- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
- Konu Sahibi La vie en Rosee
-
Müsait bir anı kolluyor olamaz mıyım? Düşünerek yavaşça yazmak istiyorum belki. Hey Allahım.Bizler yorum yaparken konu sahibinin cinsel içerikli konulara bakması da ayrı ironi. Millet burda onun için yorum yapıyor bir cvp yaz bari.
Cok haklısınız eşime hep söylüyorum o da elinden geleni yapıyor ama annesi işte atsan atılmaz satsan satılmaz 75 yaşına gelmiş değiştiremiyorum bana da neler yapıyor diyorAnladığınızı görmemesi icin niye kaciyorsunuz, ağlayın, delirin, bagira bagira aglayin, icinizden nasil geliyorsa onu yapin. Orasi sizin eviniz ve hassas olan kirilmamasi gereken sizsiniz, o degil. Biraz utanmasi varsa lohusa kizi ne kadar üzdüğünü birazcik anlar belki. Belli edin tavrinizi
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün. Laf sokup ne diyor ki? Siz kaç yaşındasınız? Kendi aileniz yanınızda değil mi?
O onun problemiCok haklısınız eşime hep söylüyorum o da elinden geleni yapıyor ama annesi işte atsan atılmaz satsan satılmaz 75 yaşına gelmiş değiştiremiyorum bana da neler yapıyor diyor
Çok teşekkür ederimSakin olun lütfen, canınıza yazık. Sağlıkla büyüsün inşallah bebişiniz. Keşke taşınmadan çocuk düşünmeseydiniz, evleriniz yakın kaçarınız yok torun sevme adına her gün gelir şimdi. Mesele eşinizde bitiyor aslında akıllı olsun kışkırtmaya gelmesin o da. Ne yapıyor mesela ne söylüyor size kayınvalideniz? Siz cevap veriyor musunuz?
Ay sormayın kaç gündür her gün geliyor ben artık çıldırdım odamda bağırıp çağırdım eşim de beni anlamıyor diye.Çö üzüldüm. Neden sizi bu kadar üzmesine izin veriyorsunuz? Eşiniz değil de siz haddi bildirseniz, içinizde biriktirmezsiniz en azından. Bi de deli deliyi görünce sopasını saklarmış. Siz ondan daha dişli olur
+1000000Kalbini kır. Ciddi söylüyorum yap bunu. Yoksa lohusalığın dibine vurursun. Aradan zaman geçince de lohusaydım, ben değil hormonlarım yaptı dersin düZeltmek istersen.
Söyledim o da söylemis annesine sanırım ne şekilde söylediyse sinirden kadın eşyalarını aldı kapıyı çarptı çıktı.Yeni doğum yapmış kadının başında her gün ne işi var bu kadının. Eşine söyle lohusalıkta yanımda kimseyi istemiyorum de. Onu dinlemez yine gelirse gir odana kapını kitle otur. Bu lohusaların çektiği nedir ya
Kadın hasta muhtemelen. Ciddiyim. Çok değişik hareketleri var. Sadece kendi dediği doğru ona inanıyor. Bugüne dek ona asla cvp vermedim o şekilde buraya kadar geldik. Bide cevap versem muhtemelen saldırır üstüme. Korkuyorum tehlikeli biri. Eşimi cok seviyorum o yüzden idare etmeye calısıyorum ama yıldım artıkÇö üzüldüm. Neden sizi bu kadar üzmesine izin veriyorsunuz? Eşiniz değil de siz haddi bildirseniz, içinizde biriktirmezsiniz en azından. Bi de deli deliyi görünce sopasını saklarmış. Siz ondan daha dişli olur
Sen de anneni çağır kitle kapıyı. Eşin de anasında kaldın artıkSöyledim o da söylemis annesine sanırım ne şekilde söylediyse sinirden kadın eşyalarını aldı kapıyı çarptı çıktı.
Annem aramış kadını. Yazıklar olsun size ben canımı verdim beni kovdunuz demiş
Sinir krizi geçirmiş titremiş falan
Eşim de napcağını bilemedi babası öldü annesi yalnız yaşıyo bişey olucak diye korkmuş onun yanına gitti şimdi kalmaya
Kendimi yalnız bırakılmış hissediyorum annem yanımda ama kocamın da yanımda olmasını isterdim çok kötüyüm
bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun.sağlıkla mutlulukla büyüsün.bazı inanların huyları kemikleşmiştir değişmez.eş ailesi olduğu için görüşmemekte olmaz.bir orta yolu bulmak zorundasınız maalesefKadın hasta muhtemelen. Ciddiyim. Çok değişik hareketleri var. Sadece kendi dediği doğru ona inanıyor. Bugüne dek ona asla cvp vermedim o şekilde buraya kadar geldik. Bide cevap versem muhtemelen saldırır üstüme. Korkuyorum tehlikeli biri. Eşimi cok seviyorum o yüzden idare etmeye calısıyorum ama yıldım artık
Eşim duygularımı anlamıyor arada annesinin dolduruşuna gelip patlıyor hemen pişman oluyor sonra ama nafile. Eşimi cok seviyorum ama bu kadın beni çileden cıkarıyor artık çözüm istyorumLohusalık döneminde boşanmak gibi bir karar almayın sakın, duygularınızın daha sakin olduğu dönemi bekleyin. Ama alttan almanız gerekmiyor, Bazı kadınlar zamanında çok çektiği için, aynı acıları gelinleri de yaşasın istiyor galiba, “kaynanalık” diye bir tabir var bizim toplumumuzda ve bazıları cidden oğlum evlense de cadolozluk yapsam diye pusuda bekliyor sankiKimisi de ben çektim gelinim çekmesin diye fazla iyi oluyor. Bknz; benimki
Ama kayınvalidenin ötesinde kaynana olanlara da pabuç bırakmayın bence. Neden sevdiğin adamı annesi için boşayasın ki? Öyle bir durumda bende alttan alttan sinsilik yapardım, lohusasın bir kere ya en prenses olman gereken zaman, eşin de ekstra anlayışlıdır odun değilse, yap nazını geç kenara. Üzme tatlı canını da.
bunu sımdı gordum genelde yorum yazdıktan sonra yorumları okuyorumSöyledim o da söylemis annesine sanırım ne şekilde söylediyse sinirden kadın eşyalarını aldı kapıyı çarptı çıktı.
Annem aramış kadını. Yazıklar olsun size ben canımı verdim beni kovdunuz demiş
Sinir krizi geçirmiş titremiş falan
Eşim de napcağını bilemedi babası öldü annesi yalnız yaşıyo bişey olucak diye korkmuş onun yanına gitti şimdi kalmaya
Kendimi yalnız bırakılmış hissediyorum annem yanımda ama kocamın da yanımda olmasını isterdim çok kötüyüm
Bazı insanlar karşılarında susan insan görünce iyice şahlanıyorlar. Siİn kayınvalide bence onlardan. Mesela sinir krize girip aradığında, ben dediğinizden bir şey anlamıyorum, sakinleşince konuşuruz diye telefonu kapatacaksın. Canımı verdim dediğinde kimse sizden canınızi istemedi, çok komiksiniz diye dalga geçeceksin. Eşiniz de artık neden anlıyorsa, ona göre de güzel bir ayar çekmek lazım.Kadın hasta muhtemelen. Ciddiyim. Çok değişik hareketleri var. Sadece kendi dediği doğru ona inanıyor. Bugüne dek ona asla cvp vermedim o şekilde buraya kadar geldik. Bide cevap versem muhtemelen saldırır üstüme. Korkuyorum tehlikeli biri. Eşimi cok seviyorum o yüzden idare etmeye calısıyorum ama yıldım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?