- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka evli kaynin yoksa böyle devam edersin sayın Konu sahibi.
Kaynin var ise sıraya Konulabilir konuşup anlaşmaya duruma bağlı tabikide.Bilmiyorum durumlar birbirine UyarMI..
hayatta başarılar dilerim
sen ailecek geçir o zaman sana yorumunu soran yok. eşimle de bayramda baş başa gezmek istersem sanane...yorumu yazıp da alakasız insanların cavaplarına gıcık oluyorum
Ya kızlar Allah aşkına bir bakın şuraya? Hep mi kayınvalideler kötü ya? Bir anne ogluyla geliniyle bayram gezmesine gidemeyecek mi? Bu da mı suç oldu?
Zaten olması gerektiği gibi ailemle ve eşimin ailesiyle geçiriyorum canım. Vicdanınız rahatsa beni ilgilendirmez , pardon canım.
Kayınvalideden gizli konuşacak bişeyiniz varsa istemezsiniz. Bu da dedikodudur :)[/QUO
konuyu nerlere çekmişsiniz. yazık
Kusura bakmayın kızlar, moralinizi bozmak istemiyorum agresifleşmeyin. Sadece bayram gezmesi ve başbaşa kavramlarını kafamda oturtamadım. Hala oturtamıyorum. Romantik bir şey mi o? Biz hiç yapmadık.:/
kafanda oturtamamana hiç şaşırmadım
Evet canım eşimn yurtdışında oldugu bayramları bile kayınvalidemle geçiriyorum. Keyif alıyorum bundan :)
yok ben o anlamda söylememiştim. empatik düşünceli olmadığınızı düşündüğümden şaşırmadım. görüş farkı
Empati yapıyorum canım. Kendimi kayınvalidenin yerine koyuyorum da. Üzüldüm.
şu anda kayınvalidemle değil benimle konuşuyorsun ama.
karşındaki kişi benim yani
kayınvalidede ne var ki,
biz bazen ördek ailesi gibi eşimin annesi,babası,bekar kardeşleri,evli kardeşi,eşi ,onların çocuğu şeklinde dolaşıyoruz.
gittiğimiz yerde oturacak yer bulamıyoruz böyle olduğunda.
ama napalım altı üstü bir bayram yani senede iki kez,
kafaya taktığına bile değmez.ne var ki bir başına bir kadıncağız.
hem onların tarafını geziyormuşsunuz,bence avantajlı bile.
kayınpederin olsa böyle bi sorunun olmazdı k.p yok sizde de araba varsa beraber gezmeniz kaçınılmaz.mecbur 3 4 gün dişini sıkacaksın maalesef. ayrıca yalnız gezme isteiğni anlıyorum eşinle beraber istediğin kadar oturmak istiyosun .
Mağdur sen değilsin anne ama. Ya da yakında sayende mağdur olucak diyelim :)