- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
abartıyosunuz amaYok canım henüz kafese kapatmamışsınız!
sanmıyorum ama dünya hali bu belli olmaz
bayanlar hatırlatırım kıskançlık güven eksikliği degil sevgi fazlalığıdır ben eşimi seviyorum ve uzak durmasını istiyorum bekarken çok görüm tanımadığı yabancı bayanların eşime yazdığını bir yazmaz 2 yazmaz3. de şeytan dürtüverir ben işimi sağlam kazığa bağlıyorum sizler ne derseniz deyin görüyoruz burda çoğu kadın aldatılıyor aldatılmayı asla kaldıramam
hmm demekki kadın sandığınız kadar kıskanç değil ya da eşi tınlamıyorSizler ne derseniz deyinse madem neden gorus almak icin konu avtin?
Bizim isyerinde birisi var karisi o kadar kiskancki anlatamam ama adam dibimden ayrilmiyor, bu isler kisitlamalarla olmaz.
özgüvensizim değilim o beni bağlar insanın tanımadığı bir erkeğe yazmasındada iyi niyet arayamam ve gördüm bunları o yüzden bu kısıtlamalarım ya ben varım hayatın da eşiyim yol arkadaşıyım ne işi var instgram twitt dahımm evet biz eşlerimizi sevmiyoruz..
arkadaşım sen henüz sorununun bile farkında değilsin. yolun uzun. önce özgüvensiz olduğunu kabullenmen lazım.
O kadar kiskancki arkasindan herkes dalge geciyor ve adam daralmiş durumda ve evet eşi tinlamiyor.hmm demekki kadın sandığınız kadar kıskanç değil ya da eşi tınlamıyor
özgüvensizim değilim o beni bağlar insanın tanımadığı bir erkeğe yazmasındada iyi niyet arayamam ve gördüm bunları o yüzden bu kısıtlamalarım ya ben varım hayatın da eşiyim yol arkadaşıyım ne işi var instgram twitt da
Olabilir abartmış olabilirim ama bunu sen mi söylüyosun arkadaşım!dur bi düşün!eşim benim bütün sosyal medya şifrelerimi istese,arkadaşlarıma paylaşımlarıma karışsa,şunu sil şu kalsın vs dese bu adamın bana zerre saygısı kalmamış derim.ve bütün saygımı yitiririm.sence hangimiz daha çok abartıyoruz?abartıyosunuz ama
beni yanlış anlıyorsunuz öylesi bizdede vardı hatta adam bunaldı tayin istedi eşi de peşinden gitti yemek wc peşinde dolanıdrı eşiyle konuşan kadınlara iftira atardı ama eşi kaç kişiyle konuşur kaç tane gizli telefon kullanırdı hatta sevgilisinin yaşadığı yere tayin istemişti sonuç boşanmadılar(kadın istemiyor) hala beraberler kadın yine aynı adam yine aynı fakat bn öyle değilim sosyal medyaya karşıyım ya tamamen açsın ya hiç açmasın aç kapat olmuyorO kadar kiskancki arkasindan herkes dalge geciyor ve adam daralmiş durumda ve evet eşi tinlamiyor.
yapım böyle yapacak bişey yok konu açmamın sebebi normal mi abartı mı diye gördüm ki abartı psikolog tavsiyesi aldım dikkate alacağımı SÖYLEDİM zatenseni bağlarsa konuyu niye açtın ki?
fikir almak için değil mi?
yanlışın varsa görmek için değil mi?
bunca insanın yazdığını görmezden gelip bir oturup düşünmeyeceksen acaba geeçekten haklı olabilirler mi diye , ısrarla yaptığının doğru olduğunu savunacaksan cidden konuyu açmandaki amaç ne?
üstte de sormuştum eşinin yaşı kaç?
korunmaya mı ihtiyacı var?
siz ebeveyni misiniz eşi mi?
koruyacak kollayacak kişi mi pozisyonunuz yoksa yol arkadaşı mı? saygı duyduğu kişimisiniz yoksa çekindiği mi?
yapım böyle yapacak bişey yok konu açmamın sebebi normal mi abartı mı diye gördüm ki abartı psikolog tavsiyesi aldım dikkate alacağımı SÖYLEDİM zaten
Ben öyleydim yaaa :)) insan kendine engel olamıyor şimdi geçti amaBunaltıyorsun.
Bunaltıyoruz.
Ben de aynılarını yapıyorum
teşekkürlergörmedim o yorumunuzu ama gerçekten destek almanız iyi olur. sadece eşinizi bunaltıp uzaklaştırmak bıktırmaktan ziyade sizin içinde önemli kendinize eziyet bu durum .
bayanlar hatırlatırım kıskançlık güven eksikliği degil sevgi fazlalığıdır ben eşimi seviyorum ve uzak durmasını istiyorum bekarken çok görüm tanımadığı yabancı bayanların eşime yazdığını bir yazmaz 2 yazmaz3. de şeytan dürtüverir ben işimi sağlam kazığa bağlıyorum sizler ne derseniz deyin görüyoruz burda çoğu kadın aldatılıyor aldatılmayı asla kaldıramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?