Çok çirkinim

ALLAHa isyan ediyorsun ama rabbimin gücüne gider...
bak Rabbim ne güzel yaratmiş.
engelli olanlari düşün biraz empati yapsaniz
başınıza gelse ne olurdu...
Rabbim sağlık vermiş güzellikten çok sağlık önemli eliniz ayaginiz tutuyor.
gerçekten sadece özgüvenin eksik..
kimse senin bu şekline bakimyor ozgüvenine bakiyor.
lütfen duygularini degiştir.
Bunlar klişe laflar
Allah ne güzel yaratmış
Engelli insanlar falan filan
Çoğu insan üzerinde etkisi yok
Eğer sadece şükürle olsaydı
Daha insanlığın ilk çağlarındaydık
Şükretmeyip daha az yorulmak daha iyi yaşamak için neleryapmıyoruz ki

Aklıma geldi.Ben de ortalama güzellikte bi insanım.Nişanımı evde yaptık.

Akraba gelinlerinden bir densizi ikisi de ortalama ne iyi ne kötü derken duymuştum .

Kendisi de güzeldir bana göre.Geçen birisi de onu beğenmediğini sert şekilde söyledi.

Demem o ki insanın içi güzel olsun.Dış güzelliği hem göreceli hem de çoğunlukla işe yaramıyor.Dilinin ayarı yoksa,kalbi kötüyse insanın dış görünüş boş ...

Birkaç yorum dışında cidden beni anlayan olmamış. Demek istediğim güzel bir yüzün varsa bakımla makyajla bunu ortaya çıkarırsın. Çirkin bir kemik yapısı ne kadar bakım yapsada güzelleşmez. Ha bahsettiğiniz o çirkin ama sempatik ünlü kesimde olan o sempatiklik bende yok. Çirkinliği boşver öleceğiz bak şunlar şu durumda, senden kötü şeyler yaşıyor adı altında şükürcülük yapmak gerçekten çok komik. Birinin benden kötü olması benim durumumu değiştirmez ve o kötü ben yine iyiyim düşüncesi ile mutlu olmak bana göre etik değil. Herkesin kendi sorunları var birşey diyemem. Peki benden iyi durumdakiler ne olacak onlara bakıp daha da mı delireyim? Birde herkes birşeyler elde etmek için çaba harcamalıdır yazmış birisi. Şimdi Amerika da zengin, eğitimli ve genetiği sağlam bir kız ile benim gibi birisi nasıl yarışabilir? İşte bu beni öldürüyor. Ne yaparsam yapayım tüm hayatım boyunca köpek gibi uğraşsam da asla o kızın sahip olduklarına sahip olamayacağım. Yaşadığım şey eleştiriye bağlı ortaya çıkmış düşüncesel tatminsizlik. En azından ben öyle diyorum-düşünüyorum. Bir iki yorumda yüzüme vurulmuş bu dediklerim, kimseye anlatamadığım gerçekler işte bunlar. Öyle bir aşağılık olduğuma inandırılmışım o düşünceyi öyle bir benimsemişim ki şuan yeni bir bedene sahip olsam dahi düşüncelerimden kurtulmadıktan sonra mutlu olamayacağım. Psikiyatriye psikologa gittim. Bir sürü antidepresan-antipsikotik kullandım. Sonuç alamadım. Param olmadığı için özele gidemedim. Hep tek giderdim hastaneye ilaç alıp kullanırdım. Ailemin umurunda değildi ölmüşüm kalmışım. Hatta bir kere yolda nereye gittiğimi ne yaptığımı ve kim olduğumu bilemedim. Kaybolmuştum ne yaptım nasıl buldum hastaneyi bilmiyorum. Geçici hafıza kaybı gibiydi. Sonraları ara sıra yaşadım bu durumu. Tahminimce ağır bir teşhis koydu. En azından bipolar şizofren ilaçları kullandım. Ne derler bu bedensel ve çevresel yabancılaşma sanırım. Bilmiyorum belki şizofrenimdir. İntihar düşüncelerim çok fazla ama hiç denemedim belki ileride iyileşirim diye bekliyorum. Şuan daha iyiyim. Sizden özür dilerim bir an kriz geçiriyorum. Bir sinirle üye olup konu açtım belki kırmış olabilirim sizi. Yazdıklarınızı tekrar okudum iyi hissediyorum şimdilik. İyi olduğumda sanki bu konuyu ben açmamışım gibi hissediyorum. İtiraf etmeliyim ki kabullenemiyorum sorunlu olduğumu. Kendimi ikna edemiyorum normal olmadığıma. Ama iyiyim şimdi. Belki çirkin değilimdir bilmiyorum. Hiç böylesine açık açık yazmamıştım sorunlarımı. Kimseye anlatamamıştım. Teşekkür ederim hepinize.

Teşhisin nedir? Major depresyon mu bipolar mı?
Bipolarsan daha tam delirene kadar sorgulayacaksın zaten ve kimsenin söylediği tesir etmeyecek bir süre.
Erken kabul etmeye bak derim, tedavini anca öyle olmaya başlarsın.

Nasıl yapabilirim bu dediklerinizi? Çirkin olsam dahi uzun boylu yakışıklı erkek nasıl bulabilirim? Böyle yazınca baya acınası ve komik geldi. Giyinmesini, oturup kalkmasını, konuşmasını nasıl öğrenebilirim? En önemlisi nasıl kendimi sevip öz güven kazanabilirim? Cevap yazmasam da yorumlarınızı okuyorum teşekkürler. Taktik verin çirkinliğimi kamufle etmeyi öğretin bana lütfen.
Beni dis görunusunden dolayi kimse begenmiyor diyip ilk kriterinin de yakisikli uzun boylu erkek olmasi ironik gerçekten seni sevecek iyi bir insan dile bence

Nasıl yapabilirim bu dediklerinizi? Çirkin olsam dahi uzun boylu yakışıklı erkek nasıl bulabilirim? Böyle yazınca baya acınası ve komik geldi. Giyinmesini, oturup kalkmasını, konuşmasını nasıl öğrenebilirim? En önemlisi nasıl kendimi sevip öz güven kazanabilirim? Cevap yazmasam da yorumlarınızı okuyorum teşekkürler. Taktik verin çirkinliğimi kamufle etmeyi öğretin bana lütfen.
Önce bir silkelen kızım bu ne ya.
Ölü topragı serpilmiş gibisin.
Ben de güzel bir kadın değilim ama aşırı ilgi çektiğimi der dururlar bak :) bu içten gelecek.
Önce kendini eve kapatmaktan vazgeç.
Kuaföre git mesela saçlarını boyat biraz bakım yaptır..
Biraz alışveriş yap şöyle.
Sonra kendine güven.
Kendine gücenmekten vazgeçmelisin.
Aura çok önemli bir şey.
Olmasa kendimden örnek vermezdim.
Hele önce bir kendini toparla.
Kiloluysan mesela diyete gir bedenini bir güzel topla..
Ben de gögüs yok misal.
G....t bile yok ya !
Eşime diyorum yazık lan sana.
Bana dönüp verdigi cevap..
Salak mısın ?

Bunlar klişe laflar
Allah ne güzel yaratmış
Engelli insanlar falan filan
Çoğu insan üzerinde etkisi yok
Eğer sadece şükürle olsaydı
Daha insanlığın ilk çağlarındaydık
Şükretmeyip daha az yorulmak daha iyi yaşamak için neleryapmıyoruz ki
Bak bende işitme engelliyim...
diyorum ki keşke insanlar igib duysaydım konuşsaydim dobra gibi...
ama dedim ki çok şükür işitme cihazımla duyuyoruım konuşuyorum .
bide az görüyorumdiyorum ki kşeke daha iyi net görseydim. ne olurdu..
olsun yinede görebildiğim kadari görüyorum...Allahıma çok şükür bunlari keşke dediğim için Allahın gücüne gidiyor.
önemlisi Sağlıklı olmak... çok şükür elim ayagim tutuyor.
ben şükrediyorum çok şükür işim var evim var çocuğum var daha ne olsun ki...
bu çirkinim diye kendine aciyana kızıyorum.. çirkinlikle önemi yok.
bu yüksek lisans yapmış işi de var...
buna şükretmeli.. insanlarin çirkinsin dediğine degil...
özgüvenli başarılı olduktan sonra kimse çirkinsin diyemez sasirirlar aa çirkin kız ünv okumuş vay be işi de var derler böle düşünür
ben dişlandim ama bunlar güçlü biri yaptı...

Şu an yaşadığıma Hergün Allahıma Çok şükür....:dua:

Cok cirkin diye dışlanmak bunu anlayamadım bizde genclik zamanladinda cok guzel değildik belki kimse bisey demedi. Valla benim aynaya bakasim olmuyor bazen ama giyinince yuzume iki dokunsam guzel hissediyorum. Yani ne kadr cirkin olabilirsiniz bence kendi icinizdd abartiyorsunuz ve 2 aydir disari çıkmıyorum diyorsunuz benxe evde kalkamaktan iyi kendinizi salmışsniz yapmayin kimse dünya güzeli değil. Ortalamin üstünde kadınlar var evet ama çoğunluk ortalamada ya da altinda bunu kendinize yapmayin. Saclarinizi,kaşinizi vucdunuzu , yüzünüzü makyajla değiştirebilirsiniz. Siz bence kendiniz böyle hissettiğiniz icin bu durumdasınız ben cirkin olduğunuzu sanmıyorum

Siinemis haklısın da ben yukarıda güzel olmasa da uzun yakışıklı sevgili yapan üyeye yazmıltım onu. Ama haklısın çirkin erkek bile bakmıyor yakışıklı niye baksın? Bir an umutlandım işte özür dilerim.

Ben de eskiden burnuma çok takardım şimdi umrumda bile değil. Kilo almaya müsait biriyim o yüzden yediklerime dikkat ederim. Kıl tüy problemim çok vardı epilasyona gidip hallettim ama özgüvenim yüksetir. Kendimden kat ve kat güzel arkadaşlarımda oldu inanın bir gün olsun kendimi kötü hissetmedim. Siz önce özgüveninizi yükseltin. Teyzeniz kuzeniniz bla bla bunlar sizin için bir kıstas olmamalı. İş yerine çirkinim diye almadılar yazmışsınız , çirkin olduğunuz için değil muhtemelen özgüveniniz ve enerjiniz olmadığı için almadılar. Buraya yazılan yorumlar gibi sizin dediğiniz gibi birine hiç ama hiç rastlamadım. Biraz destek alıp psikolojinizi düzeltmeniz lazım.

Aynilarini bende yasadim lise sona kadar hic bi erkek bana sevgili gozuyle bakmiyordu bile yok kimse seni almaz sen evlenemezsin evde kalirsin diyenler sivilcelerin mayin tarlasi olmus vs erkeklerin orta okulda guzel kizlara kibarlik yapip benim gibi olan kizlara Allah ne verdiyse dalmalari (ciddiyim) hemcinslerinin sana ucube gibi bakisi cirkinsin diye fikrini bile soyleyememen lafini surekli yutman ailende bile kaale alinmaman arkadasin varsa da senin uzerinden kendine guzellik egosu yapabilecegi icin seni yaninda tutan........................

Ya bu devran donecek ya da donecek dedim yalan yok kendime baktim cok zayiftim kilo aldim sivilce ilaci kullandim kas vs aldirdim sonralarinda ise girdim calistim para biriktirdim ameliyat oldum dolgu vs yaptirdim kiyafetlerim hep eskilerdi gucum yettikce yenisini aldim

Zamaninda beni assagilayanlar dmden istek yagdiriyor suan evde kalacaksin dedikleri kizin kac tane erkek pesinde kosuyor iyisiyle kotusuyle aklin hayalin durur

Ben o devrani dondurdum sende dondurebilirsin umudunu sakin kaybetme💖🦋

Bak bende işitme engelliyim...
diyorum ki keşke insanlar igib duysaydım konuşsaydim dobra gibi...
ama dedim ki çok şükür işitme cihazımla duyuyoruım konuşuyorum .
bide az görüyorumdiyorum ki kşeke daha iyi net görseydim. ne olurdu..
olsun yinede görebildiğim kadari görüyorum...Allahıma çok şükür bunlari keşke dediğim için Allahın gücüne gidiyor.
önemlisi Sağlıklı olmak... çok şükür elim ayagim tutuyor.
ben şükrediyorum çok şükür işim var evim var çocuğum var daha ne olsun ki...
bu çirkinim diye kendine aciyana kızıyorum.. çirkinlikle önemi yok.
bu yüksek lisans yapmış işi de var...
buna şükretmeli.. insanlarin çirkinsin dediğine degil...
özgüvenli başarılı olduktan sonra kimse çirkinsin diyemez sasirirlar aa çirkin kız ünv okumuş vay be işi de var derler böle düşünür
ben dişlandim ama bunlar güçlü biri yaptı...

Şu an yaşadığıma Hergün Allahıma Çok şükür....:dua:
Ne Sen onun yaşadıklarını nede o senin yaşadıklarını anlayamaz
Anlar görünsede anlayanaz
Burada konu açılır mesala biri çok zor dırumdadır ve gebedir ve gebeliğini sonlandırmak istiyordur
Konunun altına gelen yorumlar
Biz bunca senedir uğraşıyoruz bebek sahibi olamıyoruz layık değisin nasıl yaparsın minvalinde yorumlar gelir
İkisinin bulunduğu durum şartlar psikoloji aynı olabilir mi
Buda böyle bişey
Şükürle falan olmuyor sadece gerçekçi yaklaşımlar gerekiyor

Siinemis haklısın da ben yukarıda güzel olmasa da uzun yakışıklı sevgili yapan üyeye yazmıltım onu. Ama haklısın çirkin erkek bile bakmıyor yakışıklı niye baksın? Bir an umutlandım işte özür dilerim.
Öyle demek istemedigim cok acik degil mi
Sen kendine yapilandan şikayetçiyken karşı cinsine o gozle bakma demek istedim
Her seye bu kadar yesilcam duygusalliginda bakip kendine acimasiz olma

Night clup teşhisim ne bilmiyorum hiç sormadım. Ama antipsikotik kullandım en son. Bipolar ve şizofreni ilacıydı.

Toprakperi ne yapmalıyım? Dışarı çıkamıyorum kendimi zorlayıp çıktığımda insanların içinde elim ayağım titriyor ve kasılmaya başlıyorum. Bende istiyorum değişmeyi. Yarın erken kalkıp değişeceğim diyorum ama bi uyanıyorum aşırı mutsuz ve bitkinim herşey yalan oluyor. Ne yapmamı önerirsiniz? Birde sizce normal miyin ben? Yazdıklarıma göre yani arkamdan gerizekalı salak diyorlar.
Ne mezunusunuz. Hangi bölüm ?

Sileken hadi.
Bugünden başla.
Aşırı takıntı haline getirdiğin için şirazen kaymış biraz.
Az toparlan, kendine güven gerisi gelecektir

0101013 ben seni sevmedim. Görmeden sevmedim. Çirkin veya güzellikle çok alakasız olarak. Anlatabiliyor muyum?
Çok mutsuz bir aurası var. İnsanları da iten budur muhtemelen. Senin derdin çirkinlik değil, kabul edilmemişlik ve sevilmemişlik. Kendini seversen gerisi gelir.

Back
X