Fang yorumuma genel olarak bakmak yerine neden tek bir cümle seçip manipülasyon yapmaya çalışıyorsunuz? Gerçek hayata bir bakın. Her yerde güzel-çirkin iyi-kötü kısa-uzun vs. gibi ayrımlar mevcut. İnsanlar benim yüzüme karşı çirkinsin deyip dalga geçiyor. Ben size çirkin insan olabileceğinden bahsediyorum misal ben. Ve başta ben başka bir üyeye cevap olarak dedim ki böyle bir düşünce hakkında ne düşünüyorsunuz? Diye sormuştum. Siz konuyu başka yerlere çekiyorsunuz. Yorumumu okursanız demek istediğimi anlarsınız. Belki de haklısınız aşağılanmsyı hak ediyorumdur.
Hepsini okudum konunun merak etmeyin. Önce kendi görüşlerinizi değiştirmelisiniz. Siz böyle olursanız karşı tarafa da bu hakkı sunarsınız. Görüşünüz yanlış, laf kalabalığı yapmayın bana lütfen.
Aşağılanmayı hak ediyorsunuz demedim. Siz kendinizde karşı tarafı "çirkin" bulup istememe hakkı görüyorsanız eğer, evet karşıdakilerin de size böyle muamele etmesi haktır. Sonuçta yaptığınızın doğru olduğunu düşünüyorsunuzdur. Yanlış olduğunu düşünseniz yapmazdınız değil mi?