- Konu Sahibi Babyrose07
-
Biraz ütopik bence :) sizin en kısa eğitimle, tek başınıza geçiminizi sağlayacak parayı kazandıracak işlere yönelmeniz daha mantıklı, yine siz bilirsiniz tabii. Hukuk 4 yıl, üzerine staj, sonrasında bürolarda çalışanların bile asgari ücretten hallice kazandığı bir bölüm maalesef.
Heralde adamla derdini çözmeye yarar diye mi düşündü bilemedim ama hukuk mesunları artık kendini geçindiremiyor ilk seneler özellikle, anca hazırda çok nüfuzlu ve zengin müvekkillerin olacak falan
Savcı olacak bu kısmı atlamayalimKonu sahibi lütfen yardım edin diye konu açıp hukuk okuycam tıp da kazanırım ama onu okumaya vaktim yok en iyi hukuk okumak diyip gittiüniv okusun tabii ki ama halihazırda çok acil bir çıkış planına ihtiyacı varken ki burada güzel önerilerde bulunanlar da oldu, inşallah en kısa zamanda bir çıkış bulur da tıp da okur hukuk da okur ne diyim
Fake miydi acabaSavcı olacak bu kısmı atlamayalim
Ya kocası aldatmış boşanmış yok aynı evde sindirilmiş dayak yiyormus polisi arasa polis gelene kadar öldürürmus herşeye cevabı var ama savcı olacak tabi canım tabi isterse Cumhurbaskani olsunFake miydi acaba
Dersleri iyiymiş okulda ama tıp da kazanıyormuşYa kocası aldatmış boşanmış yok aynı evde sindirilmiş dayak yiyormus polisi arasa polis gelene kadar öldürürmus herşeye cevabı var ama savcı olacak tabi canım tabi isterse Cumhurbaskani olsunBu kadar zeka var madem üç çocuğun önünde dayak yemek bosandigin adamla aynı evde sindirildim demek hangi zeka belirtisi
Allah herkesin yolunu bahtını açık etsin kimse şiddet görmesin çocuklar üzülmesin tek temennim bu.Ama savcı olucam diyen biri bu kadar iddialı konuşan biri gelipde burda yardiminiza ihtiyacım var demez çoktan gerekeni yapardiDersleri iyiymiş okulda ama tıp da kazanıyormuş
Ben de hukuk yazıcam diyene kadar çözüm arıyor sandım ki yazdı da insanlar çözüm olabilecek şeyler. Eğer durum gerçekse konu gerçekse bir an önce bir şeyler yapılması gerekir. En acil çözüm neyse. 3 çocukla boşandığın adamla aynı evde tehdit altında yaşarken üniv sınavında nerelerin geleceğini konuşmak ne bileyim yani neyse ben gidip yatamAllah herkesin yolunu bahtını açık etsin kimse şiddet görmesin çocuklar üzülmesin tek temennim bu.Ama savcı olucam diyen biri bu kadar iddialı konuşan biri gelipde burda yardiminiza ihtiyacım var demez çoktan gerekeni yapardi
Yat bacım yat şuan kocasıyla pardon eski kocasıyla evde uyudu seneye sınava girecek sonra savcı olacak biz kendimizi düşünelim uykusuz kalmaBen de hukuk yazıcam diyene kadar çözüm arıyor sandım ki yazdı da insanlar çözüm olabilecek şeyler. Eğer durum gerçekse konu gerçekse bir an önce bir şeyler yapılması gerekir. En acil çözüm neyse. 3 çocukla boşandığın adamla aynı evde tehdit altında yaşarken üniv sınavında nerelerin geleceğini konuşmak ne bileyim yani neyse ben gidip yatam
Şuanda da sağlıklı düşünemiyorsun . Bu dediğin konuma gelmek ; herşey yolunda gitse hiç sene kaybetmesen, tüm sınavları ilk seferde geçsen bile 6-7 yıllık süreç . Ki üç çocukla öyle bir ortamda hukuk fakültesi kazansan bile zaten 4 yılda mezun olamazsın illa ki uzar .Hepinize tek tek teşekkür ediyorum. İyi geceler
Hedefim avukatlık degil savcilik
aldatılmasa da mutlu da olsa ekonomik özgürlüğü de olsa bu ülkede kadın kaç çocuk bakabilir kiYahu kadın ilerde aldatilacagini nerden bilebilir fal mi acsin istiareye mi yatsin takmisiniz 3 çocuk mutlu giden bir evlilikte bakmaya gücü varsa 3 de yapar 5 de mutluyken yapmış sonra bakiyo aaa aldatıldı sineye çekmedi boşadı napsin şimdi çocukları
çocuk küçük çalışamaz ama okula gidebilirŞuanda da sağlıklı düşünemiyorsun . Bu dediğin konuma gelmek ; herşey yolunda gitse hiç sene kaybetmesen, tüm sınavları ilk seferde geçsen bile 6-7 yıllık süreç . Ki üç çocukla öyle bir ortamda hukuk fakültesi kazansan bile zaten 4 yılda mezun olamazsın illa ki uzar .
Aldatildigimi öğrendikten birkaç ay sonra o zamanki zayıf psikolojimden faydalanarak anlaşmalı olarak bosadi beni eşim. Ama gitmeme de izin vermedi tehdit etti cocuklarimi ve beni öldürmekle. İyice köşeye sıkıştım tıkandım. Yine bekledim bu durumda tam iki yıl geçti. Simdi artık çıkış yolu arıyorum çünkü eş kişisisi kendi hayatına alemine istediği gibi devam ediyor ve bana da zulüm
Hukuk fakultesi yazacağım okul devam zorunluluğu yok. Okul bitiminde işim hazır okula devam ederken bir işte calisma imkanım da olacak
Olması gerekenin 10 katı hukuk fakültesi var. Hevesinizi şevkinizi kırmak istemem ama gerçekçi olmak gerek. Mezunlar bile staj adı altında, işi öğreniyorsun denip asgari ücrete çalıştırılıyor. Kim okula bile gitmeden dışarıdan mezun olmuş birini işe alır? Hepimiz memnun oluruz hemcinsimizin kendine böyle çıkış yolu bulmasına. Yeni doğmuş bebeğiniz olmasa yine de şansınız vardı. Bebeğe kim bakacak, aile desteğiniz yok. Yani adam anlayışlı düzgün olsa, sen okuldayken ben bakarım dese yine okuyun meslek edinin. Silahla gezen psikopat biriyle yaşıyorsunuz.Hepinize tek tek teşekkür ediyorum. İyi geceler
Cidden başta çok üzüldüm ama şunu yazınca adamın sizi nasıl kandırdığı belli oluyor.Siz hayal dünyasında yaşıyorsunuz.Hepinize tek tek teşekkür ediyorum. İyi geceler
Onu okuyana dek bende akla yatkın fikirler alsin diye basligi acmis olmasina sevinmistim ama belliki bu yasadigi hayal dunyasi onu bu zamana getiren, bu duruma getiren sey. Belliki gozu kor, kulagi sagir gerceklere, ya ciddi problemleri var yani asiri saf olma, cocuksuluk gibi ya da trolledi amacina ulasamadi, sıkıldı cikti gitti.Cidden başta çok üzüldüm ama şunu yazınca adamın sizi nasıl kandırdığı belli oluyor.Siz hayal dünyasında yaşıyorsunuz.
Bugünden yarına çözüm bekleyen sorunlar için çok zor olan yedi sekiz sene sonrasına hayaller kurmak sizin şu anki durumunuzu düzeltmeyecek.
Dikkat edin. Insanlara fazla guveniyorsunuz hersey acik aslinda mesajlasmada. Ben canina okurum boyle insanin. Hala aptal ayagina mi yatayi diyorsunuz. Olayin sicagi sicagina bisey uapmazsaniz sonrasinda unutrum hatirlamiyorum sen yanlis hatirliyosun gibi sacma sapan konusmalardan suustune cikiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?