Çok çaresizim...

Hayliuzak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2019
10
0
1
26 yaşındayım. Doğunun ücra bir ilçesinde acil doktoruyum. Aslında konuya nasıl gireceğimi bile bilmiyorum. Burda öyle yalnızdım ki başta alışmaya çalışarak geçti günler...Mutsuzdum zaman geçirecek hiç bir şey yoktu. Bambaşka bi şehir bambaşka bi kültür alışık olmadığım bir dil alışık olmadığım insanlar...2 hekim beraber başlamıştık..O eş durumu yapabilmek için resmi nikahını kıymıştı. Aslında hep kız arkadaşım kadar erkek arkadaşım da oldu..Herşey arkadaşca geliyordu..Önceleri arada bir akşam hastaneden 4 -5 kişi dışarı çıkmaya başladık sonra her akşam çıkmaya başladık , eve dönünce mesaj telefonla konuşmalar bitmiyordu. Eşiyle ilgili ( eşi başka bir şehirde) hayatla ilgili uzun uzun konuşuyorduk. Eskiden çok sevdiğini artık sevginin kalmadığını mutsuz olduğunu, kendisi ile ilgili psikolojik rahatsızlıklarını uzun uzun konuşuyorduk. Zamanla hasta arası çay sigara, hastası olmadığı zaman odama geliyordu benim hastam olmayınca onun odasına gidiyordum. Eşiyle de tanıştırdı beni . Eşi bizim olduğumuz yere gelince beraber zaman geçiriyorduk. Zamanla diğerlerini atlatip yalniz her gün çıkmaya başladık. Herşey yalnızlıktan kaynaklanan arkdaşlık gibi geliyordu başlarda..Ama geçirdiğimiz vaktin fazlalığı hep yalnız kalmaya çalışıyor oluşumuz rahatsız etmeye başladı. Bana göre arkadaştık iyi vakit geçiriyorduk. Hep arkadaşız desemde bazen kendimi biz arkadaş mıyız diye düşünürken bulur oldum. Arkadaşlarıma herhangi bir şey anlatırken bile onun adı çok geçer olmuştu, hatta bazen arkadaşlarım o evli değil mi eşi kıskanmıyor mu sorun olmuyor mu gibi sorular gelir oldu. Bir gün oturup bu durumu konuşmak istediğini söyledi.'Sence ben eşimi aldatıyor muyum?' diye sordu.. Aslında durum çok karışıktı verebilceğim bir cevapta yoktu. Ben bişey hissetmiyorum ama dışardan bakınca durumun kötü olduğunu anlatmaya çalıştım. O gün artık yalnız kalmama başbaşa dışarı çıkmama kararı aldık. Zaten artık o da eşiyle ilgili hep iyi şeyler anlatmaya başladı. Düğün hazırlıklarını anlatıyordu aldıkları eşyaları gösteriyordu, fikrimi bile aldığı oluyordu. Herşey kapandı gitti neyse ki hala arkadaştık zannediyordum. Zamanla yine bir şeyler değişmeye başladı tekrar yalnız birşeyler yapmaya başladık. Günün nerdeyse tamamına yakınını beraber geçiriyorduk. Artık arkadaş mıyız sorusuna hayır cevabını verir olmuştum kendi içimde. Uzak kalmaya mesafe koymaya çalışsamda en fazla 1 gün sürüyordu kararlı duruşum. Ben odasına gitmesem bile o geliyordu hiç görmesem öğle yemeğinde, doktor odasında, kantinde, hastane çıkışında karşılaşıyorduk. 1 ay kadar önce yine konuştuk ikimizde artık arkadaş olmadığımızı kabul ettik. Yine konuşmayalım görüşmeyelim dedik. Ama yine olmadı.. Yine konuşmaya görüşmeye devam ediyoruz. Eşi dünya iyisi biri bu olanların hiç birini hak etmiyor. Neyi nasıl yapacağımı nasıl bu duurma son vereceğimi bilemez oldum. Burda nerdeyse anlaşabildiğim tek kişi o ve yalnız kalmakta zor geliyor. Çok çaresizim duygularım vicdanım kalbim ve beynim birbiriyle öyle çelişiyor ki.. Ne yapacağımı bir türlü bilemiyorum. Düşünmekten çaresizlikten hiç bir şeye odaklanamıyorum. Tabiri caizse hayat işkenceye döndü.

hadi be kardeşim bu ne niye hayatı en uçlarda yaşıyorsunuz? yok kendine engel olamamış hayat işkenceye dönmüş bilmem ne. canınız milletin kocasını ayartmak istemiş yapmışsınız burda günah mı çıkarıyorsunuz?

ha bi de doğunun en ücra köşesinde türkçe konuluşmayan bir yerde akşam dışarda ne gibi etkinlikler yapıyorsunuz merak ettim.

Topa tutulacaksın ve kesinlikle hak ediyorsun.

Ne demek ne yapacağını bilmemek?
Görüşmeyeceksin, bu kadar basit.
Sileceksin numarasını, sildireceksin, sen yoluna ben yoluma diyeceksin.
Hiç aşk edebiyatı zırvalama,bu ahlaksızlıktır.
Yani herşeyin bir sınırı hududu yok mu sahiden?

Belki yanlızlıktan kaynaklı birtakim duygular gelişmiş olabilir ama olmamaliydi.. kendinizi tutmaliydiniz.. ayni şekilde o da.. bir sürü evli arkadaşlarimiz var nasıl ki onlara farkli gözle bakmiyorsak bu da ayni durum.. eşi yaninda olmayabilir..

Duygularınızdan emin olmadan öncesi için birşey diyemem ancak şu an iki taraf da emin duygularından. Arkadaşınız boşanmalı, ama siz bunun üzerine yine mutlu olabilecek misiniz? Arkadaşınız boşanmıyorsa siz artık tüm iletişimi kesmelisiniz yapacak başka hiçbir şey yok. Sizin yalnız kalacak olmanız ya da sıkılma ihtimaliniz bu olayların çok gerisinde.

Size anlayıs gosterilmesi mümkun değil.

O kisi esini aldatiyor.

Siz onun metresisiniz.

Ortada sizin yaptigıniz gibi duygusala baglanacak bir durum yok.

Iki ahlak yoksunu ve yalancı insan biraraya gelmis masum bir kadinin arkasindan iş ceviriyorsunuz.

Anlattiklariniza kattiginiz yalnizlik ve duygu sosu size sempati duymamizi saglamiyor tam tersine ben iğrendim.

Ne yani her yalniz kalan, canı sıkılan, yapacak aktivite bulamayan en yakinindaki evli erkeğin arkadaş ayağina ustüne mi atlasın bi de midesi bulanmadan adamin karisıyla da tanısip, görüşerek.

Yazdiklarim doğru. Bunlar sizin beyanlariniz. Hic kaba ve sert bulmayın çunkü bunlar gercek.

Yalnızlık kisvesi altında evli bir adamı ayatmaya çalışmanı normal birşey olarak göstermeye çalışma.O sana geliyorsa sen kendine hakim olmasını bilecektin.Eşiyle de tanışmışsın hiç mi utanmıyorsun?.Doğunun ücra köşesinde akşam ne gibi aktiviteler yapıyordunuz acaba ?? Aynı şey senin başına da gelebilirdi o zaman karşı tarafa tamam canım çok yalnızmışsın ben seni anlıyorum diyebilecek kadar geniş yürekli misin ? Ayıp denen birşey var ! Sıkıntıda macera arayışına girmişsin besbelli.Sana diyebileceğim tek şey inşallah sende aynı durumu yaşarsın. Edep ya hu!

Yahu okurken midem bulandı. Rezilsiniz,ahlaksızsınız ayrıca ruh hastalarısınız. Umarım masum eş öğrenipte bir ah çeker de her ikinizin de hayatı cehenneme döner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…