Çok çaresizim :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi s_blue_s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ucu başı açık bir durum madem tecavüz edecekti neden 5ay kdar beklediki hem böyle bi karakterde insan neden beklerki karışık bir durrum ya kabuulneip kocanı sevip çocuğunu büyüteceksin yada herşeyi bikenara bırakıp çekip gidecek tüm cesaretini gösterip boşanıyorum diceksin ama bence eşinin tarafından da bak biras olaya

bence hicbir erkek deger vermedigi sevkat beslemediği bi kadını 5 ay beklemez
bence en buyuk fedakarlık bir erkekgin yaptıgı
kimbilir o 5 ayda ne acılar cekti adam kendi icinde..
neden onu sevmeye calısmıyorsun ??
kendi agzınla söylemissin ''aglıyordu mecburdum'' dedi diye..
belkide senı kaybetnekten korktu
mecbur kaldı bu igrenclige..
tasvipettiğimi söylemiyorum
ama hem diyorsun ki cok iyi beni cok seviyor ne istersem yapar
bence bebegin sana bir yol..
Allahın bir lütfu
esine söylesen kimbilir ne kadar sevinicek..
sen 5 aydır onu tanımak sevmek istememissin sanırım..
bence onunla ve meleginle mutlu olucaksın
tabii onu sevebilirsen..
bencede sev tanı kabullen..

konuyu okudum okudum tecavüz hariç(çok iğrenç bi fiiil asla tasvip etmiyorum) size kötü davranmadığını söylemişsiniz..artı 5 ay beklemiş..inan psikopat olsa akli dengesi yerinde olmasa 5 ay değil 5 gün bile rahat bırakmazdı seni..

şahsen bebeği aldırmanıza karşıyım..belki bu sizin ve eşinizin hayatında bir dönüm noktası olabilir..burda nicelerini okuyoruz severek aşık olarak evlenmiş kadınlar eşlerinden öyle cefalar çekiyoki sözüm dışarı hayvan olsa bile katlanmaz yani..

bence eşinize bi şans daha verin..bana öyle geliyorki siz eşinize bir adım atarsanız o size 5 adım atacak..kötü günler yaşamışsınız ama bunları iyiye çevirmek birazda size kalmış..hakkınızda hayırlı olsun..

Beterin beteri var dedikleri bu olsa gerek :çok üzgünüm:

canım benim çok üzüldüm dua edicem sana :teselli:

ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN

böyle aileleri ve kendini adam sananlarıda allah ıslah etsin kötükedihüso

sakın canına kıymaya kalkışmak gibi kötü düşüncelere kapılma
bu dünyada çekmişsin bide öbür dünyanı yakma canım :teselli:

hem bellimi olur belki bebek doğunca bebeğin yüzü suyu hürmetine allah eşinin sevgisini veririr sana birazcık sevmeyi dene iyi yönlerini düşün en azından o zaman mutlu bi aileye dönüşüebilir yuvanız (inşallah)

herkezin bir imtihanı vardır unutma demekki senin imtihanında böyleymiş sabret allaha sığın mutlaka bi çıkar yol vercektir sana ümidini kesme sakın hayattan :1no2:

allaha emnet ol canım benim :1hug:

Son düzenleme:
baştan beri okurken bende hep bunu düşündüm
dayak kesınlıkle yok canım hatta garıp gelıcek ama tecavuz etmden once gözlerinden yas geldı mecburum der gıbıydı

sizinde dediğiniz gibi adam sizi dövmüyo eziyet etmiyo
yaptığından kendide anladığım kadarıyla pişman
evlenmişssiniz sonuçta bu adam sizi seviyo ne olacaktı ömür boyu kardeş kardeş hayatmı yaşayacaktınız

arkadaşıma katılıyorum
bebeği aldırdın ayrıladın ne olacak sonra

ayrıca EKRULUM MOR AMETİS yazdıklarına bayıldım

aslında burdaki en büyük problem zorla evlendirilmiş olmak değilde,eşinizin size isteğiniz dışında yaklaşmış olması..a.s
Eğer ki biraz daha müddet tanısaydı zamanla kendisini sevicektiniz bu benim görüşüm tabii.CADIARZU
Sakın ama sakın bebeğinizi aldırmayın.
Yazık günah o masumun suçu ne....
Yaşadığınız olayı unutmanız münkün değil ama sakın bebeği aldırmayın...
:1no2:

of ya bu ne tüylerim diken diken oldu....
ne hayat.....
canım benim ya kıyamam ben sana.......
dışardan baksan adam sanırsın böle hayvanları...
zorla eşine tecavüz ne demek ya...
canım çocuğa kıyma derim ben sana o günahsıza....
allah yardımcın olsun canım.....

gercekten çok acımasızsınız ılk konu yu acarken yzmıstım parantez içinde evlenmeden once çok olaylar oldu dıye hepsını anlatmaya kalksam çok uzun olacaktı kısa kestım kaba taslak anlattım dıye nerde ne arıyosunuz gecrkten çok üzüldüm ama varya keske senaryo olsaydı bunlar keske ben bunları yasamsaydım helal olsun sıze diyecek bısey bulamıyorum

ya benım yazdıklarımı tam olarak okumuyosunuz yada bılmıyorum ya ben dıyorum kı adam hastalık derecesınde bana baglı yeterkı yanımda olsun dıyo sız adama normal olarak bakıyosunuz normal bı adam zaten kendını sevmedıgını bıldıgı halde bırıyle evlenmez zaten

başınıza gelen olay gerçekten çok kötü
allah yardımcınız olsun
fakat kusura bakmayın ama çok açık ve net söylicem
istemeden bi evlilik yapmış olsanız bile evlilikte cinsellik şart kim ne derse desin!!!
ruh gibi dursaydın gözünü kapatsaydın ama eşinle beraber olsaydın

evet gerçekten adam 5 ay aynı yatağı paylaştığı bi kadına dokunmamak için iyi sabretmiş
bana kalırsa birazda bu olaya kendiniz zemin hazırlamışsınız:1no2:

tecavüzü hiç bir gerekçe haklı çıkartamaz evet ama anladığım kadarı ile eşiniz gerçekten sizi seviyor
o masuma kıymayı düşünüceğinize bence eşinizin iyi taraflarını görmeye çalışın
gerekirse uzmandan destek alıp biraz ona karşı yumuşamaya çalışın nacizane fikrim

allah yardımcınız olsun:Saruboceq:

türkiyede herkes sevdiğiyle evleniyor ya...bende diyorum ki hastalık derecesinde bağlı olan adam 5 ay sabretmez. sabrediyorsada bunu yapmaz.. 5 aylık sabrını bir anlık zevki için heba etmez.

burdakı arkadasların cogu bana ınanmıyo belkı ama yorum yaptıgınız içinm tskler aslında haklısınız ben aksını savunmuyorum z<aten oda bı erkek sonucta 5ay da kısa bı sure degıl onunda ıhtıyacları var ama bırazda bana hak verın sevmedıgım bı ınsanla aynı evde yasamaya basladım ustelık zorla evlendıgım için içimde nefrette var yavas yavas onunla olma fıkrıne alışıyodum belkı bıraz daha beklesydı o gelmeden ben ona gıdecektım herseyın farkındayım ona mecburum tutunacak baska dalım yok yapacaktım benım içme sındıremedıgım kabullenemedıgım olay tecavuz ve tecavuz sonrası hamılelık

türkiyede herkes sevdiğiyle evleniyor ya...bende diyorum ki hastalık derecesinde bağlı olan adam 5 ay sabretmez. sabrediyorsada bunu yapmaz.. 5 aylık sabrını bir anlık zevki için heba etmez.

doktordan yenı geldım onun soyledıgı bişey var o benı rahatlattı dediki "belkıde kendını mecbur hıssettı aile olmak için"blemıyorum

hanımefendicigim yanlız anlamışsınız ben size senaryo yazıyorsunuz demedim ki
eşleri tarafından ilgi gormeyen kadınlar hemen senaryo yazar "acaba aldatiliyo muyum" falan diye demek istedim gamyoncuiremsu

hanımefendicigim yanlız anlamışsınız ben size senaryo yazıyorsunuz demedim ki
eşleri tarafından ilgi gormeyen kadınlar hemen senaryo yazar "acaba aldatiliyo muyum" falan diye demek istedim gamyoncuiremsu

özr dilerim ozaman ben yanlış anlamışım şu aralar pek saglıklı dusunemıyorum ksr bakma

bende öyle tesellı buluyorum aslında bebk oldu bı hayır vardır dıye dusunuyorum duaların için sagol canım allah senden razı olsun bugun doktora gıttım aldıramıcam zaten kıyamıyorum yasama sebebım olcak dogurcam şimdilik alabıldıgım tek saglıklı karar bu

yavrucum bende yazdım sana biraz önce belkide kendini mecbur hissetti diye oku istersen
ille doktordan mı duyman gerekiodu bunu??
bizim söylediklerimiz seni rahatlatmıycaksa o zaman
neden bize soruosun??
doktorda sana bizimsoylediklerimizden farklı bisey söylemeyecek ki..

bu yazıyı tekrar tekrar okudum soyledıklerınız cok dogru harfı harfıne bişeyler için çabalamadan istedıgın yere ulasamıyosun bu hayatta bende çabalıcam artık bırakmıcam kendımı içimdekı melek için savascam allah yardımcım olsun

yazılanları en başından okudum,ve gerçekten üzüldüm en çok ta ailenin sana olan tavrına 1.bu adam seni bu kadar çok seviyosa sende onu sevmeye anlamaya çalış çünkü mantıklı düşünürsek ailen yok yanında,mesleğin yok,birikimin yok gerçekçi olursak kazanacağın 500 600 lira parayla mahvolursun sürünürsün yapamazsın yani,2.diğer arkadaşlar bu dediğimden hoşlanmayabilir ama eşinle konuş hamile olduğunu ama bu bebek tecavüzden doğan bi bebek olacağı için hayatın boyunca bunu aklına takacağını tam bir aile olmak için önce birbirinizin zamana ihtiyacı olduğunu,seninde kendini evliliğe adapte etmeye çalışacağını ,ve ikinizinde istediği anda çocuk olabileceğini anlat.tabi bu dediklerim çocuğu doğurmamaya karar verdiysen.ama doğurmaya karar verdiysen de daha bekle kocanında sana olan tavırlarına senden af dilemesine kendini affetirmesine izin ver bakalım neler hissedeceksin o zaman?allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…