S
s_blue_s
Ziyaretçi
- Konu Sahibi s_blue_s
-
bu yaşadıklarınla bile başa çıkacak gücün yokken nasıl büyüteceksin o çocuğu? hiç kimse de çocuğunu mutsuz olması acı çekmesi için doğurmuyor.. ama olanlara bir bak.. en başta kendi hayatına bir bak.. çocuk mutlu yuvayı daha da mutlu yapar mutsuz yuvada da kendi de mutsuz olur.. neyse en azından ileride "bana böyle olacak demediler" demezsin...:1closedeyes:
gerçekten nutkum durdu allah bildiğinden beter etsin onun gibi erkeği tatlım ne desekk senin için şuan anlamsız gelir bebeği aldır desek yavrucağın suçu günahı ne aldırmasan böyle dengesiz bi insanla o çocuk ömür boyu ne yapar bilmiyorum o kadar karmaşık bi durum ki ama bi an önce karar ver ona göre kendine bir yol belirle sonradan pişmanlıklar yaşamaaa tüm güzellikler seninle olsun daha 24 yaşındasın hayatının en güzel günleri bunları sana yaşatmaya hakkı yok o erkek diye geçinenin sadece hamile olmanla ilgili değil tüm zorluklarla başa çıkıp yaşamalıyım diyosan bence bırak o şerefsizi ama dedim yaaa tercih senin rabbim seninle olsunnn
canım gordumgum kadarıyla senınde bebısın var allah hayırlı uzun ömurler versın inşallah annesin sen anlarsın bebegı nasıl kıyıp aldıramıycagını onu öldüremıcegını ben zaten cok kotu gunler gecırdım hala gecırıyorum bde bunu ustune kurtajla vıcdan azabı eklenecek ınan bunu kaldıramam
ya kusura bakmayın ama herşeyi allaha havale etmek çok saçma hiçbişiy yapmadan oturup bişiyleri allahtan beklemek ne kadar yanlış!!! sizler bi adım atarsınız bişiyler değişir değişmessede elimden geleni yaptım allah bunu uygun gördü dersiniz böyle denmeli yani tecavüze uğramış olmandamı allahın işi ?
arkadasim allah yardimcin olsun. hayatta hepimizin imtihani var seninde imtihanin bu olsa gerek.rabbimiz herzaman yanimizda sen herseyi allaha havale et.bunlarin mukafatini burada dunyada goremessen bile otelerde goreceksin insallah.
senin neler hissettigini bizler anlayamayiz. evet aldir demek cok kolay ya o annenin hislerini dusunebiliyormusunuz peki???
bebeigi icinde tasiyan o . onu hisseden icine bir parca dusen kendisi.ne zordur kimbilir onun icin bu surec.bir tarafda bebeigi birde yasadiklari. peki yasadiklari ona bebigini aldirma hakkini veriyormu.lutfen yorum yaparken dikkat edelim.
konu sahibi icin zaten hayat cok zor.bizlerde onu yargilayarak daha da zorlastirmayalim bu meseleyi.
hakkinda hayirlisi olsun canim.
Sakin ol canim...sogukkanli olmaya calis..fevri kararlar verme sakin...
Esini allah bildigi etsin insallah...terbiyesiz..sevgiyesiz...igrenc mahluk...
Olan olmus bunlari yasamissin....arkana bakma hic ve kimse icin yasama bu hayati...ailen icinde bunu cekmek zorunda degilsin..helede evladini bir mal gibi satan bir aile icin....Sen ve senin kararlarin önemli...:teselli:
Anladigim kadariyla sen bu adamdan bosancaksin ve bebegi aldirmak istiyorsun....normalde kesinlikle karsiyim allah biliyor....fakat benim bildigim kadariyla tecavüz esnasinda hamile kaldigin zaman aldirmanda bir sakinca yok ama bu esin oldugu vakit nasil olur bilmiyorum, mazallah yanlis bilgi vermek istemiyorum canim ama bunu arastirmani tavsiye ederim...
Ayrica bence bir uzmandan yardim almandada fayda var...yasadiklarin öyle hafife alinacak seyler degil...:teselli:
arkadaşlar ben kararımı verdım dogru yada yanlış ki ben dogru buluyorum kımınız dogru kımınız yanlış bulacak herkese saygı duyuorum ben hayatımı artık boyle devam ettırmek ısıtorum yorumlarınız için tesekkurler artık daha fazla yargılamayın lutfen sankı bı suc işliyorum da benı yargılıyosunuz gibi oluyo yerımde olmadınız yasamadınız yasamadan konusmak kolay arkadaslar hayat cok zor elınızı vıcdanınaz koyun artık hakkımda herseyın hayırlısı dıyorum ve burda bitirıyorum sızınde kararıma saygı duymanızı beklıyorum
ne vebali yahu!! arkdaş başından beri ailesine bile direnememişki bakın bende hayatta biçok zorluk yaşadım imkansız denecek şeyleri başardığım için bu kadar rahat konuşabiliyorum. yapacağı şey tabiki çok zor, bişiylerle mücadele edersiniz elinizden gelen herşeyi yaparsınız olur yada olmaz keşkelerle geçicek bi ömür felakettir. sevgi sonradan gelişmez ayrıca tecavüz edebilen bi zihniyetle nasıl evli kalınır yarın başka bi kadınada tecavüz etmesi olası bi insan!!! çok iyi imkanlarla büyüteceği ne malum şuan çok iyi olan maddi durumu ilerde bozulursa ne olacak ? ya bu kadar yorum yapıyorum benim hayatım diil ama geçekten insanlar bişiylere direnmeden kaderci yaklaşıp allahın işi dediğinde herşeyi hakettiklerini düşünüyorum!! dediğim gibi bende hayatımda imkansız dediğim biçok şeyle savaştım ailemle vede akrabalarımla bende hiçbişiy yapomadan oturup ağlasaydım şuan bulunduğum yerde diilde arkdaşın pozisyonunda olmam muhtemeldi!!
canim allah yolunu acik etsin. dualarimda olucaksin.
hayat cok zor yasamayan anlayamaz seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?