Çok çıkmazdayım lütfen yardım edin

La vie en Rosee

Honey, i am pure gollddd
Pro Üye
1 Haziran 2018
5.328
16.333
248
Arkadaşlar çok üzgünüm uzun uzun yazamıycam
Yeni doğum yaptım 5 gün oldu. Eşimle kayınvalidem yüzünden devamlı aramız bozuluyor 2 gün iyiysek 1 gün kavgalıyız. Birbirmize cok zarar verdik depresyona girdim kv yüzünden
yeni yeni toparlıyodum ama oğlumun doğmasıyla işler yine başa döndü. Kayınvalide cok kötü bi insan içi kötü durmadan laf sokuyor eşimi bana karşı kışkırtıyor.
2 seneyi geçti evleneli birbirmizi cok seviyoruz ama dayanamıyorum artık gerçekten sırf onun yüzünden huzurum kaçıyor diken üstündeyim aynı sitedeyiz.
Torunu oldu diye her gün geliyo lafları sokup ağlatıp gidiyo zaten darmadumanım lohusalığım Zor geçiyo
Yine geldi içerde dayanamadım ağladığımı görmesin diye içeri kaçtım sütümü sağıcam diye

Son düzenleme:
Anladığınızı görmemesi icin niye kaciyorsunuz, ağlayın, delirin, bagira bagira aglayin, icinizden nasil geliyorsa onu yapin. Orasi sizin eviniz ve hassas olan kirilmamasi gereken sizsiniz, o degil. Biraz utanmasi varsa lohusa kizi ne kadar üzdüğünü birazcik anlar belki. Belli edin tavrinizi

Sakin olun lütfen, canınıza yazık. Sağlıkla büyüsün inşallah bebişiniz. Keşke taşınmadan çocuk düşünmeseydiniz, evleriniz yakın kaçarınız yok torun sevme adına her gün gelir şimdi. Mesele eşinizde bitiyor aslında akıllı olsun kışkırtmaya gelmesin o da. Ne yapıyor mesela ne söylüyor size kayınvalideniz? Siz cevap veriyor musunuz?

Lohusalıktan ötürü bu kadar yoğun yaşadığınızı düşünüyorum.

Daha saglikli bir sureç geçirmek icin musait degilim diyerek geri cevirin. Yüz göz olmamak icin en dogru yol bu olur.

Eşiniz onun dolduruşuna geliyorsa bunun icin yapacak bir sey yok.

Dinsizin hakkindan imansiz gelir....vala Lohusalik cok zor ben 4 ay cektim aglama vardi cocuguma yetememe psikolojisi vardi ama gecip gidiyor hayir demesini bilin hayir sadece bu kdr basit böyle yap dediginde hayir diyip dik olun bakamazsin dediginde sen baktiysan bende bakarım diyin bagirmadan bence dik durarark cozun lohusada es destegi cok onemli tek başınasiniz çocuğunuzu dusunerek dik durun 6 ay sonra gülüp geçeceksin

Yeni doğum yapmış kadının başında her gün ne işi var bu kadının. Eşine söyle lohusalıkta yanımda kimseyi istemiyorum de. Onu dinlemez yine gelirse gir odana kapını kitle otur. Bu lohusaların çektiği nedir ya

Ne diyo sana soyledigi laflari yazsana ilk mesajina. Guzel cevaplar uretelim. Aglamakla olmaz cevabini vereceksin. Yuzune guleceksin cok seviyomus gibi yap sikayet etme sen laf sok. Ama dolayli olarak.sikayet edersen kocanla aran bozulur. Valal uzuldum bak sutun kesilmesin hiiiic aglama.

Lohusalık döneminde boşanmak gibi bir karar almayın sakın, duygularınızın daha sakin olduğu dönemi bekleyin. Ama alttan almanız gerekmiyor, Bazı kadınlar zamanında çok çektiği için, aynı acıları gelinleri de yaşasın istiyor galiba, “kaynanalık” diye bir tabir var bizim toplumumuzda ve bazıları cidden oğlum evlense de cadolozluk yapsam diye pusuda bekliyor sanki Kimisi de ben çektim gelinim çekmesin diye fazla iyi oluyor. Bknz; benimki

Ama kayınvalidenin ötesinde kaynana olanlara da pabuç bırakmayın bence. Neden sevdiğin adamı annesi için boşayasın ki? Öyle bir durumda bende alttan alttan sinsilik yapardım, lohusasın bir kere ya en prenses olman gereken zaman, eşin de ekstra anlayışlıdır odun değilse, yap nazını geç kenara. Üzme tatlı canını da.

Benim uzuntuden sutum kesildi ve daha cok uzuldum inanki. Sadece cocugunu dusun.

Kaynanalar nasıl doldurabilir ki? Yani ne diyebilir bu kısım bana ilginc geliyor. Aklina eseni konuşarak bir insan doldurulabiliyorsa siz de konuşun, siz de kaynanaya karsi doldurun yani madem kolay.

Eşiniz çok merhametsiz ve sevgisiz. Gormuyor mu hiç halinizi, annesinin sizi üzmesini? Eşiniz yapmıyorsa siz cıkın pat pat soyleyin icinizdekileri hem eşinize hem kvnize boşuna boşanmamış olursunuz hem ya duzelir ya duzelmez gormuş olursunuz.

Bebeğinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun
Lohusalığın da etkisiyle şu an vereceğiniz her karar yanlış olabilir o yüzden biraz sakinleşmeye bekleyin, kayınvalideniz yokken eşinizle konuştunuz mu hiç?
İkinizinde konuşup birbirinizi anlamaya ihtiyacı var, kayınvalideniz kötü biri olabilir lakin eşiniz ne olursa olsun annesinin sözleriyle hareket etmemeli, yani evliliğiniz sizi boşanmayı düşündürecek hale geldiyse baş kabahatli eşiniz.

Lohusa kafası çok değişik bir kafa. Takmayacağın şeye takıyorsun. Bir laf ile kendini yetersiz hissedebiliyorsun. Bazıları bunu çok ağır yaşarken bazıları çok rahat geçiriyor

lütfen hissettiklerinizi saklamak yerine ona da yansıtın çizginizi aşmadan bilsin sizin neler yaşattığını siz susup sessiz kaldığınız sürece bu artarak devam eder neden cevap vermiyorsunuz ki daha ne olabililr en kötü ne olur yanı söyeledıklerını bı yazsan da yardımcı olsak sırf bu yuzden evlilik biter mi hiç. eşin neden sessız kalıyor anlayamadım ki ya.

Aslında biz kendimize yapıyoruz bırakın ne lafı varsa söylesin cevap verin çekilin adamlarda analarına hiç laf dedirtmez söyleyin çekilin. Bebeğinize bakın sakin olun. İnşaAllah kaynana belasından kurtuluruz

Lohusa kafası çok değişik bir kafa. Takmayacağın şeye takıyorsun. Bir laf ile kendini yetersiz hissedebiliyorsun. Bazıları bunu çok ağır yaşarken bazıları çok rahat geçiriyor

Tamamen lohusaliktan kaynakli bir durum değil galiba, bebekten once de kvnin zarar verdigini, depresyona girdiğini va yazmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…