Merhabalar.. Bu platforma yeni katıldım ve biraz olsun içimi döküp rahatlamak istedim.. Zira hayatımın belki de en zor zamanlarını yaşıyorum. Kendimden kısaca bahsetmek gerekirse, 4 yıl önce annemi kanserden kaybettim. O zamanlar üniversite eğitimime devam ediyordum ancak çok zorlu bir süreçti benim için. Yine aynı yıllarda 3 yıldır hayatımda olan adam tarafından terk edildim. Kendisi annemin ölümünü bahane ederek, annesi ölmüş bir insanla birlikte olmak istemediğini söyleyip beni bıraktı. Üst üste yaşadığım bu iki travma da bende derin izler bıraktı... Bu zorlu zamanların ardından üniversiteden mezun oldum. Ve toparlanmaya çalıştım ancak son birkaç aydır psikolojik anlamda çökmüş durumdayım çünkü aynı evde yaşadığım babamla anlaşamıyoruz kendisi ahlaki olmayan bir yaşam tarzına sahip, genç sevgilileri oluyor ve dahası benim bu evde yaşamamı istemiyor kendisiyle yaşadığımız bir tartışmada bana şiddet dahi uyguladı. Ama gidecek başka yerim olmadığından sustum mecburen. Şimdi herhangi bir işim de yok. Öğretmenlik mezunuyum kpss’ye girdim atanmayı bekliyorum. Bir yandan da iş bakıyorum ama koşullar, iş bulmak gerçekten çok zor. Hayatımda hiçkimse de yok. Çok yalnız hissediyorum. Kimsesiz kalmış gibiyim. Biraz dağınık anlattım kusura bakmayın.. Sadece içimi dökmek istedim. Benim için tavsiyeleriniz varsa eğer seve seve okurum..