- 14 Kasım 2016
- 710
- 382
- 103
annesinden bu dıye bahsetmenız hoş olmamışmerhaba arkadaşlar , bu siteye sırf bu konu için üye oldum ,canım çok sıkkın hemen konuya geçiyim , kaynanamın gündüz misafirleri vardı yardıma gittim akşam olunca da eşim geldi yemek yedik, sonra salona geçtik ordan burdan konuşurken bugün tam 8 yıl önce ilk kez bu eve gelmiştim dedim, kaynanamda başladı ilk geldiğin gün miniciktin kuş kadardın şaştım kaldım oğlum kimi getirdi diye kolu kadar birini almış getirmiş diye şaşırdık gibisinden aşşağlayıcı cümleler kullandı üstelik bunu daha öncede yaptı boyum 1.70 ilk evlendiğim sene sıfır bedendim çok zayıftım,(boyuma kısa diyen tek kadın bu)kaynana mutfağa gidince eşime neden buna cevabını vermedin dedim oda ayağa kalktı kapıyı kapattı bağırarak sen kime bu diyorsun anneme bu diyemezsin dedi saçımdan tuttu ortaya attı dövmeye başladı sonra annesini çağırdı bidaha bu eve gelmeyecek dedi annesi de oğlum ben bişey demedim diye acındırmaya başladı eşimde biliyorum anne bu şizofren bu takıntılı bu hasta bu fesat diye bana hakaretler apartman da bağıra bağıra konuşmalar annesinin gözü önünde merdivenlerde düşürmeler eve gidince seni öldüreceğim diye ithamlar , yola koyulduk annesinin sokağı çıkınca koluma gir demeye başladı eve girdik hadi barışalım demeler ,ben istemeyince gene dövdü sol gözüm ve sol omzum morluklar içinde sabaha kadar acıdan uyuyamadım, boşanmayı düşünüyorum bu olanları içime sindiremiyorum benim anladığım sırf orada annesini mutlu etmek EGO'sunu tatmin etmek için beni dövdü, siz ne düşünüyorsunuz kızlar?
siz de ona bu tatmini odetmek için bi darp raporu alamadınız dimimerhaba arkadaşlar , bu siteye sırf bu konu için üye oldum ,canım çok sıkkın hemen konuya geçiyim , kaynanamın gündüz misafirleri vardı yardıma gittim akşam olunca da eşim geldi yemek yedik, sonra salona geçtik ordan burdan konuşurken bugün tam 8 yıl önce ilk kez bu eve gelmiştim dedim, kaynanamda başladı ilk geldiğin gün miniciktin kuş kadardın şaştım kaldım oğlum kimi getirdi diye kolu kadar birini almış getirmiş diye şaşırdık gibisinden aşşağlayıcı cümleler kullandı üstelik bunu daha öncede yaptı boyum 1.70 ilk evlendiğim sene sıfır bedendim çok zayıftım,(boyuma kısa diyen tek kadın bu)kaynana mutfağa gidince eşime neden buna cevabını vermedin dedim oda ayağa kalktı kapıyı kapattı bağırarak sen kime bu diyorsun anneme bu diyemezsin dedi saçımdan tuttu ortaya attı dövmeye başladı sonra annesini çağırdı bidaha bu eve gelmeyecek dedi annesi de oğlum ben bişey demedim diye acındırmaya başladı eşimde biliyorum anne bu şizofren bu takıntılı bu hasta bu fesat diye bana hakaretler apartman da bağıra bağıra konuşmalar annesinin gözü önünde merdivenlerde düşürmeler eve gidince seni öldüreceğim diye ithamlar , yola koyulduk annesinin sokağı çıkınca koluma gir demeye başladı eve girdik hadi barışalım demeler ,ben istemeyince gene dövdü sol gözüm ve sol omzum morluklar içinde sabaha kadar acıdan uyuyamadım, boşanmayı düşünüyorum bu olanları içime sindiremiyorum benim anladığım sırf orada annesini mutlu etmek EGO'sunu tatmin etmek için beni dövdü, siz ne düşünüyorsunuz kızlar?
yutmuycam derken daha nasıl yutulur şakamısınValizimi topladım gidecektim sabah çıkarken kapıyı üstümden kitlemiş, öğlen olunca da hazırlan çocukla gezmeye götürücem dedi, bende Seninle şurdan şuraya gitmem dedim 10 dk içinde hazır ol sürüye sürüye götürürüm dedi zorla çıkardı , ama bu olanları yutmucam kızlar kalbim çok acıyor gözüm vücudum mor kalbim kırık
Zahmet olacak ama terk et bir an önce.Ben okurken sinirlendim sen nasıl sakinsin hâla?Bak burda bir sürü kişi aynı şeyi yazmış ayrılma deseler ayrılmayacak mısın anlamadım. Çocuğunu da alıp gitmelisin.Kendi ailen den bahsettin mi bilmiyorum gidecek yerin var mı ama eşyalarımı topladım dediğine göre var gidecek yerin. Sadece kararının arkasında dur, daha fazla erteleme, o adamın yanında nefes bile alma.Hakkında hayırlısı olsun.Sürekli kavga ediyoruz bu olay tadımızı tuzumuzu bozdu kadın resmen oğlum yanına yakışmayan birini alıp gelmiş dedi , gerçekten boy kompleksine girdim kendimi kısa hissediyorum psikolojim alt üst oldu,evi terkedeceğim sonrasında da hattımı iptal ettireceğim
en iyisini yaparsınSürekli kavga ediyoruz bu olay tadımızı tuzumuzu bozdu kadın resmen oğlum yanına yakışmayan birini alıp gelmiş dedi , gerçekten boy kompleksine girdim kendimi kısa hissediyorum psikolojim alt üst oldu,evi terkedeceğim sonrasında da hattımı iptal ettireceğim
Dayak yedin farkında mısın???Ne tadım kaldı ne tuzum arkadaşlar çok mutsuzum lanet kaynana boşanma aşamasına getirdi bizi eşimin yanında boy kompleksine girdim gerçekten
Ee dayağı haketmiş mi yanikadın sana aşağılıyıcı bir şey dememişki kuş kadar falan demiş bunda kötü bir şey yokki bence sen abartmışsın, vekyvd dedği her lafı snaırım kocana şikayet edince oda patlamış..
merhaba arkadaşlar , bu siteye sırf bu konu için üye oldum ,canım çok sıkkın hemen konuya geçiyim , kaynanamın gündüz misafirleri vardı yardıma gittim akşam olunca da eşim geldi yemek yedik, sonra salona geçtik ordan burdan konuşurken bugün tam 8 yıl önce ilk kez bu eve gelmiştim dedim, kaynanamda başladı ilk geldiğin gün miniciktin kuş kadardın şaştım kaldım oğlum kimi getirdi diye kolu kadar birini almış getirmiş diye şaşırdık gibisinden aşşağlayıcı cümleler kullandı üstelik bunu daha öncede yaptı boyum 1.70 ilk evlendiğim sene sıfır bedendim çok zayıftım,(boyuma kısa diyen tek kadın bu)kaynana mutfağa gidince eşime neden buna cevabını vermedin dedim oda ayağa kalktı kapıyı kapattı bağırarak sen kime bu diyorsun anneme bu diyemezsin dedi saçımdan tuttu ortaya attı dövmeye başladı sonra annesini çağırdı bidaha bu eve gelmeyecek dedi annesi de oğlum ben bişey demedim diye acındırmaya başladı eşimde biliyorum anne bu şizofren bu takıntılı bu hasta bu fesat diye bana hakaretler apartman da bağıra bağıra konuşmalar annesinin gözü önünde merdivenlerde düşürmeler eve gidince seni öldüreceğim diye ithamlar , yola koyulduk annesinin sokağı çıkınca koluma gir demeye başladı eve girdik hadi barışalım demeler ,ben istemeyince gene dövdü sol gözüm ve sol omzum morluklar içinde sabaha kadar acıdan uyuyamadım, boşanmayı düşünüyorum bu olanları içime sindiremiyorum benim anladığım sırf orada annesini mutlu etmek EGO'sunu tatmin etmek için beni dövdü, siz ne düşünüyorsunuz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?