cok canim yaniyor biktim !

ya benden baska kadinlara sehvetle bakmasini hazmedemiyorum...

az önce msn de bende mayolu ünlülere bakıyordum zaman nasıl geçmiş anlamadım. bakarken de bunlar doğurunca hiç mi çatlamıyor diyordum:) yaa resme bakmayla birşey olmaz ben de bazen erkek resimlerine şehvetle bakıyorum ne olucak yaaa

bence her erkek yapmaz bunu, çünkü normal bşy değil bu evlenmeden önce olabilir ama evlendikten sonra yapmanın anlamı ne
ne kadar iğrenç,nasıl bi doyumsuzluk ve sapkınlık bu ya,bu da bi aldatma bana göre.

.
ayni fikirde degilim malesef ben o kadar rahat olamiyorum..
karisi dururken ben onun icin her kılıga girerken onun nankorluk edip hala baska kadinlarin en mahrem yerlerine bakiyor olmasi benim icin hic hazmedilir degil.

.

karisi dururken ben onun icin her kılıga girerken onun nankorluk edip hala baska kadinlarin en mahrem yerlerine bakiyor olmasi benim icin hic hazmedilir degil.

ya bilmiyorum canım sana karşı bir sevgisizliği yoktur da görünce bakıyordur işte

bekarken olsa neyse dicem de evliyken üstelik daha yeni evliyken kabul edilebilir bir şey değil.

bir de hamileymişsiniz ya ne diyim zor.

ben kapali bi bayanim, gayet temiZ tertipli ve bakimliyim. aksamlari suslenir saçimi makyajimi yapar esimi beklerim. cinsel hayatimiz yolunda tutkulu bi iliskimiz var .. (yani ben ole saniyordum.) guzel bi iliskimiz olsa ve beni sevse ben 3 gundur annemlrdeyim coktan arardi zaten. sucunu yuzune vurup annemlerw gelince bikez olsun aramadi. pismanliktan surunse keske..ama nerde

bence bu konuların üstünde çok fazla duruluyo
bakarsa baksın yanındaki sensin.

Bekarım... ama su rahat rahat geniş geniş yazan üyeleri saskınlıkla okudum... gül gibi karısı varken nasıl bakar.. bu çok inciltici bence.. hadı nette takılırken oylesıne karsısına gelır bakar anlarım da adam resmen otomatıge baglamıs duzenlı olarak film seyrediyor... Allahım böyle birinden uzak etsin beni buyuk konusmak ıstemıyorum ..konu sahıbı senı cok ıyı anlıyorm hele bır de kırılgan bir yapın varsa bu hamıle halınle perişan olmussundur... bekarken hadı neyse derim de evliyken ihtiyac mı kalıyor... hasta ruhlu sapıklar bunlar...
Bir de pişkin aramıyor.. biliyor ki sen paşa paşa geleceksın hamilesin cunku.. ya da aman ıyı kı gitti rahatca izlerim, capkınlıkta yaparım derdin de..
Kararlı ol canım, bak hamılesın böyle itler için evet üzülüyoruz da degmiyor...
Ayrıca kesınlıkle kayınvalıdene anlat..

bence bu konuların üstünde çok fazla duruluyo
bakarsa baksın yanındaki sensin.

Pardon siz evli misiniz ? Yok yani ben bu kadar rahat bir bayan olduğunuza hayran kaldm doğrusu.Bakarsa baksın yanında ki sensin hee ??? Baksın baksın gelsin sana dadansın öyle mi ? Yanındaki helali varken sanal o....larıyla iç gecirsin.Bu tip insanlar bu kadar rahat oldukça aldatmak bu erkeklere müstehaptır.Hamile ve üzgn kadına bu tip fikirler veren hanımlar kendinize gelin.o herifin adam olması lazım.Rahat bırakılması degil !!

Bitanem sen üzülme, olayı kaynanana anlat.umarım.o gereken dersi verir o kocan a !

Kesinlikle katılıyorum.bakarda baksın diyorlar bir de.Allahm sen aklımı koru.Bu ne rahatlık.Eşler birbirlerine sadık olmalı !

evet evliyim.
şimdi şunu söyleyim, sizden akıl almaya ihtiyacım yok.
gördüğünüz gibi konu sahibinin söylediği şeyler eşi üzerinde etki etmiyor
adam tenezzül edip aramıyor bile.demek ki çözüm sizin söylediğiniz şey değil o kadar basit olmuyo yani.
konu sahibi ya kocasını böyle kabul edecek, oralara bakıp başka kadınlara gitmediğine şükredecek
(çünkü bunu yapan adam yarın bigün onu da yapacaktır)ya da boşanacak.
çünkü adam bu yani karakteri bu, bu huyundan vazgeçmediğine göre konu sahibinin de başka şansı kalmıyo doğal olarak.
laf dinletemediğine göre ya kabul edecek ya terkedecek.

ayrıca da benim kocam hiçbi kadına bakmaz, çıplak kadın resmi görünce kafasını çevirir
benim kocam asla aldatmaz güzel kadınlara bakma huyu yoktur diyen kadın da eli bayraklı saftır
bazıları edebinden karısının gözüne soka soka yapmaz bazısı da böyle yapar işte
Allah erkeği doyumsuz yaratmıştır, işte tam olarak da bu yüzden 4 tane kadınla evlenebilmesine izin vermiştir.
Çünkü tek kadın yetmez, dindar bi insan değilim ama evliliğimde eşimin doyumsuzluğunda bu 4 kadın olayının
neden böyle olduğunu anlamıştım.
Bizler gerçekten farklıyız yani, onlar korkunç bir şekilde doyumsuz yaratılmışlar.
Kafaları sürekli cinsellikle meşgul.

Son düzenleme:
.

kılıktan kılıga girmek :) her yük kadında evlilikte bu ne iş arkadas.. yemegini yap, temizligini yap, camasırı ütüsü.. aksam olsun o yorgunlukla birde kılıktan kılıga gir adamın gönlünü hoş et, cezbet aman dısarı kaçmasın..evlilik hiiiç cazip gelmiyor burdan bakınca. bence güzel canını sıkma bırak naparsa yapsın.. hem şu kocalarınızı hayatınızın merkezi yapmaktan bir vazgecin yahu, düşündükçe işin içinden cıkamıyorsunuz çünkü

Kimsede sizden akıl alacak değil ki amacm akıl vermek degildi ! Heh o zaman öyle söyle.Bunu yapan adamlar karılarınıda aldatır.Kafaya takılmıycak bir mesele değil bu.bende hamileyim bu bayanı çok iyi anlıyorum kesinlikle kafaya takma demem.haddini bildir derim ! .benimde kimseye akıl dağıtmaya ihtiyacm yok emin olun.kısa ve öz cümlenizde rahatlık sezdigim icin yazdm cevap.Yoksa herkesin düşncesi bu konudaki genişlik kapasitesi kendine.

Bence bu hisler biraz da özgüven eksikliğinden geliyor. Bir doktorla bu durumu paylaşsan sanki daha doğru olur. Elimde bir liste var istersen bir bak

Benim kocam bakmaz diyen kadın saf ? Bakarsa baksın diyen kadın kültrlü.evet Allah helalinden evlenmeye izin vermis.elalemin orasyyla burasıyla haram yoldan tatmin olmayı değil.Ben böyle düşünüyorum.safta değilim eşim karaktersiz değil.hee saf diye bana söylüyorsan eger.bence kafana takma dien kadın saf ve basit kadındır.Genis migdeli kadındır.Bak kendin söyledin erkek doyumsizdur ve helal yolu vardır bu doyumsuzlugun.genclerinizi bulug çagına geldiklerinde evlendirin diyor din.sanalda iç çekin demiyor.Karakter meselesi bu.Adamın derdi o ise içi kokuşmus ise yapar.hee namuslu ise, gözü karısndan baska birisini görmüyor ise kesnlkle böyle birsey yapmaz.

çok guzel soylemişsin arkadasım... Allah helali haramı bilen insanlarla karsılastırsın...

ya benden baska kadinlara sehvetle bakmasini hazmedemiyorum...

çok haklısın değişiklikmiş bilmemneymiş diye bakılcak yapılcak iş değil peki eşine "bende kaslı vücudu yapılı adamlara baksam şehvet duygumu bastırmak için hoşuna gider mi? kendini bi benim yerime koy'" demeyi denedinmi? etki edebilir..

ben bakarsa baksın diyince kültürlü olmuyorum, sadece olaya daha gerçekçi bakmış oluyorum kendimi kandırmıyorum sizin gibi.eğer olaylar sizin dediğiniz gibi basit ve yüzeysel olsaydı kimse karısını aldatmıyo olurdu.ben kafana takma demedim, bakarsa baksın dedim çünkü buna yapabilecek bir şey yok kendimi sizin gibi kandırmaktansa olayları olduğu gibi gerçekçi bi şekilde kabul etmeyi tercih ederim.bugüne kadar normal arkadaş olarak çokkk erkek arkadaşım oldu belki bine yakın en dürüst en efendi en aklı başında dediğim bile sevgilisini aldattı.sizin dediğiniz gibi bakıp bakmama mevzusu karakter meselesi değil, yaratılış meselesi.ben doyumsuzdur derken farklı bişeyden bahsettim.evli bile olsa eşi yetmiyor bunu söylüyorum.

Son düzenleme:

Bakın hanımefendi.Evet her erkek yaramazdır.nefsine hakim olamaz.Bunu bende biliyorum.Ama bu hanim burda sokaktakilere bakıyor kiskaniyorum yazmamış.esim sürekli p....izliyor.Bana da izletiyor, Onlarla zevke geliyor demis.hee deseydi ki sokaktakilere bakiyor ben kiskaniyorum sende derdin ki bakarsa baksin yanindaki sensin.ama senin bu konu üzerinde yaptgn yorumu ben tuhaf karsiladm.Ve de yorum yaptim.sen.kimseden akıl almazsın zaten.o zaman esin böyle birsey yaparsa de ki, yanındaki benim bakarsa baksın.ama bu yorum bu konuya uygun degil.Bu yazdıgım son yorumdur.Allah ıslah etsin bu tür karaktersiz herifleri.evde gül gibi karıları var.karaktersiz sapık ruhlu herifler.fıtrat açısndan her erkek zayıftr ama her erkek aynı haltı yiyecek kadar karakersiz degil.anlatmak istedigim bu.neyse iyi günler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…