çok canım acıyor

kadersizsanssz

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2021
417
600
23
28
Merhaba arkadaşlar direkt konuya girmek istiyorum. İki yıl önce bir sevgilim vardı ve ayrıldık fakat 1 buçuk yıldır da konuşmaya devam ettik görüştük de. Kendisi 1 buçuk ay kadar önce artık konuşmak istemediğini ciddi anlamda düşündüğü biri olduğunu söyledi. Bunun üzerine de aramızda bazı mesajlaşmalar oldu. Bana söz yapana kadar konuşabiliriz, özlüyorum her şeyini vb şeyler söyledi. Ben de sinirlendim ve kız arkadaşına yazdım konuşmaların ekran görüntüsünü atacağımı söyledim ama atmadım. Kız daha sonra hesabını kapattı, eski sevgilim o gün beni aradı. savcılığa gideceğini söyledi elinde fotoğraflarım olduğunu, gizlice görüntümü çektiğini söyledi beni bu şekilde tehdit etti. Kıza yalan söyleyeceğini falan dedi ben güya ondan intikam almak için yapmışım falan diye. daha sonra telefonda tekrar konuştuk. bana konuşmaları silmemi söyledi benim fotoğraflarımın onda olduğunu ama silmeyeceğini çünkü bana güvenmediğini dedi. Ayrıca eğer bana güvenmiş olsa biraz daha görüşme ihtimalimiz olduğunu dedi. zaten dengesiz birisi ilk başta biraz daha görüşebilirdik falan derken daha sonradan görüşmemiz doğru olmazdı zaten tarzında konuştu. Kıza da benim yalan söylediğimi diyerek bir şekilde ikna etmiş. Aslında bu kişinin yaptığının karaktersizlik olduğunu bildiğim halde çok üzüldüm. Yani ben neden sevilmedim benim ne eksiğim vardı gibi düşünceler var hep aklımda. galiba ben asla sevilmem istenmem herkesin hayatı düzene girecek ben hep mutsuz olacağım. sadece içimi dökmek istedim. okuyup cevap verenlere teşekkürler

Birini gizlice çekmek suç, böyle bir suç işleyip savcılığa mı gidecekmiş :D Saçma sapan tehditlerine kanmayın. Bu aptaldan kurtulduğunuza sevinin. Bir başkasını seçmiş olması sizin sevilmeyecek bir insan olduğunuzu göstermez. Olabildiğince meşgul olun, hobi edinin. Düşünmemeye çalışın. Daha karşınıza kimler kimler çıkacak. Yine sevip sevileceksiniz. Böyle tatsız şeyler yaşadınız diye hep böyle devam etmeyecek.

Neden tehdit ettiğini anladık ama neyle tehdit ettiğini anlamadık.Bir kere gizlice fotoğraf çekmiş, kendisi suçlu bu konuda. Ne diyecek yani ş sikayetinde.sizi korkutmaya çalışmış ama biraz salak sanırım.
evet korkutmaya çalıştı işte sevgilisine mesaj attığım için şikayetçi olucakmış heralde ben de anlamadım görüntüleri yaymakla tehdit etti daha sonra da

beni bir daha tehdit edersen kendini poliste bulursun de ciddiyetle bi daha da gorusme. eski sevgiliyle ne diye 1.5 sene arkadadca konusursun ki ya. boyle degersiz olunuyor sonra iste.
ona karşı duygum olduğu için konuştum onun beni sevmediğini biliyodum zaten kendisi de bunu farkındaydı yani ona karşı duygum olduğunu

Hayatınıza giren insanların her istediğine tamam derseniz değeriniz olmaz. Ayrılmışsınız adam görüşelim diyo görüşüyorsunuz ben evlenecem görüşmeyelim diyo tamam diyosunuz vazgeçtim evlenene kadar görüşelim diyo oldu o zaman diyorsunuz. Diğer kadına ulaşmanız zaten çok saçma sapan bir şey. Karşılıklı birbirinizi savcılığa verin bence😂

ona karşı duygum olduğu için konuştum onun beni sevmediğini biliyodum zaten kendisi de bunu farkındaydı yani ona karşı duygum olduğunu
bak bu bile bile lades iste. o seni sevmiyor sen onu seviyorsun ama seninle konusuyor. bu kisi kimdir padisah mi. seni kullanmasi icin on numara ortam iste. daha ona bi sey yazmayacaksin soz ver.

kıza mesaj atarak onu tehdit etmişim o yüzden
O da senin gizli görüntülerinle seni tehtid ediyor ya sen de onu söylersin. Çok saçma gerçekten öldürmekle mi tehtid ettin? Diğer sevgiline mesajları atarım dediğini kastediyorsa savcı buna güler bence... Hiçbir şey yapamaz. Sen kendin için bu adamdan kurtul. Seni sevmemesi de şansın olmuş. Şükür duası etmen lazım. Bunlar başına bela olur insanın yarın bigün seni aldatır da döver de öldürür de... Böyle kaypak adamların hala sizi sevmesini nasıl istiyorsunuz? Siz bu kadar değersiz misiniz ya?! Kendinize gelin oooff off haberleri de mi izlemiyorsunuz?! 🤦🏼‍♀️

Hayatınıza giren insanların her istediğine tamam derseniz değeriniz olmaz. Ayrılmışsınız adam görüşelim diyo görüşüyorsunuz ben evlenecem görüşmeyelim diyo tamam diyosunuz vazgeçtim evlenene kadar görüşelim diyo oldu o zaman diyorsunuz. Diğer kadına ulaşmanız zaten çok saçma sapan bir şey. Karşılıklı birbirinizi savcılığa verin bence😂
yok evlenene kadar görüşme olayına tamam demedim. benim de hatalı olduğum şeyler olduğunu biliyorum sadece onu huzursuz etmek için yaptım

bak bu bile bile lades iste. o seni sevmiyor sen onu seviyorsun ama seninle konusuyor. bu kisi kimdir padisah mi. seni kullanmasi icin on numara ortam iste. daha ona bi sey yazmayacaksin soz ver.
artık yazmam zaten son kez de konuştuk birbirimizin hayatından çıktık sadece beni üzen durum sevilmemiş olmak onu anlatmak istedim

Kendinizi degersizlestiren sizsiniz. Ayrıldığıniz kişi sizi sevse zaten hem görüşüp hem de arkadaş ayağıyla sizle flört etmezdi. O adamın sevgisine layık olmadığınız için sevinmeniz gerekken niye beni değil de o kızı sevdi diyosunuz. Standartlarınizi yükseltin. Siz de düzgün olsanız sevgilisi olan biriyle yazismaya devam etmezdiniz.

Kendinizi degersizlestiren sizsiniz. Ayrıldığıniz kişi sizi sevse zaten hem görüşüp hem de arkadaş ayağıyla sizle flört etmezdi. O adamın sevgisine layık olmadığınız için sevinmeniz gerekken niye beni değil de o kızı sevdi diyosunuz. Standartlarınizi yükseltin. Siz de düzgün olsanız sevgilisi olan biriyle yazismaya devam etmezdiniz.
tabii ki de kendimi hatasız görmüyorum ama konuştuğumuz zamanlarda sevgilisi olduğunu bilmiyodum. bu evlenme olayı ortaya çıkınca kendisi beni bir akşam aradı konuştuk sonra ben mesaj attım o konuda hatam var kabul ediyorum

Back
X