- 10 Nisan 2014
- 42.652
- 114.121
- 798
- Konu Sahibi Nnnothinggg
verıyordum artık vermıyorum ama 1 yıldan fazla kullanıyorum onu özel günlerde dığer günler için zara the body shop falan alıyorumbi parfume 500 lirami veriyordunuz?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
verıyordum artık vermıyorum ama 1 yıldan fazla kullanıyorum onu özel günlerde dığer günler için zara the body shop falan alıyorumbi parfume 500 lirami veriyordunuz?![]()
sweet vanilla benim ki vanılya kokusuna hastayım.
my burberry bıtırdım en son aBen çiçek kokusu seviyorum vanilya beni açmaz kanka![]()
bi parfume 500 lira versem kalpten giderim ))) Ama pahali parfumlerin kokusu kalici kaliyo. Bekarken abim pahali bir parfum almisti bana, kullanmaya bile kiyamiyordum, aşiri guzel ve kalici kokusu vardi ...verıyordum artık vermıyorum ama 1 yıldan fazla kullanıyorum onu özel günlerde dığer günler için zara the body shop falan alıyorum
ortamınız pahalı parfüm gerektırmıyorsa almak israf hiç gerek yokbi parfume 500 lira versem kalpten giderim ))) Ama pahali parfumlerin kokusu kalici kaliyo. Bekarken abim pahali bir parfum almisti bana, kullanmaya bile kiyamiyordum, aşiri guzel ve kalici kokusu vardi ...
ev hanimiyim, evime misafir bile gelmez))) oyuzden haklisiniz, gercekten israf ...ortamınız pahalı parfüm gerektırmıyorsa almak israf hiç gerek yok
Uluslararası Koca Peşinde Koşmaktan Başka İşi gücü hayatı vizyonu Olmayan Kezbanlar Topluluğu
58 kiloyum fotoğraflarda en az 65 çıkıyorum fil gibi görüyorum kendimi fotoğraf çektirmez oldum 2 yıldır
ben de kısayım çok şukur 1 58 159 anca varım çok ta mutluyum boyumla ne giysem yakışıyor valla yükseklere erişmek için de merdiven icat etmişler ha haGüzellik göreceli bir kavramdır. Ben mesela minyon bir tipim ve bizim toplumumuzda güzellik demek boylu poslu olmak demektir. Yüzün güzelliği pek önemli değildir. Bence çirkin bi kızım ondan sevilmiyorum diye düşünmeyin. Nasip bu işler. Ayrıca erkeklerimiz de brad pitt değil yani.
bizim yerimize de kullan turkıyede kozmetiğe taksitte yok artık.valla son parfumumu taksit yok diye zara dan 40 tl ye aldım yalan yok.nasıl verem taksitsız 500 tl bir parfume
35 misin sen ben 40 oldum bu ay abla de bana nolurrrrrrevet dış görünüş her şey değildir gel gör ki ruhlar aleminde de yaşamıyoruz.. insanı ilk etapta etkileyecek olan da dış görünüştür.. yani bu konuyla ilgili zibilyon tane sosyal deney yapılmış, evet dış görünüş önemli.. 22 yaşında 85 kilo çok kötü ve veremiyorum diye bir bahaneye inanmıyorum.. 2 doğum yaptım, çok yoğun bir tempoda her yere yetişmeye çalışırken dengeli beslenme + günde 30/40 dakika sporla 1,5 ayda 10 kilo verdim.. kaldı ki ben 35 yaşında yaptıysam sen 22 yaşında 1 ayda verirsin.. spor günlük yaşantın olsun, elinde su şişesiyle yaşamayı hayat felsefen yap.. saçın için kan tahlili yaptır, bir saç bakım merkezine git tavsiye al ve uygula.. çok değil yaza kendini tanıyamazsın..
arabistandan hacı yağı getırteceğim hem kalıcı hem ucuz ha haparfüm fiyatları çok fena katlandı, ben de artık yaza bir - kışa bir seviyesine indirdim fiyatlar 500-600 olunca :/
35 misin sen ben 40 oldum bu ay abla de bana nolurrrrrr