Çok çaresizim...

insanlara zor ve yasak olan her zaman tatlı gelir. o adam bekar olsaydı çook büyük ihtimalle en fazla arkadaş olacak ve kafanızda eleyecektiniz. gerçekten de hayatta en mühim şey sağlık.. geri kalan her şey geçer, atlatılır, unutulur vs. sağlık mühim : (

Ya birakin bu sosyal cevre, toplum, aile ayaklarini... Bugun dussen yere, bir tekme de o cevreden toplumdan, aileden gelir adama. Ben sosyal cevreyi de toplumu da tanimam.
İşin tabi karisini ttanima boyutu sıkıntılı haklisin. Tanismasa iyiymis. Ama o da adamin sucu. Adam o kadar sereften yoksun ki karisiyla sevgilisni biraraya getiriyor.

bu konudan bağımsız yazdığınıza cevap olsun,
kendisine saygısı olan bir kadın, bu denli düşük ahlaklı bir adamla birlikte olmaz.
adam evli, sadakatsiz, yalancı ve seviyor diye düşündüğü iki kadını da toplumda rezil rüsva ediyor...
böyle bir adamın koynuna giren kadına da sen özgürsün, nasıl olsa evli değilsin, aferin, diyecek değilim.
adamın sadakatsizliğine sebep bu kadın degil derseniz ona sonuna kadar katılıyorum.
ama kadında suç yok kısmına asla...

kadın da o kadar ahlak timsali ki, şeref yoksunu bu adama ayna tutuyor :)

eşi kıskanmıyor mu diye soranlar buradan arkadaşlarım değil. Bundan uzunca bi süre önce bende sordum biz bu kadar vakit geçiriyoruz ama eşin sorun etmiyor mu diye. Seninle tanışmadan önce sıkıntı oluyordu seni tanıyınca sıkıntı etmeyi bıraktı demişti. Bu duruma gelmesini hiç tahmin etmiyordum

Ya siz bu duygusal iliskile
kadın da o kadar ahlak timsali ki, şeref yoksunu bu adama ayna tutuyor :)
Belki kadin ani yasamak istiyordur :))

Suc adamda aldatmasin karisini.

Soran sayemde seni degil beni topa tutuyorlar

Evli bir erkekle birlikte olan bir kadin, dini, ahlaki, gelenekle ilgili sorgulama ve etiketlerden muaf olsun, oyle farz edelim.

Bir kadin kendi basina gelmesinden ödü kopacak birseyi baska bir kadina niye yapar?

Ikinci kadin olmayi niye kabul eder?

Ayni anda iki ya da daha cok kadinla birlikte olan erkek icin asla özel olmayacağını bildiği halde bunu niye sineye ceker?

Insanlara anlatamayacagi bir iliskiyi niye yasar?

Iliskisini gizlemek zorunda kalmaktan hic mi sıkılmaz?

Bu sorulara kac ceşit yanıt bulunursa bulunsun, bir kadın evli bir erkekle birlikte oluyorsa bunu istedigi kadar akla uygun hale getirmeye calışsın, ben ozgurum , bekarim desin bir gercek var ki;

O kadin asla kendine, kadinligina güvenmiyordur, iyi, sadik bir iliski kurup surdurecegine inanmiyor kendini yeterli bulmuyordur.

eşi kıskanmıyor mu diye soranlar buradan arkadaşlarım değil.

o zaman daha vahim ya... başka şehirden arkadaşlarınızın akıl ettiğini siz içinde yaşarken görmezden gelmişsiniz
ayrıca adama sormanıza gerek yoktu bunu.
siz olsanız kocanızın bu denli yakın bir kadın arkadaşı olmasını kabul eder miydiniz?

Ben ne beni yetiştiren aileme, ne de içinde yaşadığım ve beni geliştiren topluma,
sizin bakış açınızla bakmadığım için,
bu konuda belli ki uzlaşmamız mümkün değil.
Açıkcası hem yaklaşım hem de üslup açısından farklı dünyaların insanlarıyız,o nedenle bu tartışmayı kendi adıma burda kapatıyorum.

Yalnızbiz sevgili falan değiliz öncelikle burda bir anlaşalım. Eşiyle tanıştığım zaman çok çok eski zamandır. En son bundan 3 4 gün önce konuştum..hala iletişim halindeyim buda onun varlığını unutmamak adınadır. Kaldı ki sevgili olmak gibi bir şey de yok sadece artık arkadaş olmadığımızı konuştuk.

Dini boyutu Allah soracak, inan inanma bu seni bağlar, ama sonuç değişmez, soracak, kaçış yok.
Bunu geçelim.
Ha bide adaleti yanıltıyoruz evli olduğunu bilmiyordum diye yalan beyanat vererek öylemi?? Ne güzel...
Sizin mantığınıza göre adam öldürüp bir şekilde yırtan ve yakalanmayanda suçsuz o zaman, bi şekilde çıktı işin içinden bitti gitti... hiçbir fark yok sizin söylediğinizden dimi?
Hayır, suç yakalanma yada yakalanmama durumuna göre değişen bişey değildir. Dediğiniz gibi işin içinden çıksada bu o suçu işlediğini değiştirmez. Yakalanmasada suçludur aslında, yasaları çiğnemiştir, üstüne yalan söyleyip adaleti yanıltıp suçunu örtbas etmiştir.
Bilmem anlatabildim mi...
Haysiyet meselesine gelirsek başkasının kendisini tezgaha yatırmasını beklemeden insan kendisine dönüp bakmalı ben ne yapıyorum diye...

C carpeDiem88 bu arkadaşa yazdıklarım konudan bağımsız.

Çok ilginç bir durum olmuş
Konuyu anladım peki siz ne yapmak istiyorsunuz?
Uzaklaşmak istiyor musunuz?
Ayrıca karşınızdaki kişi ne diyor bu ilişki hakkında?

Öncelikle ‘elin evli adamını ayartmışsın’ gibi cinsiyetçi ve sığ görüşlere katılmıyorum. 5 yaşındaki küçük bir çocuk değil ki kandırılsın, ayartılsın vs, koskoca adamdan bahsediyoruz. Siz ne kadar suçluysanız o da o kadar suçlu, hatta eşine karşı sorumluluğu olduğu için o iki kat daha suçlu. İçine düştüğünüz durum da sadece yalnızlıktan dolayı oluşmuş bi durum. Başka biriyle de bu kadar başbaşa vakit geçirseydiniz bu noktaya gelebilirdiniz. Yani ortada sevgi,aşk veya özel olarak adlandırılabilecek bir durum yok bence. Köşenize çekileceksiniz ve iletişimi keseceksiniz bu kadar basit. Siz kendi üzerinize düşeni yapmakla sorumlusunuz. Bu sorumluluk da kendinize ve vicdanınıza karşıdır.

sizi hayal kırıklığına uğratacağım ama ülkemizde zina artık suç degil.
ve kanun değişikliği sayesinde artık aldatılan eş, 3. kişiye dava açamıyor.
şimdi yasalar bunun suç olmadığını düşünüyor diye bizde öyle düşünmek zorunda mıyız? :)
her suç, kabahat, kötü davranış yasalarla belirlenmez. insanın etik değerleri vardır.
o yüzden böyle seyleri savunurken dayanağınız yasalar olmasın. yasa dediğimiz dün vardı bugün yok.

Olanların hiçbirini haketmiyor derken? Neler oldu mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…