Her şey bir yana, üye olup da konu açmadan önce şu sitede çok kısacık gezinen birisi bu tarz bir konuya böylesi tepkilerin geleceğini çok çok iyi bilirdi. Konu sahibi de sanıyorum üye olmadan önce birazcık okumuştur mevcut konuları. Olacakları bile bile bu konuyu açtıysa ben de fake olduğunu düşünüyorum. Sonuçta insanlar destek bulmak için geliyor buraya, kimse linç yemenin meraklısı değil. Toplam 8 sayfa cevabın tamamı bdv’yi takip eden herkesin kolaylıkla tahmin edeceği, hiiiç de yadırgamayacağı cevaplar.
Ben burada sadece ardamın karısına acıdım. Keşke herşeyi öğrense de yol yakınken o herifi boşasa.
Kendine engel olamama diye bişey yok ayrıca , istersen olursun.
Sorunum bunlar değildi benim. Bu güne kadar bir sürü erkek arkadaşım oldu gece de dışarı çıktım sevgilileri eşleri ile ilgili dertlerini dinleyip kendi derdim gibi çözmeye çalıştım. Bu sebepten durumun gittiği yeri fark edemedim. Eskiden olduğu gibi sanıp bana anlattığı dertlerini dinledim. Çözüm bulmaya çalıştım, ama durum ben fark ettiğimde zaten kontrol dışına çıkmıştı. Ilk bu durumu konuştuğumuzda ben ona da söyledim eşini sevdiğini hala da söylüyorum eşini sevdiğini..Amacım farklı olsaydı gidip herşeyi anlatacağım dediğinde git anlat boşan da diyebilirdim. Amacım onunla bu günü hoş geçirmek de değil onunla bir yarınım olsun da değil.
Yazdıklarınızın hepsini okudum ama şunu söyliyim bakın sizin genel olarak bi sorununuz var, siz neden erkek arkadaşlarınızın sevgilileri ile olan dertlerini dinleyip çözüm üretmeye çalışıyorsunuz ki? Bunu yapan farklı meslek dalları var, karşı cinsle bu derece samimi olmayın bence, sonu hep sıkıntı olur ya karşı tarafa ya size
Bu içine düştüğünüz çaresizlikte de tek suçlu siz değilsiniz, ama o erkek olduğu için canına minnet siz madem orda mutsuzsunuz farklı bi yerde çalışmayı deneyin ya da tusa girin gidin oradan
sizi hayal kırıklığına uğratacağım ama ülkemizde zina artık suç degil.
ve kanun değişikliği sayesinde artık aldatılan eş, 3. kişiye dava açamıyor.
şimdi yasalar bunun suç olmadığını düşünüyor diye bizde öyle düşünmek zorunda mıyız? :)
her suç, kabahat, kötü davranış yasalarla belirlenmez. insanın etik değerleri vardır.
o yüzden böyle seyleri savunurken dayanağınız yasalar olmasın. yasa dediğimiz dün vardı bugün yok.
Teşekkür ederim, haklısınız evet.
Zaten konuşulması tartışılması dahi abes bir konu bu. Hadi yasada suç değil, dini boyutda umurunda değil, yahu insanlık ahlak erdem namınadamı bu suç değil...
Dediğiniz gibi yasa dün vardı bugün yok. Ama bugün yok yarın var olabilir...
Allah karakter versin ne diyelim...