tekrar soyluorum bunu öncelikle hepınıze yurekten teşekkur edıyorum kafa patlatıp benım derdımı dınledınız yorum yaptınız allah hepınızden razı olsun ben bı karar aldım soylemek ısıtoyrum kımınız yanlıs dusunecek kımınız haklı bulacak bebeğimi aldıramıcam yapamıcam o masaya çıkıp onu öldüremiicem bunu yapamıcam çok düşündüm bı uzmandan yardım alıp tabı bıde kendı ıraddemle bu evlılıgı kabul etcem eşimi kabullencem çok zor olucak bılıyorum içimde çok nefret var ama affedebılırım zamanla yapabılırım sizinde dediğniz gibi 5 ay kesınlıkle bana yaklasmadı suc bende var kım bekler okadar çok kotu degıl demekkı bebegım için yapabılırım zaman nelerı gecırmıyokı sonucta bu adam benı sevıyo bende ona karsı ıyı olsam bı sorun cıkmaz ve ben bunu yapmaya ugrsıcam yapmalıyımmmm yapabılırım ben güçsüz bi insan degılım maddı durumda çok ıyı bebegımı çook ıyı sartlarda buyutcem ona çok ıyı bakıcam onun için sarılcam bu hayata
Simdi birkac sayfa once biryerde okudum,bu adam sizin onu sevmediginizi bile,bilemi sizinle evlendi ayyy nekadar ilginc, kim evlenir onu sevmeyen birisiyle yaaaa evet ozaman hasta bu adam kusura bakmayin normal digil cunki bu olay.....Buyuk bir olasilikla bu evlilik eninde sonunda ayriliga sebep olucak gibi ister 1 yil sonra ister 10 yil sonra evlilik kurulurken dogur,durust kurulmamis zaten....Allah yardimciniz olsun sabir versin ne diyim baska....
Hadi bakalim Allah yardimciniz olsun insaAllah istediginiz gibi olur hersey.........
tesekkurler yorumun için evet oyle oldu maalesef kısadan gecıyorum ben çok olaylar oldu özetı benım onu sevmegımı bıldıgı halde istedi zamanla bu hale geldık inşallah artık kotu gunler bıtmıştır benım için allahıma öyle yalvarıyorum hep aglayacak degılım ya belkı gulerım gunun bırınde belkı bu bebek herseye ıyı gelıcek bılemıyorum zaman gosterecek herkesın hakkında hayırlısı inşallahh
Yazilarinizdan cok karamsar oldugunuz belliydi,ama burda arkadaslarin mesajlarini okudukca gordumki pozitif dusunmeye basladiniz,neguzel siz pozitif dusunmeye basladiniz bende inaniyorumki bu aileyi mutlu etmek sizin elinizde hersey guzel olucak insaAllah hep bu dusuncede kaliniz.......Simdi esinize buyuk gorev dusuyor, size kendini cok guzel bir ifade ile affettirmesi lazim,pismanligini gostermesi lazim ......insanlar birbirini anladiktan,sevip saydiktan sonra ortada huzursuzlugun h si bile olmaz..........size bundan boyle yasaminizda cok guzel gunler diliyorum yuce Allahtan......
nasıl bu kadar saçma bir karar verebildin anlamıyorum sen onunla hiç evlenmek istememişsin hiç sevmemişsin onu ortada zorla atılmış bir imza var diye sana tecavüz etmeye hakkı var mı?!! bir de "Başkası olsa 5 ay bekler miydi?" diye onu koruyor musun?! çocuğunu da kendini de perişan edeceksin.. anlık zevk uğruna hamile kalıp kürtaj olanları ben de onaylamıyorum ama bu çok çok farklı bir olay bence.. baban annenn tecavüzcüsü olsa doğmuş olamyı diler miydin merak ediyorum...
canım benım bunları yasamadan konusmak gercekten çok kolay tamam yasadıklarım hıç guzel seyler degıller "Başkası olsa 5 ay bekler miydi? dıyorum tesellı verıyorum kendıme artık o geceyı dusunemktense boyle dusunup moral buluyorum ne yapayım baska yolum yok onumde ıkı yol var gülsüm sultan'ın dedıgı gıbı ya bebgı aldırıp o vıcdan azabıyla 500-600lıra maasla yokluk içnde suruklencem ne olacagım bellı olmayacak (destegım yok cunku )yada butun kotu yonlerı guzel dıyerek tesellı vererek kendıme kabullnıcem başka yolum yok maalesef para yook pul yok ev yok aıle yok(en onemlısı)ne yapabılırım en mantıklı karar bu gıbı gozukuyo
nasıl bu kadar saçma bir karar verebildin anlamıyorum sen onunla hiç evlenmek istememişsin hiç sevmemişsin onu ortada zorla atılmış bir imza var diye sana tecavüz etmeye hakkı var mı?!! bir de "Başkası olsa 5 ay bekler miydi?" diye onu koruyor musun?! çocuğunu da kendini de perişan edeceksin.. anlık zevk uğruna hamile kalıp kürtaj olanları ben de onaylamıyorum ama bu çok çok farklı bir olay bence.. baban annenin tecavüzcüsü olsa doğmuş olamyı diler miydin merak ediyorum...
yaşadığın tecavüzden sonra kendini bu şekilde teselli edebilen insan çocuğu aldırdıktan sonra da teselli bulur elbet tam bir pollyanna sın maşallah.. ben sadece o çocuğa acıyorum yazık ona anne babasını birlikte hiç mutlu göremeyecek belki bir gün bu olayı öğrenip ikinizden de nefret edecek.. sonra çocuklar neden psikopat oluyor hırsız oluyor kötü yola düşüyor merak ediyorlar... sen kendi bildiğini yap tabii ben sadece bebeğin için üzülüyorum...
benım bebeğim bunların hiçbirini yasamayacak hiç bizamanda ogrenmeyck bı tecavuz sonucu oldugunu onu aldırmak isteyıp kıyamadıgımı kendını fazlalık hısstemeyeck kendı yasadıklarımı bebegıme asla yasatmam mutsuz bı aıle olmucak en ıyı sartlarda buyutcem onu eşim bana tecavuz ettı evet bunu asla unutmam unuturum desem yalan soylemıs olurum polynacılık oynuyorum evet baska turlu basa cıkamıyorum bu hayatla çünkü gücüm yok cesaretım yok
benım bebeğim bunların hiçbirini yasamayacak hiç bizamanda ogrenmeyck bı tecavuz sonucu oldugunu onu aldırmak isteyıp kıyamadıgımı kendını fazlalık hısstemeyeck kendı yasadıklarımı bebegıme asla yasatmam mutsuz bı aıle olmucak en ıyı sartlarda buyutcem onu eşim bana tecavuz ettı evet bunu asla unutmam unuturum desem yalan soylemıs olurum polynacılık oynuyorum evet baska turlu basa cıkamıyorum bu hayatla çünkü gücüm yok cesaretım yok
S_blue_s cim..sen kararını vermişsin..ben bu kadar cesaretsiz ve ezik davranmazdım benim başıma gelseydi ama bu sensin ve umarım herşey senin şimdi düşündüğün gibi olur..ha unutmadan..hayatta herşey para değildir..600 lirayla onuruyla yaşayan nice kadın var bu ülkede..ama çok iyi maddi şartlarda yaşayan bi o kadar onursuz kadın da var..çocuğunu aldırmak dini ve vicdani açıdan sana ağır gelebilir..aldırmayabilrsin..ama sana tecavüz eden bi eşle ,kadınlık onurunu ayaklar altına alma pahasına evli kalmaktaki ısrarın çok düşündürücü..dilerim aldığın kararla bir ömür mutlu yaşarsınıız..
arkadasim allah yardimcin olsun. hayatta hepimizin imtihani var seninde imtihanin bu olsa gerek.rabbimiz herzaman yanimizda sen herseyi allaha havale et.bunlarin mukafatini burada dunyada goremessen bile otelerde goreceksin insallah.
senin neler hissettigini bizler anlayamayiz. evet aldir demek cok kolay ya o annenin hislerini dusunebiliyormusunuz peki???
bebeigi icinde tasiyan o . onu hisseden icine bir parca dusen kendisi.ne zordur kimbilir onun icin bu surec.bir tarafda bebeigi birde yasadiklari. peki yasadiklari ona bebigini aldirma hakkini veriyormu.lutfen yorum yaparken dikkat edelim.
konu sahibi icin zaten hayat cok zor.bizlerde onu yargilayarak daha da zorlastirmayalim bu meseleyi.
hakkinda hayirlisi olsun canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?