- 24 Ocak 2021
- 417
- 600
- 23
- 28
- Konu Sahibi kadersizsanssz
Merhaba arkadaşlar direkt konuya girmek istiyorum. İki yıl önce bir sevgilim vardı ve ayrıldık fakat 1 buçuk yıldır da konuşmaya devam ettik görüştük de. Kendisi 1 buçuk ay kadar önce artık konuşmak istemediğini ciddi anlamda düşündüğü biri olduğunu söyledi. Bunun üzerine de aramızda bazı mesajlaşmalar oldu. Bana söz yapana kadar konuşabiliriz, özlüyorum her şeyini vb şeyler söyledi. Ben de sinirlendim ve kız arkadaşına yazdım konuşmaların ekran görüntüsünü atacağımı söyledim ama atmadım. Kız daha sonra hesabını kapattı, eski sevgilim o gün beni aradı. savcılığa gideceğini söyledi elinde fotoğraflarım olduğunu, gizlice görüntümü çektiğini söyledi beni bu şekilde tehdit etti. Kıza yalan söyleyeceğini falan dedi ben güya ondan intikam almak için yapmışım falan diye. daha sonra telefonda tekrar konuştuk. bana konuşmaları silmemi söyledi benim fotoğraflarımın onda olduğunu ama silmeyeceğini çünkü bana güvenmediğini dedi. Ayrıca eğer bana güvenmiş olsa biraz daha görüşme ihtimalimiz olduğunu dedi. zaten dengesiz birisi ilk başta biraz daha görüşebilirdik falan derken daha sonradan görüşmemiz doğru olmazdı zaten tarzında konuştu. Kıza da benim yalan söylediğimi diyerek bir şekilde ikna etmiş. Aslında bu kişinin yaptığının karaktersizlik olduğunu bildiğim halde çok üzüldüm. Yani ben neden sevilmedim benim ne eksiğim vardı gibi düşünceler var hep aklımda. galiba ben asla sevilmem istenmem herkesin hayatı düzene girecek ben hep mutsuz olacağım. sadece içimi dökmek istedim. okuyup cevap verenlere teşekkürler