- Konu Sahibi okyanusya84
-
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/636645-lutfen-yargilamayin-cikmazlardayim.html
yukarıdaki topiğe bakmanı isterim. sana ne demek istediğimi yaşayan biir kişi başından geçenleri anlatıyor. üzücü olan sonrasında neler yapmak zorunda hissediyor kendini bir bak
canım şimdi konu hakkında bir şey diyemeyeceğim ama şöyle bir örnek verebilirim
benmde bir arkadaşım vardı böyle bir şey oldu
o da çok üzüldü ortada kalırım psikolojisi vardı resmen
biz çok söyledik illa evlenmek zorunda değilsin sana böyle kötü davrnan biriyle vs diye ama neyseki çocuğu idare etti bi süre
sonra çocuk mezun oldu işe girdi
bu huylardan eser yok bi iyi bi melek bi seviyo anlatamam
yani eskiden yaptığı artistliklerden eser yok
dünyayı kızın ayaklarına serdi desek yeridir.
sonra da evlendiler zaten..
sen ailenden çekiniyosun haklı olarak ve bu çocukla evlenmeyi istiyorsun o zaman sana tavsiyem
belli bi süre sıkıntı olabiliyor sende bunların üstesinden gelmeye çalış
zaten o dediğin dergi resim olayını bende duymuştum bunda abartılacak hatta günlerce kavga edilebilecek bir şey yok
sen şu an en ufak şeye alınıyorsun
o da en ufak şeyi abartıyor olabilir
bu yüzden idare etmeye çalışın, karşılıklı konuşun
sevgilinin yaşı kaç okuyor mu çalışıyor mu?
sevgilin askerdeymiş şimdi gördüm cnm
askerde olduğuna göre evliliğe çok engeli kalmıyor
en azından okul askerlik gibi engeli yok
varsa iş engeli
o da bi şekilde bulunur
sevgilin kaç yaşında canm?
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/636645-lutfen-yargilamayin-cikmazlardayim.html
yukarıdaki topiğe bakmanı isterim. sana ne demek istediğimi yaşayan biir kişi başından geçenleri anlatıyor. üzücü olan sonrasında neler yapmak zorunda hissediyor kendini bir bak
bu anlattıkların bir nebzede olsa içimi rahattlatı şuanda askerde bitmesine ççok az kaldı meslek olarak yapmak istiyor sınavlarına girdi tatlım yaşı 23 dediğin gibi belkide çok alınganlık yapıyorm ama ne bilim aşamıyorum bu suçluluğu sürekli tatışınca bide bu resim olayları yok işte kızın birinin ona telefon numarasını yollaması derken alak bullak oldum beni sevdini biliyorum ama bazen tereddüt etmiyorda değilim bana karşı kötü bir niyetide yok benim için başında ailemle çok savaştı:2:
umarım düzelir tek umudum bu artıkneden bu yüzden kendini ona muhtaç hissediyorsun ki? ya da neden bundan bu kadar pişmansın. yok aileme kalmadan kendime zarar vermekten korkuyorum vs..canım şunu unutma ki sen bir bireysin; kendi doğruların, kendi yanlışların var. bunu yaşamak istemeseydin zaten yaşamazdın, zorla olan bişey değil bu anladığım kadarıyla. yaptıklarının arkasında ol her zaman canım, kendine bu şekilde daha fazla kötülük ediyorsun ayrıca sevgilin sana kötü davranıyorsa da tahammül etme saçını başını yolarım onun! kadınlarımızı bu psikolojiye sokup üzüyorlar çok sinirleniyorum
sevgilinin askerde olduğunu şu an okudum... askerdeki tavırlarına pek kırılma derim, ben sevgilim askerdeyken 15 ay işkence çekiyorum sandım ama döndüğünde düzeldikuruntu yapma :)
biraz olsun rahatlayabildiysen sevindm canım
evhamlanma şimdi sen
böyle gereksiz kıskançlıklarla boğma
ama ona karşıda sana muhtacım gibi gözükme güçlü ol
şimdi seni seveblir ama Allah korusun sen her ihtimale karşı eğilme karşısında
şu an yaşadığın şeyden dolayı duygu karmaşası yaşıyorsun bence
askerden gelsin adını koyun en iyisi canım
ya da en kısa zamanda inşallah
adını koymak istiyoruz ama annem engel oluya istemem gelmesinler istemeye nişan yapılmasınada karşı bi onay verse karşı çıkmasa herşey daha kolay olucak:2::2::2:
annen engel oluyorsa ona söylesen olmazmı, en azından engel olmaz, bu kadınlar hep zorluk çeken taraf bence.
bende çok sorunlar yaşadım ama benimki başka türlü sorunlar. nişianlımında ailesi çok pürüzlü, ama bu sene düğün olur inşallah bekliycez bakalım. ben inanıyorum. allah hepimizn yardımcısı olsun.
ama annene anlatmayı bi dene, sen bilirisn. allah kolaylık versin sana.
Bence seni bu şekilde duygusal olarak kullanmasınai zin verme ayrıca bu yüzden ona mecbur falan değilsin seni bırakıp giderse zaten bunu yapıp gitdiği için adam değildir, sırf kendini suçlu hissetdigin için altdan almaya kalkarsan herşeyini o zaman seni bi güzel kullanır , o yüzden sağlıgını da kendinide üzme tamam mı ? Bende nişanlımla yakınlaştığım zaman bana hep söyler sana zarar veremem sırfbu yüzden kendini bana mecbur hissetmeni istemiyorum der üstelik biz daha çıkıyorduk nişanlandık halada aynı , her erkek bir olmuyor ben o konuda baya bi şanslıyım , o yüzden canını fazla sıkma kimseye mecbur değilsin
Senin adına sevindim canım o nasıl rahata sende rahat ol :)yorumların için çok saol tatlım geçen gün konuştum oda şimdi askerde neyse bütün dertlerimi anlattım anlayışla karşıladı aslında sıkma canını dert etme dedi aynen demin yazdığn gibi kendini bana mecbur hissetme dedi eğer mecbur hissediyorsan bişeyler değişicek emin ol dedi aramızda bu tarzda bir konuşma geçti şuan içim biraz daha rahat hayırlısıyla birde şu niişan yapma olayına annem karşı bir çıkmasa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?