Çok büyük sıkıntıdayım kızlar yardım edin nolur :(

böyle bir insanı anında atmamn icin ya kör kutuk asık olman gerek yada birşeyler yasaman gerek.ikisi de yoksa şimdiye unutmuş bile olman gerekir :-*

amiyane tabirle seni yatağa atana kadar uğraşacak...
ayrıyken aramaması sormaması ondan... sevgiyle yaklaşsaydı ayrıykende sorar arardı... ama yanyanayken sana karşı kabarıyordur...ne hakla hizmet evine temizliğe gittin... adamda demiştir.. 1 hafta oldu tanışalı hemen evime geldi diye... bakire olduğuna bu yüzden inanmamıştır... acabamı değilmidir benimi kandırıyor diyordur...yana yanayken tabiki mutlu edecek seni...kekliği ürkütmemek lazım...inanama evleniriz falan demesine,sırf vermen için söylüyordur...malum bazı bayanlara evlilik lafı et hemen yelkenler foraaaaa...erkeklerin çoğunun aklı böyle çalışır....senin aklında temizlik vardır onun aklında başka bir şey...

ooo her şeye o karar veriyor sen o cafeye bulaşıkçı olursun evlen evlen

Valla ne olur ne olmaz bilmiyorum ama senin bu çocuk yüzünden çok acı çekeceğin belli

Bazen insanda saplantı bile olabiliyor ne kadar ayrıl dersen o kadar bağlılik yapıyor. Ayrıl canım Ayrıl:-*

Aynennn anlamadım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…