Kesinlikle katılıyorum.Meraktan bakıyormus,ne merakı ? Oluruna bırakıp, meraktan bakıyordur zamanla hevesi gecer diyecek kadar geniş değilim.Çok şükr eşim öyle karakterde bir insan değil ama görsem fena yaparım herlde.birde 9 aylık evlilermiş.Allah akıl fikir versin.Bu adamlardaki doyumsuzluk nedir böyle.
..ben de henüz evli değilim ama düşünemiyorum ya. 9 aylık evli olucam ve eşim ..... izleyecekbekar erkek evi mi orası be evlenmişsin artık yuva kurmuşsun, hani bekarken aldatmaya ihtiyac diyolar ya artıık ihtiyac duymana da gerek yok işte karın var yanında gül gibi. kadın için hakaret gibi. yani sadece manken fotografıyla kısıtlı kalsa onda bi sey yok sitede denk gelmiştir öylesine bakmıştr diycem ama yeni evli bi adam ..... izleyemez kendimi konu sahibinin yerine koyunca iyice sinir oldum adama
canım özel olacak ama, eşinin cinsellikle ilgili bir sıkıntısı var mı peki?
..
hayir canim cinsel hayatimiz gayet yolunda, cirkin bi kadin degilim, bakimliyim sık sık degisik seyler yapar suslenir giyinir oyle karsilarim onu. benim de zoruma giden bu. yaptigim tum fedakarliklara ragmen her firsatta bunlara kosuyor olmasi... yuzunu bile gormek istemiyorm
Eee daha ne?? Gül gibi karısı varken yaptığı şeye bak.Bunu yapan erkek bana göre aldatmaya da meyilli bir erkektir, hiç abartmıyorum ! Yanlıs anlamayın sizin eşiniz hakkında değil sadece bu yorumum.nefsini körlemeyi bilmeyen erkekleri de kapsıyor.Doyumsuz tipler böyle şeylerr yapar.Umarım bu davranışından utanır ve sizden özür diler.Bence üzülmeyi kesinlikle haketmiyorsunuz.
22 yaşında ne evliliği ne gebeliği canım bak diğer konu sahibi de genç evlenmiş yani arkanızdan kovalayanmı vardı gençliğinizi yaşamak varken elin sapkınlarının derdini çekiyorsunuz... bir an önce kendi hayatını çiz çocukların için aile bakanlığından destek alabilirsin.
çok afedersiniz ama ... ( noktalı ) yerlerr ..... demek mi? söylemek neden utandırıyor kadınlarımızı?
erkeklerdeki ..... merakını ve ilgisini bilmeyen yoktur.pek çoğunun cinsel partner arayışıyla tatmin olduğunu düşünürsek aslında olay normal.anormal yapan kısım evlendikten sonra rutine bağlamış olması.bu da bir tür cinsel rahatsızlık aslında.pskikoloji uzmanı arkadaşlarım daha iyi bilir.değinmeden edemeyeceğim çok erken yaşta evlilik çok erken anne olma kararı.
çok afedersiniz ama ... ( noktalı ) yerlerr ..... demek mi? söylemek neden utandırıyor kadınlarımızı?
erkeklerdeki ..... merakını ve ilgisini bilmeyen yoktur.pek çoğunun cinsel partner arayışıyla tatmin olduğunu düşünürsek aslında olay normal.anormal yapan kısım evlendikten sonra rutine bağlamış olması.bu da bir tür cinsel rahatsızlık aslında.pskikoloji uzmanı arkadaşlarım daha iyi bilir.değinmeden edemeyeceğim çok erken yaşta evlilik çok erken anne olma kararı.
herkesin kendi tercihi noktalı yerleri doldurmak ya da doldurmamak. çekiniyor demek ki demişsiniz zaten siz de..
ikinci olarak da bu insanın bakalım kendi tercihi mi bu yaşlarda evlenmek. bazı kültürlerde böyle maalesef kız okula gitmiyor... liseyi bitirmiş olsa 17 yaşında. 20 yaşında evde oturup ne yapacak? evlendirecekler işte. belki yaşayana da garip gelmez çünkü bu yaşam tarzı haline dönüşmüştür.
haaa bu yeni bir özellik mi yoksa ben yeni görüp kullandığım için mi bilmiyorum yeni farkına vardım.
lafımı geri çekiyor özür diliyorum.
yoo yeni özellik değil. sen yeni üyesin ondan mı ki? kaldı ki yeni üye olmayla da alakası yok. herkesin fıtratı bir mi?
yazar ya da yazmaz herkesin kendi bileceği şey diye düşünürüm.
yeni veya eski ? siteyi biliyorum .tartışmaya girmeye gerek yok bu yüzden değil mi.kib denen bir şey olduğunu hatırlatmak isterim.
konuyu acan benim ztn canim. evlenirken insan secemiyo iste. universiteyi bitirdim aylarca pesimden kostu o da sevdi bende sevdim ama nerden bilebilirdim adamin sanal karilara duskun oldugunu..ole pismanimki keske nisanliyken gordugumde terkedip gitseydim. sık sık sorardim yeni evliyken.en son ne zaman izledin die.ondan sonra bidaha hic yapmadim seni kaybedemem derdi..internet gecmisinde gordumki hep yapmis hep beni kandirmis aylarca....ama anlamiyorum neden..ne eksikligim vardi benim hep mutlu etmeye ihtiyaclarni gdrmeye calistim ne kadar safmisim ! sunlari yazarken bile gozlerim doluyo haketmwdigim seyler yasiyorum. benden gizli defalarca erikan pastasi ni seyrtmis dusunebiliyomusunz..ser....siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?