- 8 Mayıs 2013
- 555
- 159
- 53
- Konu Sahibi okyanusya84
-
adını koymak istiyoruz ama annem engel oluya istemem gelmesinler istemeye nişan yapılmasınada karşı bi onay verse karşı çıkmasa herşey daha kolay olucak:2::2::2:
"Hata" ?
"Namusun bozulması" ?
"Patlamak" ?
Siz kadınlar olarak sizinle aynı cinsiyeti paylaşan insanlar için bu lafları kullanmayı kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz ?
"Burası Türkiye, burada işler böyle, yapacak bir şey yok" ne demek biliyor musunuz ?
"Biz buraları böyle kabullendik, bizde işler böyle, boyun eğelim de aynı düzen devam etsin" demek.
Aydın insanların hangisinde böyle tripler gördünüz ?
Erkeklerin egosunu tatmin etmekten bıkmadınız mı?
Erkekler istedikleri gibi cinsel hayatlarını yaşarken neden biz kadınlar ağda yaptırırken bile çekiniyoruz "aman bekaretim bozulmasın" diye ?
İki damla kanla mı insan olduk ? Kızlık zarımız olmasa hepimiz fahişe mi olacaktık ? Regl dönemine kadar vajinanın içini mikroplardan korusun diye gelişmiş bir yapı olan "kızlık zarı"na neden bu kadar anlam yükleniyor ?
At gözlüklerini çıkarıp atmaya, aydın, akıllı ve bilim ışığında nesiller yetiştirmeye ne dersiniz ?
Arkadaşım sana gelince;
Neden bu duyduğun pişmanlık? Sevdiğin insanla yaşamadın mı sen bunu? Mutlu ol ki ilk deneyimini bir tecavüzle yaşamadın ! Aa pardon olur mu öyle şey, yanlış söyledim. Bu ülkede sevdiğin insanla ilk deneyimini yaşamak ayıp ve namussuzluk ama tecavüz SUÇ DEĞİL !
geçenlerde doktora gitti bi ameliyat olmuştu o sperm örneği istediler oda örneği verebilmek için lavaboya gidip çıplak kadın fotoğraflarına bakıp o şekilde örnek verdini söyledi tartışıyoruz iki günden beri kavga ettik telefonu suratıma kapattı bende bu hareketini yediremedim demin çok kötüyüm konuşalım dedim uyuya kalmışım dedi iyi geceler dedim tekrar sırtını dönüp yattı keşke birlikte olasaydım o kadar acizim ki ben ölüp gitsemm keşle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?