Çok çaresizim...

Evli bir erkekle neden yalnız zaman geçirmek isterki bekar bir kadın.Kendinize başka meşguliyetler edinin ve iletişiminizi bu adamla derhal kesin.Uzmanlık düşünüyorsanız oturup deli gibi ders çalışın.Zaten başka şeyler düşünecek vaktiniz kalmaz böylelikle.Duygusal bir boşluğa düşüp ikinizde hata yapıyorsunuz.Kendinizi toparlayın ve bu ilişkiyi bitirin derim.

Dogunun ucra kosesinde her gece bas basa ne yapiyorsunuz?

yalnızlık gidermece

Tabii ki kültürel faaliyetler
Ne fesatsiniz..
Şahsen ben müze gezme,sergi dolaşma,tiyatro falan anladım

zannettiğiniz yada ima ettiğiniz gibi şeyler yok olmadı olamazda... zaten hep eşini anlatıyordu ailevi sorunlarını anlatıyordu ben anlatoyordum.. yaptığım şeyi savunmuyorum asla ama bu kadar da değil.

Evli bir erkeği arkadaşlık bahanesiyle ayartın bile bile sonrada gelip buraya üzgün,çaresiz rolü yapın? Kusura bakmayın yada bakın isterseniz hiç farketmez.Yaptığınız çok adice bişey sizinde o arkadaşlık bahanesiyle flört ettiğiniz şahsında.Umarım aynı şey ilerde sizinde başınıza gelir.Evlilik aşamasında olduğunuz insanı bir başkasıyla resmen flört ederken yakalarsınız..Gerçi şuan yaptığınız şey size normal geliyorsa ozamanda normal karşılarsınız.

Bi an bi romandan alıntı sandım.
Uzak durduk görüştük tekrar uzaklaştık bu nedir yahu fenalık geçirdik.
Yalnız kalmamak adına hiç etik olmayan bişey yapıp adını çaresizlik koymuşsunuz.
Kadının kadına yaptığını kimse yapmıyo bikere daha gördük sayenizde

Ooo çoktan taşlanmış bile
Bide ben taşlayayım
kadına yazık hiçmi acımıyorsun kadıncağız eşinin aramasını eve gelmesini dört gözle beklerken koca denen kişi başka bi kadınla vakit geçirsin hoş sohbet etsin oldu canım

zannettiğiniz yada ima ettiğiniz gibi şeyler yok olmadı olamazda... zaten hep eşini anlatıyordu ailevi sorunlarını anlatıyordu ben anlatoyordum.. yaptığım şeyi savunmuyorum asla ama bu kadar da değil.
Tam da o kadar canım kusura bakma.Onun sana farklı yaklaştığını veya duygularının farklı yöne gittiğini ilk hissettiğin anda uzak duracaktın ama sen yapmamayı tercih etmişsin sana olan ilginin tadını çıkarmışsın gayet net !

Tıp fakültesini kazanıp,bitirecek zekanız ve algılama kapasiteniz olduğuna göre, yaptığınız yanlışı da görecek durumdasınız.
Bu yaptığınızın hiç bir bahanesi ve elle tutulur bir sebebi olamaz.
Bile,isteye lades bu.
Bundan sonra ne yapmanız gerektiği çok açık değil mi sizce?
Tayin isteyip ordan ayrılmak.
Tayin çıkana kadar rapor mu alırsınız?
Ücretsiz izin mi? Bilmiyorum ama bir an önce eşyanızı toplayıp biletinizi alın ve ailenizin yanına dönün.
O evlilik sizin yüzünüzden yıkılırsa ve her şeyden habersiz o kadının ahını alırsanız,
sizin de ömrünüz boyunca romantik ilişkilerde yüzünüz gülmez,bunu unutmayın.
Bir an önce aklınızı başınıza alıp,ailenizden aldığınız terbiyeye ve eğitiminize,konumuza yakışır şekilde davranın.

Tus çalışmaya başlayın zaten keşke daha çok yalnız kalsam da çalışmaya vaktim olsa dersiniz... Hem bir erkekle akşam vakit gecirebildiginize göre doğunun çok da ücra bir köşesi değil belli ki başka uğraşlar bulun.

Bence adam orda kimse yok diye sizinle biseyler yaşama düşüncesinde sizde yalnızlıktan dolayı yapıyorsunuz bunu ama kesinlikle uzak durun eşinin yanına gittiği an sizinle bütün bağlarını koparacak sizi kullanmasına izin vermeyin karşınızda ki de bir kadin bunu unutmayın yuva yıkanın yuvası olmaz.

Bir doktor ‘hiçbir’ kelimesini nasıl yanlış yazar aklım almıyor. Eğitim sistemini seveyim...

Burada hic birimiz cocuk degiliz. Kimse sizin pismanliğiniza inanmaz.

Yaptiklarinizdan pisman misiniz, aldatilan ese üzuluyor musunuz o zaman geregini yapin.

Bir daha karisini aldatan o adamla asla gorusmeyin, konusmayin, karsilasinca selamlasmayin bile her yerden engelleyin ve kesin bitirin.

Ancak bugune kadar bunu yapamadiginiza göre bu iradeniz yok demek ki.

O halde arkadasin da dedigi gibi istifa edin, donun memlekete uzmanliğa hazirlanin.

O kadar da degil derken daha yatmadik anlamimdaysa bu sizi masum gostermez. Boyle giderse onun da olma ihtimali yuksek.

Bu isler karakter meselesidir. Nice yalniz kadina ne cok evli erkek asilmaya calisir, karakteri, ahlakı saglam kadinlar sınır cizmeyi bilir, yalniz da kalsa, cani da sıkilsa, adam cok yakisiklı da olsa hayır der yoluna devam eder.

Sanıyormusunuz ki sizi begeniyor, siz o adamın sizi sevdigini falan mı duşünuyorsunuz yoksa. Yeni evli karisini aldatacak karakter yoksunu biri o, ve siz onu bu haliyle kabul ettiginiz icin sizinle vakit geciriyor, duzenli evlilik hayatina gecmeden onceki eglencesi, oyalanacagi oyuncagısiniz o kadar. Sizi seçmesinin tek sebebi benzer karakterde olmaniz onu evli haliyle kabul edecek baska kimse yok haliyle etrafta.

Siz de sanki ortada buyuk bir ask hikayesi varmis gibi ayarttiginiz erkegi anlatarak burada taslanacaginizi da bilerek pismanmıs numarasi yapiyorsunuz. Numara diyorum cunkü gercekten pisman olan hatasindan kesin olarak vazgecer. Net.

Herkes hata yapabilir. Siz de buyuk bir hata yapiyorsunuz. Bu ikazlar da sizi kendinize getirmezse Allah anlayasiniz diye daha buyuk bir bela verir. Ilerde bir gun bakarsiniz size sadik sandiginiz kocaniz en yakin iş arkadasiyla kiristiriyor ve siz de kadini taniyorsunuz.

Bu yanlistan donün.

Çıkın artık şu “imkansız, çok karşı koyuyorum ama engel olamıyorum” kafasından. İstemezseniz mesafenizi koyarsın! Beraber vakit geçirdiğiniz kadının kocasını ayartmak değilde nedir bu?! Bu tutku değil. Bu iğrençlik, zayıflık, basitlik ve çok çirkin bir durum! Güzel bir mesleğiniz var bir adamın (çok afedersiniz ama durum ona gidiyor) metresi olmayı haketmiyorsunuz. Bunu kendinize yapmayın.

Zannettiğim düşündüğüm bir şey yok. Zaten bende burda yalnız olduğumuz için bu durumda olduğumuzu aslında onun eşini sevdiğini söyledim kendisinede. Yazdığım şeyler süreç olarak uzun ama artık arkadaş olmadığımızı konuştuğumuzdan bu yana zaten bir kaç gün geçti ve o günden bu yana konuşmuyoruz . Pişman numarası yapmıyorum yaptığım şeyler olanlar doğru değil hepsini biliyorum. Belki taşlanıp aklım başıma gelsin istedim belki de kimseye anlatamadığım için içimde çok büyüdü paylaşmak istedim de yazdım.. Belki çoktur yazmak istesem..

Günlerdir bunları düşünmekten mahvoldum. Ben bu değilim biliyorum.. Bunlar neden başıma geldi onu da bilmiyorum. Karşı koyamıyorum engel olamıyorum kafası değil asla bu. Küçücük yerde kaçacak yer yok görmezden gelmek mümkün değil. bunlar bahane değil durum bundan ibaret.

Anliyorum. Siz de farkindasiniz bigün hersey bittiginde kendinizi suclamaniz bitmeyecek. O adam karisiyla mutluyken siz belki de hala ben nasil boyle bisey yaptim diye pisman olacaksiniz.

Biliyorsunuz insanin psikolojisini bozan en yogun iki duygu, sucluluk hissetmek ve pismanlik duymak.

Kendi kendinize kotuluk yaptiniz. Madem bitti. Lutfen iradeli olun. O adam zaten bugün olmasa yarın gidecekti. Yaninizda olsa da size ilgisi bitecekti. Yine yalniz kalacaktiniz.

Kimse ben hata yapmam diyemez. Bunu ben de diyemem. Allah seytana uydurmasın. Herkes her hatayi yapabilir.

Ama eger kendinize sayginizi tekrar kazanmak istiyorsaniz lutfen kararinizdan donmeyin artık onunla asla yalniz kalmayin, ona kapı acmayin. O adama yaklasmayin.

Kadinin sevgi ihtiyacinin dogusu batisi da yok. En kalabalik yerde bile yalniz hissedebilirsin bunu biliyorsun. Hayatta her zaman bi takim adamlar olacak evli de olsa yanasmaya calisacak. Bu sinavi basariyla tamamlayın. Bi hata yaptim bi daha asla evli bi adama yan gozle bakmam deyip, konuyu kapayın.

Kendini hirpalamak da fayda getirmez. Onemli olan geregini yapip, konuyu sonsuza kadar kapamak ve bir daha ayni hatayi yapmamak.

Ve evet bunu kimseye de anlatmayın, hem kotu ornek olmayin, hem konuyu uzatarak aklınızda yer tutmasini saglamayın, hem de anlatırsanız size ne gozle bakacaklarini tahmim ediyorsundur sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…