- 1 Haziran 2018
- 5.328
- 16.333
- 248
- Konu Sahibi La vie en Rosee
-
Arkadaşlar çok üzgünüm uzun uzun yazamıycam
Yeni doğum yaptım 5 gün oldu. Eşimle kayınvalidem yüzünden devamlı aramız bozuluyor 2 gün iyiysek 1 gün kavgalıyız. Birbirmize cok zarar verdik depresyona girdim kv yüzünden
yeni yeni toparlıyodum ama oğlumun doğmasıyla işler yine başa döndü. Kayınvalide cok kötü bi insan içi kötü durmadan laf sokuyor eşimi bana karşı kışkırtıyor.
2 seneyi geçti evleneli birbirmizi cok seviyoruz ama dayanamıyorum artık gerçekten sırf onun yüzünden huzurum kaçıyor diken üstündeyim aynı sitedeyiz.
Torunu oldu diye her gün geliyo lafları sokup ağlatıp gidiyo zaten darmadumanım lohusalığım Zor geçiyo
Yine geldi içerde dayanamadım ağladığımı görmesin diye içeri kaçtım sütümü sağıcam diye
İki gündür boşanmayı düşünüyorum sırf onun yüzünden ciddi ciddi eşim net bi çözüm bulmuyo perişanım
Lohusa kafası çok değişik bir kafa. Takmayacağın şeye takıyorsun. Bir laf ile kendini yetersiz hissedebiliyorsun. Bazıları bunu çok ağır yaşarken bazıları çok rahat geçiriyorKaynanalar nasıl doldurabilir ki? Yani ne diyebilir bu kısım bana ilginc geliyor. Aklina eseni konuşarak bir insan doldurulabiliyorsa siz de konuşun, siz de kaynanaya karsi doldurun yani madem kolay.
Eşiniz çok merhametsiz ve sevgisiz. Gormuyor mu hiç halinizi, annesinin sizi üzmesini? Eşiniz yapmıyorsa siz cıkın pat pat soyleyin icinizdekileri hem eşinize hem kvnize boşuna boşanmamış olursunuz hem ya duzelir ya duzelmez gormuş olursunuz.
Lohusa kafası çok değişik bir kafa. Takmayacağın şeye takıyorsun. Bir laf ile kendini yetersiz hissedebiliyorsun. Bazıları bunu çok ağır yaşarken bazıları çok rahat geçiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?