sevmiyordur net...Kendini sevmeyen insan da sevgisizlige mahkumdur bu da net...Emin konuşmayın
Belki muayenede hasta ayağına sevgilisini alıyordur.Haha komiksin gercekten:))
Ssdece sosyal medyada mi aldatiyor erkekler?Sen sokakta heryerde guven emin ol bir halt yemedigine ama sosyal medya da kiskan..
Sokaklar hatun kayniyor biliyosun dimi?
Hem her dakika heryere birlikte gidiyorsaniz nerde su an esin?Sen niye yaninda degilsin?
Bak ne guzel dedon(her turlu yapar)o paylasim sitelerinden kisitlayabilirsin ama dışarısı var..bu kocanin iş hayati var yapsa yapar..sıkarsan bunaltirsin..gerci erkege guven olmaz ama sen yinede (sana guveniyorum)algisini verson zamanlarda eşimle sürekli kavga ediyorum instagram Twitter kapalıydı tekrar şifresini bulmuş kullanıyor Şifrelerini istiyorum bütün takipçilerin erkek olmasını istiyorum bayan varsa sildiriyorum arkadaş ta olsa siliyor paylaşımlarına karışıyorum tepki alınca küsüyorum sonra diyorum acaba abartıyorum mu kendi haline mi bıraksam sonuçta bişey yapacak olsa her türlü yapar sahte hesap açar ne bileyim güven sarsacak bir şey de olmadı negatif enerji oluyor aramIzda bu sebeplerden ötürü bimiyorum normal mi abartmı bu davranışlar
Hahahahaa sen çok yaşa emi :)))Belki muayenede hasta ayağına sevgilisini alıyordur.
Bence muayenede de ameliyatta da wc de yemekte hiç bir yerde yalnız bırakmamalı
Hadi bakalm biraz da öyle takılayımBak ne guzel dedon(her turlu yapar)o paylasim sitelerinden kisitlayabilirsin ama dışarısı var..bu kocanin iş hayati var yapsa yapar..sıkarsan bunaltirsin..gerci erkege guven olmaz ama sen yinede (sana guveniyorum)algisini ver
İş yerinde kıskanacak bir durum yok yaa hadi diyelim ki aldattı biter çok çok önemli değil benim sorunum sosyal medya kullanmasın
HaksizmiHahahahaa sen çok yaşa emi :)))
Yani bu kadar kiskanan bir kadın oyle yapmali..wc de ayyy icim fena olduBelki muayenede hasta ayağına sevgilisini alıyordur.
Bence muayenede de ameliyatta da wc de yemekte hiç bir yerde yalnız bırakmamalı
Öyle deme o da bi fantaaaazi türüYani bu kadar kiskanan bir kadın oyle yapmali..wc de ayyy icim fena oldu
Ne varsa sosyal medya da varneden sosyal medyadan bu kadar rahatsızsın?
şu cümlenden aldatılmaktan korkmadığını anladım.
Hahaha dogru ucak wc lerinde bile neler yapiliyorÖyle deme o da bi fantaaaazi türü
Muhtemelen ucaga binmistirHahaha dogru ucak wc lerinde bile neler yapiliyor))
Sizde ve eşinizde (eşiniz de aynısını size yapıyormuş) öz denetim becerisi yok mu?Anlarım herhalde yalanını şuan bir prombelm yok olmaması için denetleme halindeyiz
Ama ben çok güldüm, keşke biraz tutarlı olsanız..Canım benim ki bakmaz
BulunduSizde ve eşinizde (eşiniz de aynısını size yapıyormuş) öz denetim becerisi yok mu?
Çoban mı lazım başınıza?
Okul bahçe duvarından atlayıp kaçan bir öğrencim vardı, babasıyla konuştum adam bana "duvarın üstüne dikenli tel gerilse iyi olur" dedi, "lise sona gelmiş oğlunuzun okuldan kaçmaması için dikenli tel istiyorsanız yanlış geldiniz burası cezaevi değil, ben de gardiyan değilim, yüzlerce öğrenci kaçmıyor, kaçmaması gerektiğini biliyor da sizinki bilemiyorsa bir oturup düşünün" deyip çıkmıştım,şikayet etmişlerdi beni.
Aynı kafa sizinki de.
Ama ben çok güldüm, keşke biraz tutarlı olsanız..
Madem bakmıyor, yukarıda yazdığınız denetleme neyin nesi?
Kafalar karışık.
Benim kocam her istediğine canı ne kadar isterse bakabilir, hiç aklıma kontrol etmek gelmez, canıma yazık yahu.
Bu arada eşimin 2. eşiyim, sürekli boşanmanın hayatı boyunca verdiği en en en iyi karar olduğunu söyler. Aklınızda bulunsun.
Dur bu tüfekti top a sira gelmediKızlar kocamı kıskanmam korumam suç mu topa tuttunuz beni
Kızlar kocamı kıskanmam korumam suç mu topa tuttunuz beni
Sosyal medayadan koruyoKocanı kimden koruyosun yahu? Bütün kadınlar da sıraya girmiş senin kocanı bekliyodu egoya bak. Adama şaşırdım yalnız sen oku o kadar doktor ol sonra eşin gelsin 'instagramında kadın olmasın' gibi laflar etsin. Yazık ya.
Pardon da okumak la hesaptaki kadınlar ne alaka yani iyi o zaman bütün herkesi eklesin ay neden eklesin ne gerek var neden bir başkası eşimi eklesin sosyal medyayı bu kadar abartmayınKocanı kimden koruyosun yahu? Bütün kadınlar da sıraya girmiş senin kocanı bekliyodu egoya bak. Adama şaşırdım yalnız sen oku o kadar doktor ol sonra eşin gelsin 'instagramında kadın olmasın' gibi laflar etsin. Yazık ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?