çok büyük bi hata yaptım :( ağırlığında eziliyorum

insan düşünmeli sonradan pişman olacağı şeyleri yapmamalı....hele ki bu zina gibi büyük bir günahsa....ama canım yapacak birşeyin yok bence tövbe et madem çok pişmansın..vede erkek arkadaşına bu zaafını belli edip seni kullanmasına izin verme..ve dilerim evlenirsiniz annen razı olur..mutlu bir yuvan olur ve bu pişmanlığını unutturur sana..

olan olmuş bitanem nekadar üzülsen faydası yok.resim olayı gayet normal genelde bu işi böyle yapıyorlar.senin ile paylaşmasaymış keşke.bir hata yapmışsın tamam artık kendini suçlama.sen de insansın zaaflarına yenik düşmüşsün.tövbe et bir daha tekrarlama yeterli.fakat bu hata yüzünden o insana ezdirme kendini bunu kullanmasına asla müsade etme.askerlikte en melek insanın bile psikolojisi bozuluyor.dönünce iyi ölç tart gerçekten evlenilecek bir insan ise evlen bu hatan yüzünden değil.beni en çok üzen aslında annenin istememesi sen ne dersen de aileler bu işi biliyor.sana uygun görmüyorlarsa vardır bir nedeni.aileler yanılmaz genelde iyi değerlendir.sırf birlikte oldun diye onunla evlenme zorunluluğun yok şu hastalıklı ruh halini bırak.dikkatini başka uğraşlara ver temiz bakımlı özgüvenli ol.ayaklarını sağlam bas.mümkünse çalış.sen çok değerlisin bir hata insanı çok kötü yapmaz.ama bu konuda zaafın var demek ki çok dikkat et.evlenmeden bunu yaşayabileceğin ortamlardan uzak dur.askerden gelince sevgilini iyice değerlendir ama olgun bir şekilde yap başının etini yiyerek değil.dürüst mü çalışkan mı aile babası olup sormluluk alır mı seni kollar gözetir hep arkanda olur mu çevresinde sevilen sayılan bir insan mı aile yapısı sana uygun mu?bunları değerlendir.cevapların evet ise evlen ozaman.yoksa evlilik hüsran olur. ömür boyu acı çekme kendine gel.Allahım çok bağışlayıcı ve hataları affedendir.dualarım seninle.

Yahu ben bu kadınları anlamıyorum bir kadın kendi hemcinsi hakkında namussuz ibaresini yapıştırırsa erkek ne demez ki..Gencecik bir insan hata yapmış evet hata ama türkiyeye mahsus bir hata diğer ülkelerde pek umursanmayan birşey Türkiye de ne yazıkki namussuzluk oluyor. Soruyorum size madem pürü pak evleniceksiniz hanginiz öpüşmediniz sarılmadınız koklaşmadınız hepiniz hepimiz yaptık belki evlendiğimiz adamla belki nişanlımızla belki sevgilimizle.Nişanlıyken yapınca garantide mi hissediyoruz kendimizi o da bir hata bilemeyiz neyin ne olacağını. birini yargılamadan önce kendimizin de böyle bir hataya düşeceğimizi unutmayın evlendikte aklandık mı kimse bize namussuz diyemez mi .Hiç kendini boşa heba etme şekerciğim yapmışsın bir hata yaşın küçük evet ama başka hiç kimseyle konuşma bu konuyu sevgilin de seni umursamıyorsa yapacak birşey yok herşeyin çaresi var ne yöntemler var bununla ilgili 30 yaşımdayım çok fazla şeye tanık oldum çaresiz dert yoktur. Umarım okuyor ya da çalışıyorsundur çünkü kendi ayaklarının üstünde durabilen bir insansan eğer herşeyin daha çabuk üstesinden gelirsin. Ölücem kahredicem diye düşünme hiçbir dert insanı öldürmez ölmek o kadar kolay değil cesaret işi deli cesareti gerek Biz kadınlar yüzünden erkekler kadınları mal ve namussuz olarak görüyorlar muhtaç biçareyiz onların gözünde.Hayatının hiçbir döneminde kendini öyle lanse etme güçlü ol eğer o adamla evlenemezsen de Allah kalbine göre versin. Bilemeyiz ki sen kendini kirlenmiş hissediyorsun ama ne temizler var içleri küf dolu pislik saçıyorlar dilleriyle.Namus ne insanın iki dudağı arasından çıkacak söze bakar ne de iki bacak arasına...!!!

"Hata" ?
"Namusun bozulması" ?
"Patlamak" ?

Siz kadınlar olarak sizinle aynı cinsiyeti paylaşan insanlar için bu lafları kullanmayı kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz ?
"Burası Türkiye, burada işler böyle, yapacak bir şey yok" ne demek biliyor musunuz ?
"Biz buraları böyle kabullendik, bizde işler böyle, boyun eğelim de aynı düzen devam etsin" demek.

Aydın insanların hangisinde böyle tripler gördünüz ?
Erkeklerin egosunu tatmin etmekten bıkmadınız mı?

Erkekler istedikleri gibi cinsel hayatlarını yaşarken neden biz kadınlar ağda yaptırırken bile çekiniyoruz "aman bekaretim bozulmasın" diye ?

İki damla kanla mı insan olduk ? Kızlık zarımız olmasa hepimiz fahişe mi olacaktık ? Regl dönemine kadar vajinanın içini mikroplardan korusun diye gelişmiş bir yapı olan "kızlık zarı"na neden bu kadar anlam yükleniyor ?

At gözlüklerini çıkarıp atmaya, aydın, akıllı ve bilim ışığında nesiller yetiştirmeye ne dersiniz ?

Arkadaşım sana gelince;

Neden bu duyduğun pişmanlık? Sevdiğin insanla yaşamadın mı sen bunu? Mutlu ol ki ilk deneyimini bir tecavüzle yaşamadın ! Aa pardon olur mu öyle şey, yanlış söyledim. Bu ülkede sevdiğin insanla ilk deneyimini yaşamak ayıp ve namussuzluk ama tecavüz SUÇ DEĞİL !

Bende bundan bahsediyorum sürekli madem öyle dinimizce günah ise erkekler için de evlenmeden önce biriyle zina yapmak günah.Dinimiz de bu böyle emir buyurulmuş. Eril ve dişi ( kişiler ) Evlenene kadar eşlerine kendilerini saklayacaklardır. Ama bu ülkemiz de böyle algılanmıyor. Baksanıza Allah aşkına burda yazılan yorumlara ayıp günah kendini saklamalıydın yapmamalıydın gibi şeyler söylenmiş okudum şoke oldum. Daha önce ki yorumum da belirttiğim gibi Namus ne insanın iki dudağı arasından çıkacak söze bakar ne de iki bacak arasına...!!!
Bu vicdani bir durum madem erkekler bizi bu şekilde kabullenmeyecekler varsın evlenmesin namussuz diye adlandırdığımız kızlar. Zaten böyle bir toplumda yaşamak yeterince can sıkıcı birde buradaki bilinçsiz yorumlar durumu daha da vahim yapıyor. Yazık bilinçsizliğimize ve cahilliğimize yanalım...

1 - Bu yuzden hayatını zındana verımeye degmez
2- Olmasa ıyımıs keske o ozel gunu beklesymıssınız ama olmus artık
3- O dergılerı sperm verecek her erkek kullanıyor takma yanı
4- Sadece bu yuzden ona mecbur degılsın.

bunun için mi kavga ettin?
ne var ki bunda. sperm örneği verebılmek için hastaneler(özel) odalara dergi,cd vs. tarzı şeyler koyarlar.

yazılan yorumları hayretler içinde okudum.
oldukça uzun bi yazı yazıcam şimdiden kusura bakmayın arkadaşlar.
öncelikle olayı dine bağlayıp tüh sana hemen evlen de namusunu temizle diyenleri dostun olarak sakın görme derim. katıldığım tek şey yaşının cinselliği yaşamak için çok küçük olması ama burda geçen yıllardan bahsetmiyorum. bu kadar dert edeceğin birşeyi yine de yaşadığına göre henüz çocuk sayılırsın. bunu derken de şunu kastediyorum; yetişkinlik, duygularınla mantığını aynı anda kullanabilecek olgunluğa erişmektir. yani birşeyi yapmadan veya söylemeden önce (genel birşey söylüyorum) sonuçlarını en azından öngörebilmek, ben bunu gerçekten istiyor muyum diye kendine sorabilmek ve sonrasında pişman mı mutlu mu olurum diyebilmektir. sen henüz o kadar gençsin ki... yaşadığın şeyi bunu ben de istiyorum, şimdi istiyorum, bu adamla istiyorum ve sonradan ayrılık vs olsa bile bundan pişman olmicam diyerek yaşamamışsın. tek keşke diyeceğim şey budur benim.
işin dini boyutu konusuna gelince; benim bildiğim Allah'la kul arasına kimse giremiyodu arkadaşlar herkes sadece ve sadece kendi sevap ve günahlarından sorumluydu. hesap günü geldiğinde de bize sadece kendi sevaplarımız günahlarımız sorulacaktı. konunun uzmanı değilim o yüzden soruyorum sistem değişti de benim mi haberim yok? kime ne?
gelelim işin hukuki boyutuna; işte bu konuda dilediğim kadar ahkam keserim çünkü bu benim uzmanlık alanım. ne alaka diyeceksiniz, anlatatım: yıllardır onlarca boşanma davasına bakmışımdır herhalde. önüme gelen boşanma davalarının içinde kadınların ne yazık ki daha evliliğin başında şüpheleri olmasına rağmen ya anne-baba evinde mutlu olmadıklarından dolayı kaçmak için, ya sevgililerinin var olduğu aileleri tarafından öğrenildiği için "namuslarının" kurtulması amacıyla (aynen öyle bunu bile namus meselesi yapabilecek zihniyetler var) ya da senin gibi cinsel ilişki yaşayıp kendini mecbur hissetmiş insanlar o kadar çok ki. peki biz boşanma sebebi olarak ne yazıyoruz o dosyaların çoğuna biliyo musun? aldatma, aile içi şiddet... ağırlıkta sebep bu oluyo sonuçta. sebebini bilmek ister misin?
şimdi sana içlerinde en önemli konuyu söylüyorum güzelim. bu dünyadaki en değerli insan sensin. çünkü senin bi eşin benzerin daha yok. hani din din diyolar ya. muhtemelen unutmuşlardır ben söyliim: sen allahın suretinden yaratıldın. o kadar değerlisin ve o kadar özelsin ki... ama sen kendine saygı duyup değer vermezsen ve insanların gözlerine bakarken "ben değerliyim" mesajını vermezsen başkalarının sana o saygıyı, değeri vermesini nasıl beklersin?
evet sen sevdiğin bi adamla cinselliği yaşamışsın. keşke bunu hazır olduğunda yaşasaydın. bu ilerde yaşının vereceği olgunluk,
evliliğin vereceği güvence veya beraber olacağın adama duyacağın bağlılık konusunda bi hazır olma durumu olabilir. senin için hangisi uygunsa. ama "SENİN" için hangisi uygunsa.
önce ayaklarının üstünde dur derim. okuyosan okulunu bitir. okumuyosan bi meslek sahibi ol. hayatını tek başına idame ettirebilecek gücün olsun elinde önce. bu arada sevgilinin nasıl bi adam olduğunu sezgilerin sana zaten söyler. bi an için gözlerini kapat, derin bi nefes al, bu olay hiç yaşanmamış gibi düşün ve kendine sadece şu soruyu sor: "BEN tüm hayatımı bu adamla geçirmek istiyo muyum?" geri kalan herşeyi unut o an için. cevabın hala evetse mesele yoktur. ama tereddütlerin varsa bil ki "yanlış zaman veya yanlış adam" yanlış yoldasın.
değinmeden de geçemicem. çevrem oldukça geniştir. her sosyal statüden, her yaştan ve her cinsiyetten insan tanırım. en tutucu adamın bugün kurduğu cümle şu: "elbette evleneceğim kızın bakire olmasını isterim ama ben sevdikten sonra önemi yok." ha bu arada bekaretini korumak için ters ilişkiye giren de binlerce insan var bilmeyenlere duyurulur.
zarını diktir ve/veya bununla olmazsa ilerde kocana söyleme diyenlere gelince: şimdi sana çok güzel bi akıl verdiklerini sanıyolar ama herkese şunu soruyorum sen de kendine sor. madem evlilik bu kadar kutsal ve değerli (ki eminim herkes aynı düşüncededir) bi insana nasıl evliliğini koca bi yalan üstüne kur dersiniz? daha da önemlisi başta yalan söylediğiniz bi adamla evli olarak nasıl huzurlu olur, o evliliğe ne kadar saygı duyar veya o adamın bir gün ona yalan söylediğinizi öğrenme ihtimaliyle nasıl yaşarsınız? arkadaşlar bekaretten bahsediyosunuz aaa nasıl yaparsınız diyosunuz ve birini kandırmaktan, salak yerine koymaktan bahsediyosunuz. kendinize gelin. adam bakire olmadığın için değil yalancı olduğun için nefret eder senden emin ol.
bu beden sana ait. onunla ne yapacağın sadece senin takdirindir. inançların ve düşüncelerin yönlendirsin seni. başka insanlar değil. kadınlar ve erkekler diye bi ayrıma gitme. önce bir birey olduğunun farkına var. bir daha bunu yaşamayı kaldıramazsan yaşama. ama insanların senin bacak arandan çok kafa tasının içindekiyle ilgilendiğini unutma.

15-16 yaşında değilsin ki hiç ağlanmaya hakkın yok bilinçli olarak o an öyle uygun görüp yaşamışsın, reşit bir insansın
Ailene ya da bir başkasına hesap vermek zorunda da değilsin, bedenin kendi bedenin
O adamla evlenmek zorunda da değilsin ki ya ben bu mantaliteyi anlamıyorum herkesin yetişme tarzıdır tabii ki
Ama hiç etrafımda bu yaşıma kadar bekaret takıntılı erkek görmedim, burda yazılan bu erkekler için önemlidir cartı curtu tadında yaşayan erkekler neredeler merak ettim? Ben çok gördüm bakire olmayıp da evlenen. Yani derdiniz evlenmekse sadece...

Kusura bakmayın ama tavrınıza çok sinirlendim kendinizi kendiniz eziyorsunuz, acizim diyorsunuz. Beyniniz, kalbiniz yerinde hala, eliniz kolunuz tutuyor. Bir işiniz olabilir eğer okuyorsanız. Bir kocanız da olabilir aşık olursanız. Nasıl aciz olabilirsiniz ya, sırf iki damla kanı onun şeyi akıttı diye bir ömür kendinizi sevmediğiniz bir adama mı adayacaksınız. Bu işler böyle giderse daha çok boşanmalar olur bu ülkede. Lütfen bir oturup düşünün, kendinize gelin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…