Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar.. Bu platforma yeni katıldım ve biraz olsun içimi döküp rahatlamak istedim.. Zira hayatımın belki de en zor zamanlarını yaşıyorum. Kendimden kısaca bahsetmek gerekirse, 4 yıl önce annemi kanserden kaybettim. O zamanlar üniversite eğitimime devam ediyordum ancak çok zorlu bir süreçti benim için. Yine aynı yıllarda 3 yıldır hayatımda olan adam tarafından terk edildim. Kendisi annemin ölümünü bahane ederek, annesi ölmüş bir insanla birlikte olmak istemediğini söyleyip beni bıraktı. Üst üste yaşadığım bu iki travma da bende derin izler bıraktı... Bu zorlu zamanların ardından üniversiteden mezun oldum. Ve toparlanmaya çalıştım ancak son birkaç aydır psikolojik anlamda çökmüş durumdayım çünkü aynı evde yaşadığım babamla anlaşamıyoruz kendisi ahlaki olmayan bir yaşam tarzına sahip, genç sevgilileri oluyor ve dahası benim bu evde yaşamamı istemiyor kendisiyle yaşadığımız bir tartışmada bana şiddet dahi uyguladı. Ama gidecek başka yerim olmadığından sustum mecburen. Şimdi herhangi bir işim de yok. Öğretmenlik mezunuyum kpss’ye girdim atanmayı bekliyorum. Bir yandan da iş bakıyorum ama koşullar, iş bulmak gerçekten çok zor. Hayatımda hiçkimse de yok. Çok yalnız hissediyorum. Kimsesiz kalmış gibiyim. Biraz dağınık anlattım kusura bakmayın.. Sadece içimi dökmek istedim. Benim için tavsiyeleriniz varsa eğer seve seve okurum..
Her şey geçer sabırlı olmaya çalışın lütfen önce atanırısnız inşallah sonra da iyi biri karşınıza çıkar bu boşluk duygusunda hiç olmadık kişiler karşınıza çıkabilir dikkatli olunMerhabalar.. Bu platforma yeni katıldım ve biraz olsun içimi döküp rahatlamak istedim.. Zira hayatımın belki de en zor zamanlarını yaşıyorum. Kendimden kısaca bahsetmek gerekirse, 4 yıl önce annemi kanserden kaybettim. O zamanlar üniversite eğitimime devam ediyordum ancak çok zorlu bir süreçti benim için. Yine aynı yıllarda 3 yıldır hayatımda olan adam tarafından terk edildim. Kendisi annemin ölümünü bahane ederek, annesi ölmüş bir insanla birlikte olmak istemediğini söyleyip beni bıraktı. Üst üste yaşadığım bu iki travma da bende derin izler bıraktı... Bu zorlu zamanların ardından üniversiteden mezun oldum. Ve toparlanmaya çalıştım ancak son birkaç aydır psikolojik anlamda çökmüş durumdayım çünkü aynı evde yaşadığım babamla anlaşamıyoruz kendisi ahlaki olmayan bir yaşam tarzına sahip, genç sevgilileri oluyor ve dahası benim bu evde yaşamamı istemiyor kendisiyle yaşadığımız bir tartışmada bana şiddet dahi uyguladı. Ama gidecek başka yerim olmadığından sustum mecburen. Şimdi herhangi bir işim de yok. Öğretmenlik mezunuyum kpss’ye girdim atanmayı bekliyorum. Bir yandan da iş bakıyorum ama koşullar, iş bulmak gerçekten çok zor. Hayatımda hiçkimse de yok. Çok yalnız hissediyorum. Kimsesiz kalmış gibiyim. Biraz dağınık anlattım kusura bakmayın.. Sadece içimi dökmek istedim. Benim için tavsiyeleriniz varsa eğer seve seve okurum..
Teşekkür ederim tavsiye içinAtanana kadar iyi kötü bir işe girmeye çalış belki bi ev arkadaşıyla falan eve çıkabilirsin.bir de tanıdığım benden yaşca küçük iş yerimde bir kız vardı annesiyle geçinemezdi özel bir öğrenci yurdunda kalıyordu (öğrenci olmamasına ragmen)böyle bir yol denesen
Allah razı olsun..Eski sevgilin bahane bulmuş sana boşver onu Allah a havale et iş ilanlarına bak lojmanlı mesela tatil bölgesi otellerde yatılı eleman aranıyor atanana kadar idare eder sanırım Allah sabır versin size
Ben de her şerde bir hayır vardır diyorum böyle teselli bulmaya çalışıyorum. Allah razı olsun teşekkür ediyorum güzel temennileriniz içinBaşınız sağolsun, anneciğinizin mekanı cennet olsun... Eski sevgiliniz tam karaktersizmiş, Allah kurtarmış. Ya devam etseydi, gerçek yüzünü görmeseydiniz? İnsanın canından can giden zamanda yanında olmayan, hiçbir zaman da olmasın... Babanıza gelince; Allah ıslah etsin diyeyim. İnsan, evladının tırnağına taş değmesin diye didinmeli, hele ki size artık hem anne hem baba olması gerekirken... İnşallah en kısa zamanda atanır, kendi düzeninizi kurarsınız ve karşınıza iyi insanlar çıkar. Atamanız olana kadar geçici bir iş bulabilirseniz ya da en azından bir hobi, iyi olur. Kolaylıklar ve bol şans diliyorum...
Yaa çok teşekkür ediyorumSana kocaman sarılmak istedim şu an.
Allah rahmet eylesin annene canım.
Psikolojik destek almalısın ki hayatına daha sağlıklı devam edebilesin. Allah yardımcın olsun
.❤❤❤❤
Bu arada atamana kesin gözüyle mi bakıyorsun?
Teşekkür ediyorum cevabınız için Allah razı olsunOncelikle basiniz sag olsun. Hayat sizi cabuk olgunlastiriyor,oyle dusunun. Inanin hepimiz yalniziz. Siz sadece kendi caninizdan mesulsunuz. Bir uyenin onerdigi gibi kiz yurdunda kalabilirsiniz,bir arastirin. Esya,yemek,temizlik derdiniz olmaz. Bir nevi otel. Hayat sizin. Nasil yasamak istediginizle ilgili bir hayal kurun. Ve o hayale ulasmak icin emek sarfedin. Rahmetli annenizi de uzmeyin. O kizinin ne olursa olsun iyi oldugunu gormek isterdi. Olumsuzluklari sifirlayin yeni bir baslangic yapin. Babanizi Rabbim bildigi gibi yapsin. Atama ve evlilik haric hayalleriniz olsun lutfen. Cunku ikisinde de cogu sey sizin iradeniz disinda. Allah yardimciniz olsun.
Elimden geldiğinde sabırlı olmaya çalışıyorum.. inşallah.. kesinlikle öyle.Her şey geçer sabırlı olmaya çalışın lütfen önce atanırısnız inşallah sonra da iyi biri karşınıza çıkar bu boşluk duygusunda hiç olmadık kişiler karşınıza çıkabilir dikkatli olun![]()
Canım benim çok teşekkür ediyorum ❤ Allah razı olsun duaların için.. bu yazdıklarınız bile içimi ısıtmaya yetiyor..Kuzucugum sana kocaman sarilmak istedim su an. Dilerim karsina hep iyi insanlar ciksin. Cok mutlu olmani dilerim. Sehir falan dusunmeden bulabildigin bir ise girmelisin diye dusunuyorum. Kendi ayaklarinin uzerinde duruncaya kadar bir sure yasamini idame ettirebilecegin islere basvur. Baban icin soyleyecek soz bulamiyorum. Eski sevgilinse zaten insanliktan nasibi almamis, gercek yuzunu uc yil sonra gostermis. Cok mutlu olmani dilerim.
atamanız olana kadar kolejde işe başlayın mutlaka.. ve kendinize ayrı bünya kurun, ayrı bi eve çıkın..Merhabalar.. Bu platforma yeni katıldım ve biraz olsun içimi döküp rahatlamak istedim.. Zira hayatımın belki de en zor zamanlarını yaşıyorum. Kendimden kısaca bahsetmek gerekirse, 4 yıl önce annemi kanserden kaybettim. O zamanlar üniversite eğitimime devam ediyordum ancak çok zorlu bir süreçti benim için. Yine aynı yıllarda 3 yıldır hayatımda olan adam tarafından terk edildim. Kendisi annemin ölümünü bahane ederek, annesi ölmüş bir insanla birlikte olmak istemediğini söyleyip beni bıraktı. Üst üste yaşadığım bu iki travma da bende derin izler bıraktı... Bu zorlu zamanların ardından üniversiteden mezun oldum. Ve toparlanmaya çalıştım ancak son birkaç aydır psikolojik anlamda çökmüş durumdayım çünkü aynı evde yaşadığım babamla anlaşamıyoruz kendisi ahlaki olmayan bir yaşam tarzına sahip, genç sevgilileri oluyor ve dahası benim bu evde yaşamamı istemiyor kendisiyle yaşadığımız bir tartışmada bana şiddet dahi uyguladı. Ama gidecek başka yerim olmadığından sustum mecburen. Şimdi herhangi bir işim de yok. Öğretmenlik mezunuyum kpss’ye girdim atanmayı bekliyorum. Bir yandan da iş bakıyorum ama koşullar, iş bulmak gerçekten çok zor. Hayatımda hiçkimse de yok. Çok yalnız hissediyorum. Kimsesiz kalmış gibiyim. Biraz dağınık anlattım kusura bakmayın.. Sadece içimi dökmek istedim. Benim için tavsiyeleriniz varsa eğer seve seve okurum..
Allah razı olsun canım benim..Canım benim yaşadığın şehir dışında iş başvurusu yap umarım en kısa zamanda bir iş bulursun o evden ve babandan ayrılmana bahanen olur. Birden ben evden ayrılıyorum deyip gidemezsin tahminimce ne kadar seni istemeyen bir baban da olsa. Evden ayrılışını mantıklı bir sebebe dayandırman lazım. Başka büyük şehirlerdeki özel okullara kolejlere başvuru yap hatta ücretli öğretmenlik başvurusu bile yap. Üniversiteyi başka şehirde okuduysan ya da üniversiteden görüştüğün arkadaşların varsa onlardan iş konusunda fikir almaya çalış. Önce iş durumunu hallet sonra kendine bir ev kur öyle bir babayla uzun süre bir kız çocuğu olarak yaşayamazsınallah korusun sırf ondan kurtulmak için yanlış insanlara kapılıp yağmurdan kaçarken doluya tutulma dikkatli ol. Tek başına bu hayatta ayakta kalabilmen için sağlam bir işe ihtiyacın var. Maalesef bölümün devlette ataması az o yüzden yukarda bir üye demiş polisliğe fiziksel şartların uyuyorsa boy kilo gibi mutlaka başvur yapamam edemem deme hayatın kurtulur kendine yeni bir hayat kurarsın kolaylıkla. Allah yardımcın olsun canım benim.
Annesizliğin ne demek olduğunu yaşayan bilir bir tek kesinlikleBen çok üzüldüm bu durumunuza.
Annenin gitmesinin ne demek olduğunu biliyorum malesef.
Size verebileceğim tek tavsiye kendinizi gecindirebileceginiz kadar maasi olan bir is bulup ayrı bir eve cikmaniz. Yorumları okumadım, belki konuşulmuştur. Ama atanmayi beklemezdim ben olsaydım.
Allah yardımcınız olsun, bu zor günler geçecek en sonunda. Dilerim güzel bir isiniz, sevdiginiz, sevildiginiz, mutlu olduğunuz bir yuvanız olur.
Allah razı olsun inşallahAllah yardımcınız olsun, bence babanız işteyken evde özel ders vermeye başlaıp para biriktirip kiraya yerleşin en azından kurtulmuş olursunuz Allah yardım eder inşallah