- 9 Ocak 2012
- 15.576
- 30.209
- 798
- Konu Sahibi sonundaoldu
-
Siz benim soylemek istedigimi anlamadiniz sanirim birlikte yasasalar bile sizde kayinvalidenizin gelinisiniz,ayri yasamak size ayricalik sunmaz,kaldiki rutin olarak gidilen yerde misafir sayilmazsiniz,benim sahsi fikrim kayinvalidemin evine gittigimde eltim ve kayinvalidem biseylerle ugtasirken ben oturup önume getirmelerini bekleyemem,düsünceme katılir veya katilmazsiniz,belliki sonradan zoraki biseyler yapmak hosunuza gitmemiski birdaha gitmek istemiyor ve burdan dusuncenize destek istiyorsunuz,evlilik fedakarlik ister malesef sadece esimizle evlenmiyoruz,bu kafayla bidahaki konunuz esimle tartıstık evi terketti olursa sasirmam.
birazda şey istiyorsunuz anlıyorum siziya cnm beni bir tanısan anlarsın insanlara yük olmamayı ne kadar çok istediğimi. zaten yemekde değilim de tavır çirkin, çocuğum aç kaldı. 3 yaşında yani. günah. sabahtan akşama kadar yanında değilim zaten. akşam iki lokma yediğini görünce seviniyorum. o da olmadı. eşim yemeğe gitmeme fikrini onaylasa tamamdır. zaten inan orda sofrayı topaladım bulaşıkları hallettim. çayı da koydum. çay bulaşıklarını da hallettim. yapacakları bir yemek bir tatlı dildi.
birazda şey istiyorsunuz anlıyorum sizi
ben çalışıyorum onlar evde yemek işini de bir zahmet benden beklemesinler
haklısınız.. ben olsam evde oturduğum halde sağlıklı isem eğer hiçbir işi çalışana bırakmamaya çalışırım
ki hergün gelen insan da değilse
ama herkes biz gibi değil işte ince düşünmek yok
aynen öyle canımcnm haftasonu olsa erken gitsem zaten yaparım. fırsat var zaman var. yerini de sora sora yaparım. gittiğimde onları öyle görünce çok şaşırdım ama belli etmedim. hemen dedim ki ya ben şekillendiremiyorum ama elinizin altında dönerim yapacak birşey varsa deyin siz. bunu da demesem yeyip içim otursam evete haklı olurdu benim tepkim yersiz olurdu. bu ani ve gereksiz bir çıkış oldu. atamadımda üzerimden. o yüzden bir çay muhabbeti yete. onu da ben koyarım yıkarım sorun değil hiç
Ben yapmıyorum şahsen, misal görümceme gidince.Yemek yiyeceksek sofrayı kurmaya kaldırmaya yardım ederim.bazen bulaşıkları makineye koyayım diyorum bırakmıyor.Geline o gözle bakılmıyor maalesef. Benim bekar görümcem var. Zaten oturmayı seven biri değilim iş yaparım ama yinede onlara gittiğimde misafir muamelesi görsem fena olmazdı:) Adımız gelinya oturmamalıyız biz. Hep beklenti içinde oluyorlar. Yaptığın işler gözlerine görünmez.
cok abrtıyorsunuz. yok cocugunuz ac kalmış allah aşkina ekmek peynırde mı yoktu evdebiz eşimle fedakarlık olarak görmüyoruz evliliğimizi. ikimizde mutlu olmalıyız. yani evliliğimiz karşılıklı sevgi üzerine kurulu. yaklaşık 5 yıldır evliyim elhamdülillah iyiyiz yani. o beni dinler ben onu dinlerim sorunum onu kırmadan halletmek. yoksa gitmiyorum desem olay bitmiştir.
gelgelelim farzedelim misafir falan değilm ben. siz de o evdesiniz eltimsiniz. saat 19 a kadar oturup işten gelen kadının yemek yapmasını mı bekelrsiniz?? mantığınız bunu alıyor mu? onu da geçtim ben size sordum yapılacak birşey var mı diye olanı söyleyip sustunuz. eşiniz gelip densizlik etti. yorum yapmaz mısınız?? kaldı ki bir çeşit yemek haricinde geri kalan herşeyi yaptım. çok mu zordu güler yüz, iki tatlı dil?
Aynen katılıyorumgidin bence
eşiniz yapsın hindiyi vs yi
çocuk var eltinin yok
al kucağına çocuğu geç otur köşeye
eşin biliyor zaten durumu
otur sobanın başına
başka bir şey olmasa da olur hindinin yanına
elti hanım yapsın yapılacakları da bulaşığı vs de toplasın
sen misafir ve çocuklusun sonuçta
Canım çocuklar öyle herşeyi yemeye biliyorlarcok abrtıyorsunuz. yok cocugunuz ac kalmış allah aşkina ekmek peynırde mı yoktu evdeabartılca abartmışsınız. siz o evde misafır değilsiniz bunu silin kafanızdan
cok abrtıyorsunuz. yok cocugunuz ac kalmış allah aşkina ekmek peynırde mı yoktu evdeabartılca abartmışsınız. siz o evde misafır değilsiniz bunu silin kafanızdan
Esinizin,sevmediginiz ailesine gitmek (daha onceki konunuza gore soyluyorum sevmediginizi) bana gore fedakarliktir hanimefendi,kelimeleri secip ustunde oynamaniz dahice..biz eşimle fedakarlık olarak görmüyoruz evliliğimizi. ikimizde mutlu olmalıyız. yani evliliğimiz karşılıklı sevgi üzerine kurulu. yaklaşık 5 yıldır evliyim elhamdülillah iyiyiz yani. o beni dinler ben onu dinlerim sorunum onu kırmadan halletmek. yoksa gitmiyorum desem olay bitmiştir.
gelgelelim farzedelim misafir falan değilm ben. siz de o evdesiniz eltimsiniz. saat 19 a kadar oturup işten gelen kadının yemek yapmasını mı bekelrsiniz?? mantığınız bunu alıyor mu? onu da geçtim ben size sordum yapılacak birşey var mı diye olanı söyleyip sustunuz. eşiniz gelip densizlik etti. yorum yapmaz mısınız?? kaldı ki bir çeşit yemek haricinde geri kalan herşeyi yaptım. çok mu zordu güler yüz, iki tatlı dil?
ya cnm beni bir tanısan anlarsın insanlara yük olmamayı ne kadar çok istediğimi. zaten yemekde değilim de tavır çirkin, çocuğum aç kaldı. 3 yaşında yani. günah. sabahtan akşama kadar yanında değilim zaten. akşam iki lokma yediğini görünce seviniyorum. o da olmadı. eşim yemeğe gitmeme fikrini onaylasa tamamdır. zaten inan orda sofrayı topaladım bulaşıkları hallettim. çayı da koydum. çay bulaşıklarını da hallettim. yapacakları bir yemek bir tatlı dildi.
ne alaka ozaman o eltide misafir sonucta kvdenin evi. kocanızın ailesinin evi niye misafır olunuyormuş cok sacma. anne baba sonucta....misafir bence
ben 10 yıldır evliyim
kv nin evinde misafirim
gider otururum
önüme konursa yer elinize sağlık der kalkarım
evde kimse yoksa ve çocuğumun karnı açsa tabii pişiririm ama evde o evin sahipleri varken bana düşmez
Esinizin,sevmediginiz ailesine gitmek (daha onceki konunuza gore soyluyorum sevmediginizi) bana gore fedakarliktir hanimefendi,kelimeleri secip ustunde oynamaniz dahice..
Kimbilir köy gibi bir yerde ne isleri vardiki yemek o saate kaldı,ustelik eltinizin davetlisi degilmissiniz lutfedip kayinvalidenize yardima gelmis,kayninizin uslubununda yanlis oldugunu soylemistim ama oda etki tepki meselesi.
ne alaka ozaman o eltide misafir sonucta kvdenin evi. kocanızın ailesinin evi niye misafır olunuyormuş cok sacma. anne baba sonucta....
valla benimde 2 cocıugum var icli köfte yıyen cocuk galıba herseyi yer. hicmi ekmek zeytın yoktu o evde. yoksa dahı ayhhh ac kaldı cocugum diyecegıne ıkı yumuratda mi kıramadi. inanin kvdenin evind kendini misafir hıssetmek kadar sacma birşey yok. abartıkca abartmaya bayılıyoruz.ailen oldugun kişiler ki eşinin annesi babasi ailedendir ......Canım çocuklar öyle herşeyi yemeye biliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?