Çok çirkinim

Bir foto ekle de çıkaralım seni şu kendini gömdüğün bataktan.
İnsanlarda güzel şeyler görme konusunda iyiyimdir ve bunda iyi olan pek çok kadın da burada.
At yüzünü, bakalım vardır yüzünde "Öne çıkarman" gereken bir yer, biraz da makyajla tamam olursun.
Kimse VS mankeni değil burada, hoş, olsaydı ve hoşumuza gitmeyecek fikirlere sahip olsaydı göze çirkin görünürdü.

Uğradığında bi foto at, bi inceleyelim seni; 20 yaşında bir kızın kendini bu kadar ezmesi çok üzücü, gençlik bile yeter ki.

Bu kadın bile benden güzel. Herkes çirkin değilsin demiş. Çirkinim hanımlar çok çirkinim. İnanın buradan güzelsin demekle geçecek birşey değil bu. Biliyorum psikolojik olarak sorunluyum ama bunun sebebi çirkin olmam. Ben durup dururken bu hale gelmedim yani. Sokakta herkes tiksinerek bakıyor bana yüzlerini çeviriyor herkes. Kuzenlerim övülürken ben hep aşağılanıyorum çünkü çirkinim. Birisi zekanla öne çık demiş ama inanın olmuyor bunu çok denedim. Zeki birisi değilim pek birşey başaramam yani. Toplum beni kabul etmiyor. Kimse beni istemiyor.

Peki sen bizim ne yapmamızı bekliyorsun ki buradan? Sen zaten bırak çevreni kendin sürekli "ben çirkinim" diye diye kendini delirtmişsin. İlaç falan kullanma zaten senin somut olarak harekete geçmen lazım. Neden bir mesajında "niye ben güzel olmak için, efor, estetik için para harcamak zorundayım" demişsin :KK70: İyi de hayatta bunu yapmayan var mı? Saç kestirilir, boyanır, kaş-bıyık alınır, kıyafet alınır parfüm kullanılır. Cilt bakımı-makyaj yapılır. Çünkü insanız. Yani bunları neden yapmak zorundayım demek çok komik. Senin güzel dediğin herkes bunların kat be katını yaptığı için güzel. Bence özenirsen kendine zamanla bu işlerden zevk alır havaya girersin.

Bak ben dün parfümümü değiştirdim şu an "Ben dünyanın en güzel garısıyam" diye geziniyorum etrafta :KK70:

Lütfen harekete geç!

Ben çirkin insan olduğunu düşünmüyorum. En fazla bakimsizsinizdir. Kime göre güzel kime göre cirkin ayrıca ? Herkes zorbalığa maruz kalıyor herkesin nedeni farklı farklı. Siz kendinize böyle bir imaj oluşturduğunuz için insanlar da öyle düşünüyor bence. Güçlü durun. Nerenizden sikayetcisiniz ona göre tavsiye verelim kaşınızı bıyığınızı alın. Az ama öz kıyafetiniz olsun. Vücudunuza göre giyinin. Temiz olun tırnaklariniz kısa küt olsun. Dedorant parfüm vs.. kullanın. Sivilceleriniz varsa doktora gidin. Gözlük kullaniyorsaniz lense geçin. Dislerinizi sevmiyorsanız dişciye gidin. Bunun icin intihar eden genç bir kız varmış ben onun fotoğrafina bakınca çirkin bir kız görmedim. Biraz bakımla cokta güzel olabilirdi. Ben kimsenin doğuştan cok güzel olduğunu düşünmüyorum. Güzel olmak icin spor yapıyorum,tüylerimi alıyorum,perma yaptırıyorum, güzel giyiniyorum,diş ipi kullaniyorum,gözlük yerine lens kullaniyorum ,zamaninda sivilce tedavisi gördüm.Estetij yaptirmayi da düşünüyorum ileride. Baskasi icin değil kendimi böyle beğendiğim için

Güzellik dedigin nedir ki? Belli bir yastan sonra zaten o "güzellik" yüzeysel olandan bahsediyorum, kalmiyor. O zaman herkes karisinden kocasinda ayrilsin millet cocugunu sokaga atsin. Size bunlari diyenler bes para etmez insanlar. Ayrica eminim ki siz tas gibi güclü dursaniz onlar size bunu diyemez. Insanlar malesef zayif noktalarini aliyor ve bunlarla oynuyor. Senin önce özgüvenini gelistirmen lazim.

Sana yardim etmek istiyorm lütfen artin yakinmayi birak ve kendinle ilgili daha detayli bilgi ver. Boy, kilo, sac rengi göz rengi, vücut yapisi? Egitim durumun ne? Ailenle mi yasiyorsun? Neleri desgistirip düzeltebiliriz bir bakalim. Lütfen cevapla bunlari.

Valla su devirde cirkin kadin diye bisey yok. Kafasini kullanan, egitimli,kulturlu, kisisel bakimini yapan hos giyinen, guzel kokan ve kendine ozgu bir tavri olan hicbir kadinin cirkin olmasina imkan ve ihtimal yok. Bakin hokka burun renkli goz bilmem nasil sac vucut vs demedim dikkat ettiyseniz. Estetik oprasyon da demedim. Benim saydiklarimin hepsi gerceklestirilebilir seyler. Sizde eksik olan en onemli sey ozguven.

Ben cirkinim derken anlayamıyorum neyden bahsettiginizi.
Gerçekten düşünüyorum, orada burada denk gelip, aman ne de çirkin dediğim kimseye rastlamadim.
Kusurlarınızı gözünüzde büyütüyor olabilir misiniz?
Şu meşhur dizi var ya, la casa de papel.
Mesela geçen biri nairobi için çirkin dedi
Anlamsız buldum. Degil. Kadinin havasi baska..silik, sönük, ozguvensiz olsa belki daha cok konuşulurdu.

Eki Görüntüle 2592936
Çirkin mi sizce?
Allah günah yazmasın ama güzel değil kadın. Burnunu yaptırsa yeter . Dizideki başarısıyla hayranız kadına belki sönük , sessiz biri olarak tanısaydık daha da çirkin gelirdi

Bilmiyorum bu durumda ne yapabilirim inanın bilmiyorum. Anlamıyorsunuz ben kendi kendime bu düşüncelere kapılmadım. Beni bu duruma onlar getirdi. Hergün sinir krizi geçiriyorum artık bu düşünceleri içimde tutamıyorum. Sadece yazmak istedim rahatlarım belki, tavsiye alırım diye. Ama daha kötü hissediyorum kendimi. Kimse anlamıyor beni. Herkes kandırmaya çalışıyor. Ben yaşamak istiyorum ben kendime zarar vermek istemiyorum. Sürekli intihar planları kuruyorum zaten kimse sevmiyor beni bende sevmiyorum kendimi. Ben yaşama tutunmak istiyorum ama toplum buna izin vermiyor. Ben sevilmek istiyorum artık bıktım bu durumdan. Niye kimse sevmiyor beni? Artık çıkıp beni sevin diye yalvaracağım sokaktaki insanlara. Ben artık dayanamıyorum hergün ölüyorum yavaş yavaş. Belki size basit ve aptalca gelebilir sorunum ama öyle değil inanın iyi değilim. Özür dilerim sizden ben aşağılık birisiyim zahmet edip yazdınız ben hak etmiyorum hiçbir şeyi. Özür dilerim.
Çirkinsin diye aşağılık birisin öyle mi?
Kesinlikle psikoljin bozulmuş senin..
Şu yaşına geldim arkadaşlarımı seçerken güzelliklerine cirkinliklerine bakarak seçmedim..
Senin çevrendeki insanlarda var sorun. Çocukluk arkadaşın bile,teyzen bile hepsi sorunlu anliyormusun?
Bu insanlar bu hale getirmiş seni ve kendini eve kapatarak çözemezsin bu sorunu. Bir an önce uzman birinden yardım alman lazim.
Gencecik yaşında kendine bu eziyeti yapma bu yaslar bu enerji geri gelmeyecek birdaha.
Kendine gel aklını kullan.

Canım Bi kuaföre git. Saçlarını değiştir. Makyaj yap. Ne biliyim yeni Bi kaç parça kıyafet al. Kendinle barışık ol. Benim burnum dişlerim eğridir.
Doğum sebebiyle bacaklarım komple çatlak. Ama inadına şort giyerim. Bacaklarımı herkes söyler çatlakların çok vs hiç umursamam. Napim yani bacaklarımın keseyim? Bunalımdan cık lütfen. Hiç te çirkin değilsindir.
Alakasiz ama benimde ergenkikten kalma çatlaklarım var hep şort giyemiyorum diye üzülürdüm bunu gördükten sonra ben de giyeceğim :D

Hanımlar merhaba yazım hataları için kusura bakmayın. Sorunum başlıktanda anlaşılacağı gibi çirkin olmak. Küçüklükten beri her ortamda aşağılandım sırf çirkin olduğum için kimse benimle muhatap olmak istemedi. Hep bir pislikmişim gibi bakıldı... Her ne kadar bunu umursamamaya çalışsam da olmadı. Zamanla psikolojik sorunlar, öz güvensizlik ve aşağılık hissi iyice yer edindi düşüncelerim de ve bunu kabullendim. Biliyorum bu zorbalığa hemen hemen herkes maruz kaldı ama ben artık dayanamıyorum. 2 aydır dışarıya çıkmıyorum her gün sinir krizi geçiriyorum. Güzel değilim hiçbir zaman güzel olamayacağım. Hiç sevgilim olmadı hiçbir erkek konuşmayı bırakın, yüzüme dahi bakmıyor. Arkadaşım zaten yok. Ben bunu hak etmedim... Sadece içimi dökmek için açtım konuyu. Yalvarırım bir şey söyleyin artık bitsin istiyorum.
İkisi de güpse özay umarım anlatabiliyorumdur. images (5).webpimages (3).webp

Allah günah yazmasın ama güzel değil kadın. Burnunu yaptırsa yeter . Dizideki başarısıyla hayranız kadına belki sönük , sessiz biri olarak tanısaydık daha da çirkin gelirdi
Bu kadını çekici buluyorum ben. Orijinal bir yüzü var. Bazı ünlüler var ki, sanki aynısından 50 tane daha var, aynı kaş, aynı burun, aynı göz. Bu mudur güzellik? Tek tipleşmek mi? Niye burnunu yaptırsın ki mesela bu kadın? Minik bir burun güzeldir anlayışını kim dayatıyor bize, bunları düşünmek, sorgulamak lazım. Ve demişsiniz ya, sönük, sessiz biri olsaydı çirkin gelirdi diye, işte biz de onu diyoruz aslında. Bir insanı güzel ya da çirkin gösteren asıl şey enerjisidir, özgüvenidir. Şöyle bir şey de vardır hani; ilk görüşte tipini beğenmediğiniz biri olur ama tanıdıkça hayran olursunuz, aşık bile olursunuz. O hesap... Sadece bir kılıftan ibaret değiliz neticede.

Ben dışarıya çıkınca çirkin insanlar değil, bakımsız hanimlari çok görüyorum. Bence sende birşey yok algıların bozulmuş baya

Beni anlamıyorsunuz deyip durmuşsun ama bence sen burda yazan kimseyi anlamıyorsun. Ben hayatımda hiç yolda sokakta işte böyle anlattığın çirkinlikte iğrenilecek aşağılanacak birini görmedim. Zaten öyle davrananlar tamamen kendi karaktersizliğindedir. Güzel olmayabilirsin ama kendini o kadar ezmiş o kadar ezik görmüşsün ki muhtemelen çevrenin de sana saygısı bu yüzden yok. Sen kendini ezik görürsen dışarısı nasıl görmesin? Niye kendini bu kadar ezdiriyorsun? İnsanlar seni hor görecek bi imada bulunduğunda sert bi şekilde cevap ver ki bi daha sana ağızlarını açmak istemesinler. Ayrıca hiçbir estetik beni düzeltmez param da yok bilmem ne ya olur mu hiç öyle şey. Allah aşkına bir kaç estetik biraz makyaj bakım ve temizlikle tabi ki kendini daha güzel hissedersin. Çirkinim diye işten çıkmak ne demek Allah aşkına kendini nasıl bir kısır döngüye koyduğunun farkında mısın? Lütfen kendine bunu yapma.

Önce git iyi kötü bir iş bul işsizlik de özgüvensizliğin bir numaralı kaynağı emin ol. Sonra biraz para biriktirip ufak tefek de olsa kendini iyi hissettirecek estetikler yap makyaj yap. Bu nasıl bi psikoloji hayret ettim. Ben de ortaokul lise Çağlarımda hiç güzel değildim. Mesela dişlerim çarpıktı çok esmerdim çok zayıf olduğum için burnum yüzüme göre büyüktü gülünce diş etlerim hep görünürdü. Bariz çirkindim yani. Ama kimseye kendimi ezdirmedim biraz güçlü ol. Sonra tel taktırdım kilo aldım vs derken insanlar şimdi güzel olduğumu düşünür mesela ben de aynaya bakınca kendimi iyi hissediyorum. Yani kendini bu kısır döngüden kurtar bir an önce. Bir defa psikolojik destek almışsın işe yaramamış e bi daha al sende. Uzun yazdım k bakma ama gerçekten kendini bu kadar aşağılamana hayret ettim lütfen kendine gel bi insan toplumun güzellik algısına uymuyor yada çirkin diye niye hakarete aşağılamaya maruz kalsın ya neden işinden ayrılsın neden intiharı düşünsün.

Yüzünde seni çirkin gösteren şey ne mesela. Burnunmu, kaşınmi, diş, ağız vs hangisinde sıkıntı var. Bı resim at bakalım

OTE="temmuzz, post: 62827603, member: 226926"]
Yüzünde seni çirkin gösteren şey ne mesela. Burnunmu, kaşınmi, diş, ağız vs hangisinde sıkıntı var. Bı resim at bakalım
[/QUOTE]
Ben de yazdim cevap yazmadi. Cirkinim diyor baska bir sey demiyor. Boy kac, kilo kac, sac göz rengi ne?

Back
X