Çok canım acıyor

İnanamayrum

Edit: konuya

Bence sen erkeksin böylesine bir konu ancak böylesine duygusuz ve odunca yazılabilirdi. Kafa buluyosun hatta subliminal msj bile verdiğini düşünüyorum ama açıklayamam

darp raporu al hastaneye gıdıp, ordanda adliyeye gıdıp bosanma dılekçenı ver. hatta ustune hakaret ve sıddet oldugu ıcın manevı tazmınat ve tedbır nafakası da ıste....

Yalaaaaan inanmam. bu ne rahatlik len?

Bence eşiniz annenizin yanında şımarmış. Boşanın

Ben şu yazdıklarınızı okuyunca kaynananın cümlelerinde hiç küçümseyici, aşağılayıcı bi tavır algılamadım ki. Sanki sevimli bişeyler söylemiş gibi geldi bana. Sen kayınvalideye biraz dolusun sanırım.. Ya da ne bileyim sen daha iyi tanıyosun tabi yanlış bişey de söylemek istemem.

Şizofreni konusuna gelince oyle misin değil misin bilemem tabi ama öyle de olsan bu konuda eşinin eline su bile dökemezsin. Canım benim yerden göğe kadar suçlu da olsan, eşinin annesine karşı takındığın tavır çok da kötü olsa ki ,eşinin bilinçaltında şu an senin annesine takmış olduğun gibi bir düşünce var, karşılığı asla bu olmamalı. Lütfen raporunu al. Bak davranışları, davranışlarındaki tutarsızlıkları hiç normal değil. Gerçekten can güvenliğinden endişe ettim dayak faslını okurken.

neden darp raporu almadınız?
evliliğinize devam edecek misiniz? eğer öyleyse çok üzülürüm sizin adınıza....
birde adam egosunu tatmin etmiş ya da etmemiş iki kez aşırı şiddetli bir şekilde dövmüş sizi. önemli olan bu mu gerçekten?
çok geçmiş olsun bu arada....

Darp raporu almalısın...
Sonra da ailenin ewine gitmelisin... Çocuğun varsa, çocuğunla birlikte...
Ailen inşallah arkanda durur....
Kesinlikle boşan kesinlikle hemde...

konu gerçekse eğer işin ucunda boşanma filan yok, kendimizi paralamayalım.

ben pek düşünmezdim açıkcası.. yapılacak şey belli.. darp raporu alır sonra da davamı açarım ki piskopat insan daha fazla hırpalamasın beni

ya birde ne düşünüyorsunuz diye soruyorsun kusura bakmada seni döven bir adamla devam etmeyi düşünmüyorsun herhalde bas tekmeyi gitsin.

eve gelince barışalım diyosa artistlik yapmak için dövmüş seni annesinin yanında. dayak hiç bir zaman haklı görülmez. ama şunu da ekleyeyim evet bir anneye "bu" denmez. hatta bir insana "bu" denmez. uslubunuz yanlış. fakat kocanın yaptığı hele ki okruken inan şok oldum. sosyal bi araştırma için yazılmış olsun diye diledim.

bu yaşananlar gerçek mi? eğer gerçekse burada yorum yapana kadar darp raporu alıp derhal boşanma davası açmanız daha mantıklı bir davranış olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…