- 29 Kasım 2023
- 1.079
- 637
- 43
- Konu Sahibi Babyrose07
-
Mutluyken mi yapmış acaba ??? NeyyssseeeeYahu kadın ilerde aldatilacagini nerden bilebilir fal mi acsin istiareye mi yatsin takmisiniz 3 çocuk mutlu giden bir evlilikte bakmaya gücü varsa 3 de yapar 5 de mutluyken yapmış sonra bakiyo aaa aldatıldı sineye çekmedi boşadı napsin şimdi çocukları
Hedefim avukatlık degil savcilikHeralde adamla derdini çözmeye yarar diye mi düşündü bilemedim ama hukuk mesunları artık kendini geçindiremiyor ilk seneler özellikle, anca hazırda çok nüfuzlu ve zengin müvekkillerin olacak falan
Mutluyken mi yapmış acaba ??? Neyyssseeee
1-2 tane çocuk normal :) siz o listede değilsinizYargı dağıtarak mı ilerleyeceğiz, muasır medeniyetler seviyesine yükseleceğiz?
Devam edin o hâlde, ne diyeyim.
Ben de "kedi gibi" iki tane doğurdum ve boşandım, yargı listenize ekleyebilirsiniz. :)
Ay nedenay daraldım
Ben de kendi davamı çözmek için hukuk okumayı aklımdan geçirmiştim, insan boşanma sürecinde maalesef sağlıklı düşünüp karar almakta çok zorlanıyor, minicik olumsuz bir yorum duymak bile dibe çökertebiliyor bi anda.Heralde adamla derdini çözmeye yarar diye mi düşündü bilemedim ama hukuk mesunları artık kendini geçindiremiyor ilk seneler özellikle, anca hazırda çok nüfuzlu ve zengin müvekkillerin olacak falan
Mutsuzken neden yapsın tecavüze ugramadi ya. Su zaman da masraflar bakım vs haklısınız evet ama kedi gibi doğurmak yada çocuk yapmayı beceri saymak hiç hoş degil3 tane ile kedi gibi doğuruyor tabirini duymak istemezdim eğer yaşım daha uygun olsa bende 3 isterdim şahsen ozaman hepimiz kedi gibi olurdukMutluyken mi yapmış acaba ??? Neyyssseeee
Neyse size daha bişey yazmak istemiyorum, iyi gecelerAy neden
Çok teşekkür ederim, bu benim için nasıl büyük bir onur bilemezsiniz.1-2 tane çocuk normal :) siz o listede değilsiniz
Kdjdjjfjf sesli güldüm jfjfjÇok teşekkür ederim, bu benim için nasıl büyük bir onur bilemezsiniz.
Şıkkıdı şıkkıdı oynayasım geldi sevinçten...
İzahı olmayanın mizahı, naapalım :)Kdjdjjfjf sesli güldüm jfjfj
Haklıysam o zaman artık bana yazmayı bırakın. Hayatını garantiye almadan kendisini silahla sindirmiş birisine güvenmiş hata etmiş evet bunu dedim ve olan çocuklara oluyor dedim hepsi bu.Mutsuzken neden yapsın tecavüze ugramadi ya. Su zaman da masraflar bakım vs haklısınız evet ama kedi gibi doğurmak yada çocuk yapmayı beceri saymak hiç hoş degil3 tane ile kedi gibi doğuruyor tabirini duymak istemezdim eğer yaşım daha uygun olsa bende 3 isterdim şahsen ozaman hepimiz kedi gibi olurduk
Ne mutlu size hayat oynayınca güzel :)Çok teşekkür ederim, bu benim için nasıl büyük bir onur bilemezsiniz.
Şıkkıdı şıkkıdı oynayasım geldi sevinçten...
Aynen kanks doğru yolu bulmuşsun devam :)İzahı olmayanın mizahı, naapalım :)
Ay bende istemiyorum iyi gecelerNeyse size daha bişey yazmak istemiyorum, iyi geceler
Üslup önemli ... İyi geceler ,Haklıysam o zaman artık bana yazmayı bırakın. Hayatını garantiye almadan kendisini silahla sindirmiş birisine güvenmiş hata etmiş evet bunu dedim ve olan çocuklara oluyor dedim hepsi bu.
Kesinlikle katılıyorum size de iyi gecelerÜslup önemli ... İyi geceler ,
Bu şartlarda o adamı sadece maddi gelir kaynağı olarak görüp elinizden gelidğince yoksayacaksınız. Bu süreçte de toplayabildiğiniz kadar delil toplayın elinize geçen 3-5 kuruşu bile saklayın. (Zaten boşandım diye bakmayın olaya sizi zorla tuttuğuna tehdit ettiğine dair ne kadar delil varsa cebe atın.)Evin ihtiyaçlarını kendisi karşılıyor aynı evde kalmaya devam ediyoruz hiçbir maddi gücüm veya aile desteğim yok çocuklarıma bakacak biride yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?