cok canim yaniyor biktim !

ben de henüz evli değilim ama düşünemiyorum ya. 9 aylık evli olucam ve eşim ..... izleyecek bekar erkek evi mi orası be evlenmişsin artık yuva kurmuşsun, hani bekarken aldatmaya ihtiyac diyolar ya artıık ihtiyac duymana da gerek yok işte karın var yanında gül gibi. kadın için hakaret gibi. yani sadece manken fotografıyla kısıtlı kalsa onda bi sey yok sitede denk gelmiştir öylesine bakmıştr diycem ama yeni evli bi adam ..... izleyemez kendimi konu sahibinin yerine koyunca iyice sinir oldum adama

canım özel olacak ama, eşinin cinsellikle ilgili bir sıkıntısı var mı peki?

..
hayir canim cinsel hayatimiz gayet yolunda, cirkin bi kadin degilim, bakimliyim sık sık degisik seyler yapar suslenir giyinir oyle karsilarim onu. benim de zoruma giden bu. yaptigim tum fedakarliklara ragmen her firsatta bunlara kosuyor olmasi... yuzunu bile gormek istemiyorm

Eee daha ne?? Gül gibi karısı varken yaptığı şeye bak.Bunu yapan erkek bana göre aldatmaya da meyilli bir erkektir, hiç abartmıyorum ! Yanlıs anlamayın sizin eşiniz hakkında değil sadece bu yorumum.nefsini körlemeyi bilmeyen erkekleri de kapsıyor.Doyumsuz tipler böyle şeylerr yapar.Umarım bu davranışından utanır ve sizden özür diler.Bence üzülmeyi kesinlikle haketmiyorsunuz.

ben de ayni fikirdeyim. konuyu okurken acaba bakimsi bi kadin mi diye aklimdan bi an gecirdim ama gayet guzel bskimli ve esini bastan cikarmak icin cabalayan fedakar da bi kadinmis, daha ne istiyor bu adamlar ya..

aldatma konusunda da adam sanaldakine bile halleniyorsa, gercekte eline gecen ilk firsatta ne yapmaz sen dusun

evlili tam bir hayal kirikligi olmus senin icin insAllah yoklugun ona ders olur..

Arkadaşım çok dert etme kendini onlarla kıyaslama sen onun eşisin onlar sanal sonuçta kadınlarda 9 nefis bulunurmuş erkekler de 1 nefis ve ona bile sahip çıkamazlarmış yaradılışları böyle zayıf yönleri bu eğer günah falan olaylarını çok takıyorsa bu açıdan olaya girebilir belki vazgeçirebilirsiniz.

daha 22 yasindayim we malesef 6 aylik hamileyim igrenc bi gebelik donemi geciriyorum hersey bi kenara, geldigim gunden beri 1 kez bile aramamis olmasi o kadar agimra gidiyo ki.. dun google hesabindan web gecmisine girdim ..silmis. sorsam yeminler eder yapmadim diye.. ben tabi cantada kekligim,hamileyim nasil olsa tipiş tıpiş donecek diyodur.. 3gundur dogru duzgun hicbisey sokmuyorum agzima bana yazik degil mi..su adama bi mesaj cekip eteklerini tutusturmak istiyorum bu sabah yaziklar olsun sana yazdm gonderemedim ...umrunda degilim ki ne gerek var.. kayinvalidemle aram cik iyi onu arayip herseyi anlatcm bugun..neden gunlerdir burda oldugumu ve oglunun beni bi kere bile aramadigini......

22 yaşında ne evliliği ne gebeliği canım bak diğer konu sahibi de genç evlenmiş yani arkanızdan kovalayanmı vardı gençliğinizi yaşamak varken elin sapkınlarının derdini çekiyorsunuz... bir an önce kendi hayatını çiz çocukların için aile bakanlığından destek alabilirsin.

konuyu acan benim ztn canim. evlenirken insan secemiyo iste. universiteyi bitirdim aylarca pesimden kostu o da sevdi bende sevdim ama nerden bilebilirdim adamin sanal karilara duskun oldugunu..ole pismanimki keske nisanliyken gordugumde terkedip gitseydim. sık sık sorardim yeni evliyken.en son ne zaman izledin die.ondan sonra bidaha hic yapmadim seni kaybedemem derdi..internet gecmisinde gordumki hep yapmis hep beni kandirmis aylarca....ama anlamiyorum neden..ne eksikligim vardi benim hep mutlu etmeye ihtiyaclarni gdrmeye calistim ne kadar safmisim ! sunlari yazarken bile gozlerim doluyo haketmwdigim seyler yasiyorum. benden gizli defalarca erikan pastasi ni seyrtmis dusunebiliyomusunz..ser....siz

bu ..... meselesi seninle ilgili bir durum değil canım o yüzden ne eksiğim vardı diye üzme sakın kendini bu sigara gibi bir bağımlılık o yüzden bunu düzelttirmeye bakacaksın ya da yollarını ayıracaksın.. genç evlenmenin zararları işte. şu an senin 22 yaşında kariyerini planlıyor önüne yeni hedefler koyuyor olman lazım ama geç kalmış sayılmazsın..

Yüksek lisans imkanlarını araştır canım ekstra eğitimler ve kurslara da bak ilgi alanına göre.. hamile olman engel değil uzaktan eğitimi de tercih edebilirsin.

ben de evli bir insan olarak eşimi o şekilde görsem kendimi çok ucuz hissederim..
ama bu alışkanlık sanırım. o kadar çok erkek var ki izlemeden duramıyor resmen..
ama her tiryakilik bırakılıyorsa bu neden bırakılmasın ki...

çok afedersiniz ama ... ( noktalı ) yerlerr ..... demek mi? söylemek neden utandırıyor kadınlarımızı?
erkeklerdeki ..... merakını ve ilgisini bilmeyen yoktur.pek çoğunun cinsel partner arayışıyla tatmin olduğunu düşünürsek aslında olay normal.anormal yapan kısım evlendikten sonra rutine bağlamış olması.bu da bir tür cinsel rahatsızlık aslında.pskikoloji uzmanı arkadaşlarım daha iyi bilir.değinmeden edemeyeceğim çok erken yaşta evlilik çok erken anne olma kararı.

herkesin kendi tercihi noktalı yerleri doldurmak ya da doldurmamak. çekiniyor demek ki demişsiniz zaten siz de..
ikinci olarak da bu insanın bakalım kendi tercihi mi bu yaşlarda evlenmek. bazı kültürlerde böyle maalesef kız okula gitmiyor... liseyi bitirmiş olsa 17 yaşında. 20 yaşında evde oturup ne yapacak? evlendirecekler işte. belki yaşayana da garip gelmez çünkü bu yaşam tarzı haline dönüşmüştür.

haaa bu yeni bir özellik mi yoksa ben yeni görüp kullandığım için mi bilmiyorum yeni farkına vardım.
lafımı geri çekiyor özür diliyorum.

sayın ipek aşağıda özrü mü yaptım. yeni bir uygulama olduğunu görüyorum.eskiden her müstehcen kelime havada uçuşurdu
noktalı gelince de tuhafıma gitti.

severek evlendik diye de sayın konu sahibi özellikle belirtmiş iki yıl nişanlı kalınmış falan filan.yani gördüğümü yazdım.
artı bu tip konuların revaçta olduğunu bilen erkeklerin de yeni üyeliklerle burada benzer konu açtığını söylememe gerek yok sanırım.zira o tarz görüyorum.

haaa bu yeni bir özellik mi yoksa ben yeni görüp kullandığım için mi bilmiyorum yeni farkına vardım.
lafımı geri çekiyor özür diliyorum.

yoo yeni özellik değil. sen yeni üyesin ondan mı ki? kaldı ki yeni üye olmayla da alakası yok. herkesin fıtratı bir mi?
yazar ya da yazmaz herkesin kendi bileceği şey diye düşünürüm.

yoo yeni özellik değil. sen yeni üyesin ondan mı ki? kaldı ki yeni üye olmayla da alakası yok. herkesin fıtratı bir mi?
yazar ya da yazmaz herkesin kendi bileceği şey diye düşünürüm.

yeni veya eski ? siteyi biliyorum .tartışmaya girmeye gerek yok bu yüzden değil mi.kib denen bir şey olduğunu hatırlatmak isterim.

yeni veya eski ? siteyi biliyorum .tartışmaya girmeye gerek yok bu yüzden değil mi.kib denen bir şey olduğunu hatırlatmak isterim.

Kib var ne demek?
Beni tehdit mi ediyorsun? İstediğin kadar kib yapabilirsin. Lakin bu şekilde söylemen güzel olmamış. Ben özür dile diye falan söylemedim zaten. Beni de ilgilendirmez. Sadece havada uçuşması da …… koyması da kişiye aittir dedim..

nişalıyken girmiş o sitelere demişsiniz hadi nişanlı henüz bekar diye haklı olarak üzülmüş fakat büyütmemişsiniz çok fazla..ama şuanda evlisiniz büyütmekte sinir olmakta haklısınız ben olsam kudururdum...artık yapamaz öyle şeyler ya sen zaten evlisin be adam ne yaşarsan eşinle yaşıcaksın zaten. Ne onun bunun videosunda neler oluyo diye bakıyon merak bağımlılık fln çok saçma sapan bahaneler

ah işte keske keske keske nişanlıyken terketseymıssın bunlara yuz verdıkce daha beterını yapıyorlar. olan olmus bence bundan sonra cocuguna odaklan ..ayrılmak ıstıyorsan dusun ne yapabılırsn nerde kalırsn iş bulma ımkanın nedır. mutlaka arastır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…