• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çaresizim

tber22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
44
29
3
29
Merhaba arkadaşlar..17 yaşımdayken çok severek evlendim bazı sorunlar dolayısıyla eşimle boşandık 1 buçuk yıl evli kaldım.2 yıldır ayrıyız. 2 yıl aradan sonra tekrar barıştık tekrar evlenmek istiyoruz ama babam karşı çıkıyo istemiyo. Babamı nasıl ikna edebilirim bilmiyorum. Sevdiğim insanı asla bırakmam ama ailemin onayı olmadan da evlenmek istemiyorum.Çok çaresizim. Ne yapmalıyım sizce ? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

Hangi sorunlardan dolayı ayrıldınız?
Şiddet,aldatma gibi sorunlar mı? Eğer bunlar yüzünden ise babanızın karşı çıkması çok normal bir durum..

Hangi sorunlardan dolayı ayrıldınız?
Şiddet,aldatma gibi sorunlar mı? Eğer bunlar yüzünden ise babanızın karşı çıkması çok normal bir durum..
İkimizin de hataları var. İkimizin de hatası yüzünden ayrıldık şimdi tekrar birleşmek istiyoruz eşimin tarafı istiyo ama ailem kabul etmiyo

İkimizin de hataları var. İkimizin de hatası yüzünden ayrıldık şimdi tekrar birleşmek istiyoruz eşimin tarafı istiyo ama ailem kabul etmiyo

İkinizin de hatası vardıysa barışın o zaman. Bende eşimle bir ayrılık geçirdim 3 ay kadar ve sonra bu süreçte hatalarımı da fark ettim. Barıştık ve herşey eskisinden daha güzel. Bende kendimi düzelttiğim için yürüyor zaten. Ailenle konuş kendi hatalarını da söyle belki dinlerler. Hatta gerekirse eşin de gelsin birlikte konuşun aileler birleşsin..

İkinizin de hatası vardıysa barışın o zaman. Bende eşimle bir ayrılık geçirdim 3 ay kadar ve sonra bu süreçte hatalarımı da fark ettim. Barıştık ve herşey eskisinden daha güzel. Bende kendimi düzelttiğim için yürüyor zaten. Ailenle konuş kendi hatalarını da söyle belki dinlerler. Hatta gerekirse eşin de gelsin birlikte konuşun aileler birleşsin..
Biz barıştık zaten ama bizim konumuz biraz farklı eşimle ailemin arasında bazı kavgalar oldu karşılıklı kalpler kırıldı. Ailem zaten benim hatamı biliyo onunda hatasını biliyolar ama benim hatamı görmezden gelip sadece ona yükleniyolar kesinlikle olmaz diyolar eşimi asla bırakmak istemiyorum napıcağımı şaşırmış durumdayım..

Aşılamayacak problemler değildiyse , saygı bitmediyse , özellikle aileler arasıNdaki uyum varsa , yeniden başlamakta sorun olmaz.
Hayırlısı olsun...

Biz barıştık zaten ama bizim konumuz biraz farklı eşimle ailemin arasında bazı kavgalar oldu karşılıklı kalpler kırıldı. Ailem zaten benim hatamı biliyo onunda hatasını biliyolar ama benim hatamı görmezden gelip sadece ona yükleniyolar kesinlikle olmaz diyolar eşimi asla bırakmak istemiyorum napıcağımı şaşırmış durumdayım..

Zamanla düzelir o zaman. Anne baba sonuçta kıyamaz çocuğuna. Bir süre sonra mutlaka düzeleceğine eminim sizin hatrınız için eşinizle araları düzelir..

Aşılamayacak problemler değildiyse , saygı bitmediyse , özellikle aileler arasıNdaki uyum varsa , yeniden başlamakta sorun olmaz.
Hayırlısı olsun...
Ailem eşimi çok seviyodu bazı şeyler yaşandı o yüzden şuan istemiyolar önceden bi problem yoktu umarım tekrar olur sağol Allah razı olsun

Back
X