- Konu Sahibi okyanusya84
-
ya saçmalama lütfen ..
sırf bu yüzden ona mecbur değilsin...
kendine bu kötülüğü yapma...
ne anlattı ki sana?
paranoyaklık hem sana hem ilişkine zarar verir
keşke diyip bence kendini yıpratma
kendini boş yere yıpratma olan olmuş, yapılmış bir hata var ortada.. Tavsiyem en kısa zamanda ailene aç konusu söyle adı konulsun, ne kadar uzarsa o kadar cıvkı çıkar bu ilişkinin ve olan sadece sana olur..
geçenlerde doktora gitti bi ameliyat olmuştu o sperm örneği istediler oda örneği verebilmek için lavaboya gidip çıplak kadın fotoğraflarına bakıp o şekilde örnek verdini söyledi tartışıyoruz iki günden beri kavga ettik telefonu suratıma kapattı bende bu hareketini yediremedim demin çok kötüyüm konuşalım dedim uyuya kalmışım dedi iyi geceler dedim tekrar sırtını dönüp yattı keşke birlikte olasaydım o kadar acizim ki ben ölüp gitsemm keşle
neden ornek verdı kı bı sorunu mu var aCABA, örnek vermesı gerektıgı ıcın bakmıs olması normal o an bnce
ayrıca boyle dusunme acızlıkle ılgısı yok ona muhtac deılsın ustune duserek onu sımartma
geçenlerde doktora gitti bi ameliyat olmuştu o sperm örneği istediler oda örneği verebilmek için lavaboya gidip çıplak kadın fotoğraflarına bakıp o şekilde örnek verdini söyledi tartışıyoruz iki günden beri kavga ettik telefonu suratıma kapattı bende bu hareketini yediremedim demin çok kötüyüm konuşalım dedim uyuya kalmışım dedi iyi geceler dedim tekrar sırtını dönüp yattı keşke birlikte olasaydım o kadar acizim ki ben ölüp gitsemm keşle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?