çok büyük bi hata yaptım :( ağırlığında eziliyorum

bi hata yapmışsın ama hata hatayla telafi edilmez kendini mecbur hissetme bu senin ruhen çökmene neden olur olmayacak şeylerden kavga bile çıkıyordur bu yüzden... umarım sorunsuzca evlenirsiniz ama içine sinsin möutlaka..

bu anlattıkların bir nebzede olsa içimi rahattlatı şuanda askerde bitmesine ççok az kaldı meslek olarak yapmak istiyor sınavlarına girdi tatlım yaşı 23 dediğin gibi belkide çok alınganlık yapıyorm ama ne bilim aşamıyorum bu suçluluğu sürekli tatışınca bide bu resim olayları yok işte kızın birinin ona telefon numarasını yollaması derken alak bullak oldum beni sevdini biliyorum ama bazen tereddüt etmiyorda değilim bana karşı kötü bir niyetide yok benim için başında ailemle çok savaştı:2:

sevgilin askerdeymiş şimdi gördüm cnm
askerde olduğuna göre evliliğe çok engeli kalmıyor
en azından okul askerlik gibi engeli yok
varsa iş engeli
o da bi şekilde bulunur
sevgilin kaç yaşında canm?

23 yaşında tatlım iş olarak devam etmek istiyor ama eğer tahini benim bulunduğum yerden uzak çıkarsa bırakmayı düşünüyo askerlik mesleği yapmayı

Senin isteğin dışında yaşanmış gibi konuşuyosun, ama belli ki sen de istedin ki bişeyler yaşandı, paylaşıldı. Şimdi ah vah etme zamanı değil. Hataydı yaşandı bitti gözüyle bak.
Bundan sonra ilişki yaşamamayı tavsiye ederim. Belli ki aranızda daha güven oluşmamış. Erkek arkadaşın üzülerek söylüyorum kullanabilir de seni. Tabi ben nasıl biri olduğunu bilmiyorum. Bu hatayı bi kenara atıp önüne bak, onu tanımaya çalış. Gerçekten güvenilmeyecek biriyse de ayrıl. Bir arkadaş da demiş sırf bişeyler yaşadın diye mecbur değilsin ona

Son düzenleme:
neden bu yüzden kendini ona muhtaç hissediyorsun ki? ya da neden bundan bu kadar pişmansın. yok aileme kalmadan kendime zarar vermekten korkuyorum vs.. canım şunu unutma ki sen bir bireysin; kendi doğruların, kendi yanlışların var. bunu yaşamak istemeseydin zaten yaşamazdın, zorla olan bişey değil bu anladığım kadarıyla. yaptıklarının arkasında ol her zaman canım, kendine bu şekilde daha fazla kötülük ediyorsun ayrıca sevgilin sana kötü davranıyorsa da tahammül etme saçını başını yolarım onun! kadınlarımızı bu psikolojiye sokup üzüyorlar çok sinirleniyorum

sevgilinin askerde olduğunu şu an okudum... askerdeki tavırlarına pek kırılma derim, ben sevgilim askerdeyken 15 ay işkence çekiyorum sandım ama döndüğünde düzeldi kuruntu yapma :)

Son düzenleme:

biraz olsun rahatlayabildiysen sevindm canım
evhamlanma şimdi sen
böyle gereksiz kıskançlıklarla boğma
ama ona karşıda sana muhtacım gibi gözükme güçlü ol
şimdi seni seveblir ama Allah korusun sen her ihtimale karşı eğilme karşısında

şu an yaşadığın şeyden dolayı duygu karmaşası yaşıyorsun bence
askerden gelsin adını koyun en iyisi canım
ya da en kısa zamanda inşallah

topiği açan arkadaşım, bende yeni gördüm bu forumu, üzüldümde, ama olan olmuş,
dergi resim bişey değil bence. kıskançlığa gerek yok, erkekler çok fazla baskıya gelemezler serbest bırakıyormuş giib davran, ama ipi elinde tut,
kadınlar zardan ibaret değil sonuna kadar katılıyorum, ama işte böyle şeyler dinimizde zina oluyor, inşallah evlenirisniz,
aileler gerçekten zor oluyor böyle konularda.
bende nişanlıyım resmi nikahı yaptık ama evlenmedik, vize için yapmıştık, nikahtan sonra bana hadi seni eve götürüyüm demişti, ama tabi ben zaten kabul etmedim. zaten bi sürü sorun yaşadık evlenemedikte bi türlü, inşallah bu yıl evlenecez bekliycez bakalım allah büyük.
düşünüyorumda eğer bende bişey yapsaydım ilişki filan, heralde kahrolurdum ya. valla bu cinsel dürtüler tehlikeli, ucunu bıraktınmı gerisi şıp diye geliyor.
allah yardımcın olsun kardeşim....
telefona çıkmıyor demişin, bence çok sıkma adamı, sıkıldığı için telefona çıkmıyor bak, erkekler sıkıntıya gelemz, üstüne gitme,
allah hayırlı bi yol gösterri inşallah amin.

bişeyler yaşanıyor ve arkasında durman gerekir ....şimdi ah vah etmek hiç bir işe yaramaz ...

nede kolay ölmek istiyorsunuz maşallah size ....hayatta zardan ibaret zaten ... o seni almassa ölürsün sende ...

yok arkadaşım kimse ne kimse için ölüyor nede bunun için ölüyor ...

yaşanan şeylerin arkasında başınızı dimdik tutun ne bu böle acizimde acizim

sen kendıne böle aacırsan bu çocuk kaçar.sıkılır yahu .ben söliyim sana ...

dünyanın sonu degil tecavüzede ugramadın seviyodun beraber oldun ...şimdi bu pişmanlık niye ??

bu kadar hayatıda zindan etme kendıne yaf sinir hastası olursun sende sevgılınde ..hem yaşınızda küçük bence daha akışına bırak

olmazsada sorunmu ? kım bılır daha neler çıkar karşına dahha ....gerçek sevgıyse zaten bırakmaz seni ..

.olan oldu diyip önüne bak sen canım

umarım düzelir tek umudum bu artık

adını koymak istiyoruz ama annem engel oluya istemem gelmesinler istemeye nişan yapılmasınada karşı bi onay verse karşı çıkmasa herşey daha kolay olucak :2::2::2:

İnsan olgunlaştıkça daha iyi anlıyor aslında böyle şeyleri gençlikte yaşamamak yani bu kadar ileri gitmemek en doğrusu ama olduktan sonra da keşke demenin bi anlamı yok.
Olduysa olmuştur, bu durumu kullanıp senle ilgilenmiyorsa bas tekmeyi gitsin

adını koymak istiyoruz ama annem engel oluya istemem gelmesinler istemeye nişan yapılmasınada karşı bi onay verse karşı çıkmasa herşey daha kolay olucak :2::2::2:

annen engel oluyorsa ona söylesen olmazmı, en azından engel olmaz, bu kadınlar hep zorluk çeken taraf bence.
bende çok sorunlar yaşadım ama benimki başka türlü sorunlar. nişianlımında ailesi çok pürüzlü, ama bu sene düğün olur inşallah bekliycez bakalım. ben inanıyorum. allah hepimizn yardımcısı olsun.
ama annene anlatmayı bi dene, sen bilirisn. allah kolaylık versin sana.

Bence seni bu şekilde duygusal olarak kullanmasınai zin verme ayrıca bu yüzden ona mecbur falan değilsin seni bırakıp giderse zaten bunu yapıp gitdiği için adam değildir, sırf kendini suçlu hissetdigin için altdan almaya kalkarsan herşeyini o zaman seni bi güzel kullanır , o yüzden sağlıgını da kendinide üzme tamam mı ? Bende nişanlımla yakınlaştığım zaman bana hep söyler sana zarar veremem sırfbu yüzden kendini bana mecbur hissetmeni istemiyorum der üstelik biz daha çıkıyorduk nişanlandık halada aynı , her erkek bir olmuyor ben o konuda baya bi şanslıyım , o yüzden canını fazla sıkma kimseye mecbur değilsin

saol tatlım ama anlatamam işler dahda kötüye gider ben annemle pek anlaşamam hiç arkadaş gibi olamadık onunla o heryere yayar benide mahveder bu arada umarım hayırsıyla düğününüz olur tatlım...

yorumların için çok saol tatlım geçen gün konuştum oda şimdi askerde neyse bütün dertlerimi anlattım anlayışla karşıladı aslında sıkma canını dert etme dedi aynen demin yazdığn gibi kendini bana mecbur hissetme dedi eğer mecbur hissediyorsan bişeyler değişicek emin ol dedi aramızda bu tarzda bir konuşma geçti şuan içim biraz daha rahat hayırlısıyla birde şu niişan yapma olayına annem karşı bir çıkmasa...

Senin adına sevindim canım o nasıl rahata sende rahat ol :)

Canım evet yaptığın cok büyük bir hata sonucta bir kızın en büyük ceyizidir senin kaybettiğin sey ama olan olmus bu durumda erkek arkadasının yaklasımı cok önemli.

Canım yaşadıklarını anlayabiliyorum.Ama kendine bunu yapma.Yapılan bir hata olabilir ama geçmişte kaldı ve düzeltebileceğin bir şey yok.Diğer hastane konusunda da fazla tepki vermişin bence.Üzerine çok gittiğin için böyle yapmış olabilir.Bence yaptığın şeyden pişmanlık duymamalısın.Sevdin,sen sadece sevdin.Bu bir suç değil.Kendini kötü hissetme.Sevgiline de kendine de bunu yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…