Çok canım acıyor

annesi seni aşağılamamış ki neden öyle düşündün?

kocan seni dövüyosa da boşanacaksın. biz boşanma desek devam mi edeceksin bilemedim ben

Vallahi ne düşünelim ki? Orantısız güç kullanmış, sağ gözünüzle sağ omzunuzu da morartınca dengelenir o. Bişeycik kalmaz.

Çok enteresan yani sırf bu yüzden böyle dövmesi falan kaldı ki daha önce böyle bir sorununuz olmamış sanırım darp falan bir anda bir insan nasıl bu hale gelir ki 8 sene az da değil hiç mi kayınvalidenle tartışman olmadı, hiç mi eşine bana bun yaptın demedin çok abartı yani orada dövmesi bir anda çileden çıkması hiç olmamış olmasına rağmen evde kayınpederin falan da mı yoktu? gidin ailenize darp raporu alın eğer gerçekse.

Boşan tabii ki!
Annesini mutlu etmek için yaptığı hakareti yanına bırakacak halin Yok

annesinden bu dıye bahsetmenız hoş olmamış
eşinizin cevap vermesını bekleyene kadar kendınız verseydınız cevabı kv ye
neden esınızı araya sokuyorsunuz

eşinizin davranıslarına gelınce affedılır hıcbır yanı yok
böyle eş olmaz olsun , çok yanlış davranısları

siz de ona bu tatmini odetmek için bi darp raporu alamadınız dimi
yanına kaldı annesine yaranma şovu için insanlık dışı davrandı
yanına bıraktınız onun evine gittiniz
yanına kaldıkca neden yapmasın ki

yutmuycam derken daha nasıl yutulur şakamısın
yutmussun işte
dayak yemeyi yutmamak tavır yapmak konusmamak felan mı sanıosun sen

Sürekli kavga ediyoruz bu olay tadımızı tuzumuzu bozdu kadın resmen oğlum yanına yakışmayan birini alıp gelmiş dedi , gerçekten boy kompleksine girdim kendimi kısa hissediyorum psikolojim alt üst oldu,evi terkedeceğim sonrasında da hattımı iptal ettireceğim

Zahmet olacak ama terk et bir an önce.Ben okurken sinirlendim sen nasıl sakinsin hâla?Bak burda bir sürü kişi aynı şeyi yazmış ayrılma deseler ayrılmayacak mısın anlamadım. Çocuğunu da alıp gitmelisin.Kendi ailen den bahsettin mi bilmiyorum gidecek yerin var mı ama eşyalarımı topladım dediğine göre var gidecek yerin. Sadece kararının arkasında dur, daha fazla erteleme, o adamın yanında nefes bile alma.Hakkında hayırlısı olsun.

Oha ya 8 yıl içinde bu durum daha önce de olmuşsundur yani ortada sorun yokken bu tepkiyi neder verdi p.c bunlar ya

acilen gidip darp raporu alın bunu ilk kezmi yaptı eşiniz sayfaları tam okuyamadım çok geçmiş olsun nasıl bir adam orada güzelce uyarmak varken bazen insanın ağızın dan böyle şeyler çıkabilir ama güzelce uyarılır hayvanca değil

en iyisini yaparsın

neyin kafasını yaşıyo bu manyak
sana şizofren diyene bak
yada anasına karşı erkeklik yapan hödük

vur tekmeyi mabadına bu ne be

Ne tadım kaldı ne tuzum arkadaşlar çok mutsuzum lanet kaynana boşanma aşamasına getirdi bizi eşimin yanında boy kompleksine girdim gerçekten

Ne tadım kaldı ne tuzum arkadaşlar çok mutsuzum lanet kaynana boşanma aşamasına getirdi bizi eşimin yanında boy kompleksine girdim gerçekten
Dayak yedin farkında mısın???
Gire gire boy kompleksine mi girdin.bunalım,boşanma yolu falan değil de boy kompleksi mi??
Allahım sana geliyorum..

Çok geçmiş olsun,eşinizin bu yaptıkları gerçekten çok şaşırtıcı bi süre konuşmayın ağırdan alın ve ona muhtaç olamadığınızı hissettirin derim..Boşanma çok ciddi bi karar ama işin içine dayak girince işler değişiyor eşinizle açık açık konuşmayı deneyin derim,işler yolunda gitmezse bi süre ayrı kalın

kadın sana aşağılıyıcı bir şey dememişki kuş kadar falan demiş bunda kötü bir şey yokki bence sen abartmışsın, vekyvd dedği her lafı snaırım kocana şikayet edince oda patlamış..

kadın sana aşağılıyıcı bir şey dememişki kuş kadar falan demiş bunda kötü bir şey yokki bence sen abartmışsın, vekyvd dedği her lafı snaırım kocana şikayet edince oda patlamış..
Ee dayağı haketmiş mi yani

sen de bu adam!! La eve mi gittin yolda cingar cikarip polis cagirmak yerine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…