evet arkadas kararini verdi biz onu bu saatten sonra verdigi karari yargilayip vazgecirmeye calisirsak bunun sorumlusu az cok biz olmazmiyiz.lutfen artik kararini etkilemeyelim.
herkesin hayati farkli herkes kendi acisini yasiyor.
kimse kimsenin yasantisini yada arkadaslarini yasadiklarini baskalarinin problemleriyle kiyaslamamali. cunku sartlar ortam yetistirilme tarzi hersey farkli.
bazilarimizin hayatimizda sorunlar olsa bile siginacak bir ailemiz vardir.herzaman arkamizdadirlar.her ne olursa olsun evladimizsin derler.
bazilarimizin aileleri gittigin yerden ancak kefenle donersin derler.
basinin caresine bak yuzumuzu yere egme derler.
namusunla otur oturdugun yerde derler.
bazilarimin aileleri hic umursamazlar.
dustugunde kapisina birkere gitme kapidan kovmaktan beter ederler.
bazilarimiz isyan ederiz keske anam beni dogurmasaymis deriz. bazilarimiz inanmayiz boyle bir aileye sahip oldugumuz icin. dusunuruz ki biz cekmeye mahkumuz.
bunlari yaziyorum cunku sunu anlayamadiniz sanirim arkadasin ailesinin tutumu belli. onun hickimsesi yok.siginacak tek limani rabbimiz ve dua. belkide bebeigi olucak siginacak tek limani ve tek dert ortaigi.
evet cok talihsiz bir hayatin icinde ama su dunyanin su yuvarlak kurenin icinde kimin derdi yokki.allah beterinden saklasin arkadasdan kotu durumda olan insanlar var. positif moral vereceigimiz yerde ona negatif etki yapmayalim.
herkesin yiyecek bir lokma rizkini allah verir.
sadece aşk...
felaket görünen bişiye nasıl olumlu bakalım pozitif düşünelim herşey ortada!!! neyse artık diyecek bişiyde kalmadı sorunda yok bence herşey çok güzel olacak devam edin ne diim!!!
ben arkdaşın sorununu bi kenara bıraktımda bebişim52 ve ferhatınşiriniyim ben ve sizin gibi düşünenlere anlam veremedim. demin bir arkdaş araba örneği verdi süratli giden bi arabanın önüne atlayıp allah izin vermesse ölmessiniz ama sakat kalırsınız bişiyleri siz değiştirmek için uğraşmazsanız allah hiçbişiy yapmaz üzgünüm..
ben arkdaşın sorununu bi kenara bıraktımda bebişim52 ve ferhatınşiriniyim ben ve sizin gibi düşünenlere anlam veremedim. demin bir arkdaş araba örneği verdi süratli giden bi arabanın önüne atlayıp allah izin vermesse ölmessiniz ama sakat kalırsınız bişiyleri siz değiştirmek için uğraşmazsanız allah hiçbişiy yapmaz üzgünüm..[/QUOT
normal canim anlam verememen yorum farki var.
benim yorumum sana uymaz seninkisi bana.
suratli giden araba orneigi vermissin birsey anlayamadim biraz daha acik yazarsan anlasabilriz.tesekkurler.
yapacak bişey yok:) benim düşünceme anlam veremeyişinde üzülerek söylüyorumki senin kayıbın :) hayata farklı yerlerden bakıyoruz demek :)
normal canim anlam verememen yorum farki var.
benim yorumum sana uymaz seninkisi bana.
suratli giden araba orneigi vermissin birsey anlayamadim biraz daha acik yazarsan anlasabilriz.tesekkurler..
evet anlamamış olabilirsiniz bi arkdaşın örneğinden çıkarak yazmıştım ama üşendim sora o mesajı bulmaya onun için garip olabilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?