Çok büyük bi sorunum var paylasmak istedim

4 yıldr birlikte oldgumuzu biliyo ailesi fakat bu durumdan haberi yok biz bu ay ailesne söyliycez ailemle görüşmeleri için o şekl düşündük

erkek arkadaşına cidden güveniyo musun?

eşya yorumu yapan anneye takıldım ben hala ordayım

Aynen mantıklı bir açıklama gelmedi konu sahibinden. Buna açıklık geldiği taktirde yorum yapmak daha sağlıklı olacaktır. Buna cevap vemektende kaçıyor anladığım kadarıyla.

Son düzenleme:
Vallahi canını sıkmak istemem ama bu iş olmayacak gibi duruyor.

Baksana erkek arkadaşının ailesinin de haberi yok.

Zeyna verilmiş olan eski mesajlarına bir açıklık getirmeyecekmisin. Kaçtır soruluyor. Her soruya cevap veriyorsun nedense buna bir türlü cevap veremedin.

erkek arkadasım adliyede çalışıyo dayısı hakim o tayin işini halledicek onu bekliyrz memuriyeti onaylansn diye

Hala aday memur yani

İyi de sen Elazıg'dan İstanbul'a benim için tayin istedi geldi demedin mi?

Nasıl iş bu?

Adaylık kalkmadan tayin istenemez. Daha önce nasıl geldi.

Gariplik devam ediyor...

Aynen mantıklı bir açıklama gelmedi konu sahibinden. Buna açıklık geldiği taktirde yorum yapmak daha sağlıklı olacaktır. Buna cevap vemektende kaçıyor anladığım kadarıyla.

kızlar orda annem diye belirttgm yannda oldgum kız arkadasım orda konuyu paylaşamadgm için o şekl yazmak zorunda kaldm

ailen tutucu bir aileyse onlardan hiçbirşeyini saklamaman gerekirdi. onların bazı şeyleri sonradan öğrenmesi çok daha kötü olur. en azından annenle paylaşsaydın keşke..

kızlar orda annem diye belirttgm yannda oldgum kız arkadasım orda konuyu paylaşamadgm için o şekl yazmak zorunda kaldm

Hmmm anladım. Bu cevapla herşey yerine oturdu. Ailenle konuşmayı hiç denemedinmi diye sormuştum. Belliki denememişsin. En azından telefonlada olsa konuşmayı denesen birşey kaybetmezsin diye düşünüyorum

Hala aday memur yani

İyi de sen Elazıg'dan İstanbul'a benim için tayin istedi geldi demedin mi?

Nasıl iş bu?

Adaylık kalkmadan tayin istenemez. Daha önce nasıl geldi.

Gariplik devam ediyor...
burda girdi sınava ve kazandı o yuzden benm için geldi dedim

merhaba öncelikle bişe sorucam okuyorum takip ediyorum konuyu ama acaba neyin aklını fikrini istiyorsun arkadaşlardan çünkü baktım ağustosda düğünüm var diyosun kararınızı vermişsiniz siz sevdiğinle şimdi burda acaba ailem nedermi diyosun ne diceğimi var kaçmışsın gitmişssin 7 ay dönmememişsin düğününde ağustosda burda herkesden istediğinde anlayamadım?

elbette o konuda bi şüphem yok yani ben ailemden dertliyim

Allah allah sen evden kaçıyorsun evlenmek için erkek arkadaşın ölüm tehditleri alıyo ailenden ve hala ortakda nikah düğün birşey yok, erkek arkadaşının ailesinin olan bitenden hiç haberi bile yok!
hiç mi bu çocuk beni oyalıyo mu diye endişe etmiyorsun?
Ailenin gözünde nikahsız beraberlik yaşayan birisin farkındasın demi?
Niçin ailenin yanında oturup da gelip seni istemelerini söylemedin?
Neden kaçıp da razı edelim ailemi derdine girdin?
Sadece görüşebilmek için mi erkek arkadaşınla?
Komik olma lütfen, seven adama sevdiğini hiç görmese de sabretmek düşerdi.
Markete gittiğinde ya da bi camdan ya da internetten bi şekilde görüşmek yetebilirdi.
Senelerce uzak yaşamışsınız zaten ilişkinizi neden böyle bişey yapma ihtiyacı duydunuz???

Hmmm anladım. Bu cevapla herşey yerine oturdu. Ailenle konuşmayı hiç denemedinmi diye sormuştum. Belliki denememişsin. En azından telefonlada olsa konuşmayı denesen birşey kaybetmezsin diye düşünüyorum

korkuyorm işte konuşmaktan ters tepki verrler diye

kızlar ya ben anlatamıyorm ya siz anlamıyosunuz kayıp olarak görünüyorm tabiki ama reşit oldugum için emniyet fazla ilgilenmiyoo

ailene bunu yaşatmaya hakkın yok!.. sen o çocuğu istediğin kadar sev, o seni istediği kadar sevsin; anne baba duası olmadan yapılan işten hayır gelmez.. bunu da buraya yazıyorum.. bir gün bu söylediklerimi hatırlarsın..

neyse arkadaslar herkese tşk ederm olumlu yada olumsuz yorum yazan herkese tek çözüm ailemle konuşup konuyu anlatmam olucak..

Peki 7 ay boyunca ailenle bir uzlaşma yada görüşme çabası olmadı mı aranızda..??

Bu 7 aylık süreçten bahsetsen birazcıkk, ona göre yorum yapıp yardım etmeye çalışsakk ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…