• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok büyük bir dert değil ama....

Ya kızlar Allah aşkına bir bakın şuraya? Hep mi kayınvalideler kötü ya? Bir anne ogluyla geliniyle bayram gezmesine gidemeyecek mi? Bu da mı suç oldu?

sen ailecek geçir o zaman sana yorumunu soran yok. eşimle de bayramda baş başa gezmek istersem sanane...yorumu yazıp da alakasız insanların cavaplarına gıcık oluyorum

Zaten olması gerektiği gibi ailemle ve eşimin ailesiyle geçiriyorum canım. Vicdanınız rahatsa beni ilgilendirmez , pardon canım.

Ya kızlar Allah aşkına bir bakın şuraya? Hep mi kayınvalideler kötü ya? Bir anne ogluyla geliniyle bayram gezmesine gidemeyecek mi? Bu da mı suç oldu?

bir kadının arada sırada da olsa yalnız başına bir bayramda eşinin sülalesine gitmek istemesinin adı kötü gelinlik mi oldu.gidemeyecek demiyorum yaşadığım duygulardan bahsediyorum

Zaten olması gerektiği gibi ailemle ve eşimin ailesiyle geçiriyorum canım. Vicdanınız rahatsa beni ilgilendirmez , pardon canım.

ne alaka vicdan meselesi ya bunuda buraya nasıl bağlıyorsun. zaten bayramı ailelerimizle geçiriyoruz bayram gezmelerine başbaşa gitmek istiyoruz. senin ne yaptığın umrumda değil lütfen yorumumu alıntılayıp canımı sıkma artık.

Kusura bakmayın kızlar, moralinizi bozmak istemiyorum agresifleşmeyin. Sadece bayram gezmesi ve başbaşa kavramlarını kafamda oturtamadım. Hala oturtamıyorum. Romantik bir şey mi o? Biz hiç yapmadık.:/

yok ben o anlamda söylememiştim. empatik düşünceli olmadığınızı düşündüğümden şaşırmadım. görüş farkı

Empati yapıyorum canım. Kendimi kayınvalidenin yerine koyuyorum da. Üzüldüm.

kayınvalidede ne var ki,

biz bazen ördek ailesi gibi eşimin annesi,babası,bekar kardeşleri,evli kardeşi,eşi ,onların çocuğu şeklinde dolaşıyoruz.

gittiğimiz yerde oturacak yer bulamıyoruz böyle olduğunda.

ama napalım altı üstü bir bayram yani senede iki kez,

kafaya taktığına bile değmez.ne var ki bir başına bir kadıncağız.

hem onların tarafını geziyormuşsunuz,bence avantajlı bile.

kayınpederin olsa böyle bi sorunun olmazdı k.p yok sizde de araba varsa beraber gezmeniz kaçınılmaz.mecbur 3 4 gün dişini sıkacaksın maalesef. ayrıca yalnız gezme isteiğni anlıyorum eşinle beraber istediğin kadar oturmak istiyosun .

kayınvalidede ne var ki,

biz bazen ördek ailesi gibi eşimin annesi,babası,bekar kardeşleri,evli kardeşi,eşi ,onların çocuğu şeklinde dolaşıyoruz.

gittiğimiz yerde oturacak yer bulamıyoruz böyle olduğunda.

ama napalım altı üstü bir bayram yani senede iki kez,

kafaya taktığına bile değmez.ne var ki bir başına bir kadıncağız.

hem onların tarafını geziyormuşsunuz,bence avantajlı bile.

öle de işte. bazen amaaaan boşver diyorum bazen sinir oluyom bilirsin insanın duygu durumu değişiyor arada.

kayınpederin olsa böyle bi sorunun olmazdı k.p yok sizde de araba varsa beraber gezmeniz kaçınılmaz.mecbur 3 4 gün dişini sıkacaksın maalesef. ayrıca yalnız gezme isteiğni anlıyorum eşinle beraber istediğin kadar oturmak istiyosun .

anlayışın için saol. herkes kendince haklı işte

konuyu sizin düşüncenize katılmayanları azarlamak için açmışsınız gibi gözüküyor....herkesi tek tek terslemıişsiniz.. eğer insanların aksi fikrlerini kaldıramayacaksanız konu acmaya kalkmanız anlamsız olmus..

konunuza gelince bende yadırgamadım bayram dediğin herkesin ailecek bir arada olduğu vakitlerdir... bayramda kayınvalıdenızle gezersınız eğer eşinizle misafirlik yapmak istiyorsanız her hafta sonu sohbetinden keyif aldgnz insanlara gidersiniz içinizde kalmamış olur böylelikle..

Back
X