- 14 Ağustos 2018
- 21.115
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.960
- 598
- Konu Sahibi La vie en Rosee
-
neden içeri kaçıyorsun? ağla bağır delir kov gitsin. he esas kabahatli eşin, dolduruşa gelip sana bunları yaşatan adama esas yükselmek lazımArkadaşlar çok üzgünüm uzun uzun yazamıycam
Yeni doğum yaptım 5 gün oldu. Eşimle kayınvalidem yüzünden devamlı aramız bozuluyor 2 gün iyiysek 1 gün kavgalıyız. Birbirmize cok zarar verdik depresyona girdim kv yüzünden
yeni yeni toparlıyodum ama oğlumun doğmasıyla işler yine başa döndü. Kayınvalide cok kötü bi insan içi kötü durmadan laf sokuyor eşimi bana karşı kışkırtıyor.
2 seneyi geçti evleneli birbirmizi cok seviyoruz ama dayanamıyorum artık gerçekten sırf onun yüzünden huzurum kaçıyor diken üstündeyim aynı sitedeyiz.
Torunu oldu diye her gün geliyo lafları sokup ağlatıp gidiyo zaten darmadumanım lohusalığım Zor geçiyo
Yine geldi içerde dayanamadım ağladığımı görmesin diye içeri kaçtım sütümü sağıcam diye
İki gündür boşanmayı düşünüyorum sırf onun yüzünden ciddi ciddi eşim net bi çözüm bulmuyo perişanım
İşte doğumla birlikte kırılgan olan psikolojisi tamamen dağılmışTamamen lohusaliktan kaynakli bir durum değil galiba, bebekten once de kvnin zarar verdigini, depresyona girdiğini va yazmış.
Belki anahtarı vardır kadının.Evine niye alıyorsun?
Açma kapını gelmesin.
Anahtarı yan çevirince kilit açılmıyorBelki anahtarı vardır kadının.
Kimiside acana kadar gitmiyor olabilirAnahtarı yan çevirince kilit açılmıyor
Benimde oyle sırf onların yüzünden sıkıntı stresten kesilmişti aklıma geldikçe üzülüyorum.Benim uzuntuden sutum kesildi ve daha cok uzuldum inanki. Sadece cocugunu dusun.
Ben de benzer şeyleri yaşadım.Kayınvalidem herşeyi en iyi onun bildiğini düşünen,kimsenin fikrini önemsemeyen narsist bir kişiliğe sahiptir benim de.Biz de uzun süre aynı apartmanda yaşadık ve sürekli eşim için ayrı bir şehirde iş aramaya başladım.Gördüğüm her ilana başvuru yaptım ve nihayetinde baya uzak bir şehire taşındık.Şu anda yılda bir gelip bir ay kalıp gidiyorlar.Aşırı derecede rahatım ama benim kayınvalidem o kadar kötü bir insan değil sizinki gibi,sadece egosu çok yüksek.Ne yapın,ne edin eşinizi farklı bir şehir konusunda ikna edin.Yoksa bu huzursuzluk hep devam edecek malesef.Arkadaşlar çok üzgünüm uzun uzun yazamıycam
Yeni doğum yaptım 5 gün oldu. Eşimle kayınvalidem yüzünden devamlı aramız bozuluyor 2 gün iyiysek 1 gün kavgalıyız. Birbirmize cok zarar verdik depresyona girdim kv yüzünden
yeni yeni toparlıyodum ama oğlumun doğmasıyla işler yine başa döndü. Kayınvalide cok kötü bi insan içi kötü durmadan laf sokuyor eşimi bana karşı kışkırtıyor.
2 seneyi geçti evleneli birbirmizi cok seviyoruz ama dayanamıyorum artık gerçekten sırf onun yüzünden huzurum kaçıyor diken üstündeyim aynı sitedeyiz.
Torunu oldu diye her gün geliyo lafları sokup ağlatıp gidiyo zaten darmadumanım lohusalığım Zor geçiyo
Yine geldi içerde dayanamadım ağladığımı görmesin diye içeri kaçtım sütümü sağıcam diye
İki gündür boşanmayı düşünüyorum sırf onun yüzünden ciddi ciddi eşim net bi çözüm bulmuyo perişanım
Oncelikle sakin olun.Kimseden cozum uretmesini beklemeyinnn ve sizi üzen her kim olursa olsun kacak göcek aglamak yerine tepkinizi acıkca ortaya koyun.5 günlük yenidoganın stresli anne sütü alip neden huzursuz olacak?Arkadaşlar çok üzgünüm uzun uzun yazamıycam
Arkadaşlar çok üzgünüm uzun uzun yazamıycam
Belki anahtarı vardır kadının.
Kaynanalar nasıl doldurabilir ki? Yani ne diyebilir bu kısım bana ilginc geliyor. Aklina eseni konuşarak bir insan doldurulabiliyorsa siz de konuşun, siz de kaynanaya karsi doldurun yani madem kolay.
Eşiniz çok merhametsiz ve sevgisiz. Gormuyor mu hiç halinizi, annesinin sizi üzmesini? Eşiniz yapmıyorsa siz cıkın pat pat soyleyin icinizdekileri hem eşinize hem kvnize boşuna boşanmamış olursunuz hem ya duzelir ya duzelmez gormuş olursunuz.
Konu sahibinin KV işte o gitmeyenKimiside acana kadar gitmiyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?