cok cirkinim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siz misiniz?

Ben hiçbir problem göremedim şahsen. Yalnız esmer olduğunuz için sarı saç doğal durmamış. Saçınızı koyu bir renge boyayabilirsiniz.
Çirkinim deyince bende herhalde bir şey var yüzünde diyordum Niye kendinizi bu kadar çirkin buldunuz mu fotoda ki kadın gayet güzel yalnız pembe ruj olmamış asdfghjkl

Normalde asla yorum yapmam sadece okur geçerim ama bence gayet güzelsiniz. içtenlikle söylüyorum hiç estetiğe ihtiyacınız yok

Bende şimdi gördüm göz kapakların çok düşük geldi bana
Yanaklar kilo verince gider bence kilo vermeden işlem olursa vücuduna göre yüzün çok küçük durur bir de neden bilmiyorum kaşların beni çok rahatsız etti nedenini çözemedim ama

Buraya atmıştı. Gerçekten berbattı tipine odaklanamıyor insan onları görünce. Konu sahibi bana hitap etmiyor ama ben cirkin diyemem tabi.

Yanakların yapisal bende kilo versede çok incelmez bişektomi ve master botoxla baya incelir yan çene kaslarında geniş cünkü diş sıkma huyun mu var

sizi hatırlıyoruuum
birkaç seneden beri denk geliyorum yazılarınıza.

hatta yanlış hatırlamıyorsam saçınız önceden sarıydı, buradaki arkadaşların tavsiyesiyle siyah yapmıştınız ve çok da yakışmıştı
saç renginizi değiştirmek bile görüntünüzün geneline o kadar etki etmişti ki..

minicik uygulamalarla cildinizi daha dinç hale getirebilirsiniz, burnunuzun ucuna birazcık botoxla ya da yanaklardan fransız askısıyla çehrenizi tamamen değiştirebilirsiniz.
lakin bunun ötesinde yine hatırladığım kadarıyla çirkin bir kadın değildiniz

acaba bunların yanında aynaları ya da kendinize baktığınız gözleri mi değiştirseniz..?

Buraya atmıştı. Gerçekten berbattı tipine odaklanamıyor insan onları görünce. Konu sahibi bana hitap etmiyor ama ben cirkin diyemem tabi.
duruş tavır karizma çok daha önemli güzellikten yakışıklılıktan.mesela sumru yavrucukun çirkin bir çenesi vardır ama kadın ağzını açsın insan hayran kalıyor ona.kırmızı oda da dr u oynayan binnur kaya da öyleçhayko cepkin de öyle okan bayülgen de öyle.cem yılmaz yakışıklı mı değil.ama karizmasıyla zekasıyla en güzel kadınlar peşinde hep

Sivri çene alın işte bu benim acık sözlü alon ameliyat olacagım mutsuzum
Banlıydım anca yazabiliyorum konunuza. Ben diğer arkadaşlar kadar şirin olamicam üzgünüm. Çirkin bir kadın değilsiniz ama son derce bakımsızsınız. Bu da sizi olduğunuzdan yaşlı gösteriyor. Saçı makyajı herkes söylemiş ona girmiyorum. Cildiniz öldüm ağlayanım yok diye bağırıyor. Hiç mi bakım yapmıyorsunuz? İyi bakmadığınız cilt nereye kadar taşır sizi? 20’li yaşlarda kendinize bir cilt bakım rutini oturtmalıydınız ki şu yaşınıza kırışmadan, sarkmadan ulaşabilirdiniz belki o zaman.

Göz kapaklarınızda sarkma var, bende de başlıyor genetik o maalesef. Ama sizinki başlama kısmını geçmiş. Yüzünüzde estetik gereken tek nokta gözkapaklarınız. Şu aşamada bakımla, lazerle toparlanmaz. Sol göz kapağı daha düşük olduğu için yüzünüzün asimetrisi de bozulmuş.

Göz altlarınız makyaja rağmen kendini belli ediyor. Acilen kafein içeren bir bakıma başlamalısınız.

Yanaklar için yüz yogasını bir araştırın. İstikrarlı olursanız düzelmeyecek bir sorun yok yüzünüzde.

burun hızmasının da modası geçeli çok oldu.çok alaturka duruyor takmamalı artık.saçların sarı tonu çok çiğ.stilinde ağır sorunlar var tipinde değil.cilt bakımı konusundaysa haklısın

burun hızmasının da modası geçeli çok oldu.çok alaturka duruyor takmamalı artık.saçların sarı tonu çok çiğ.stilinde ağır sorunlar var tipinde değil.cilt bakımı konusundaysa haklısın
Modaya çok takılmam ben. Seviyorsa yakıştırıyorsa sorun yok. Ama aşırı bakımsız konu sahibi. Muhtemelen aynı yaştayız, ben neredeyse 20 senedir hiç aksatmadan cildime bakıyorum. Arada bir problem seziyorsam o bölge yoğunlaşıp düzeltiyorum falan.
Bütün ailem göz kapağı operasyonu geçirdi mecburen. Sarkma bizde genetik. Ama ben yogayla bakımla 36 yaşımı gördüm. Hafiften sarkmaya başladı artık. Bu yaz sonu bir lazerle deneyecem, ameliyatı ne kadar geciktirirsem o kadar iyi diye düşünüyorum.

Bilen biri varken sorayım…ajdjdjdk fırsatcılık
Ben yüzüme klasik işte çıkarken aksatmadan güneş kremi sürerim, evde de cilt bakım mevzum ordinary-clinique serum ve nemlendirmesinden ibaret, öyle cok abartmıyorum ama sence ekstra yapmam gereken birşey var mı? Yapılması gereken nedir rutinde.

Ben bu ara ne yapıyorum bi düşüneyim.

Sabah akşam klasik temizle tonikle nemlendir rutinim var. Çıkarken mutlaka güneş kremi. Gece c vit serum kullanıyorum bana efsane iyi geldi. Gündüz de ya kolajen serum ya hyoluronik asit serum kullanıyorum. Göz çevreme kafeinli bir göz kremi gece. Bi de bu aralar koyu halkalarım var, sabah uyanır uyanmaz dolapta duran göz maskesini takıyorum 10-15 dk.

Çok öyle hakim değilim konuya, güzellik uzmanı da değilim. Deneyerek iyi gelen şeyleri buluyorum. Ürün tavsiye edecek yetkinlikte değilim maalesef.

Öncelikle yazacağım şeyler için kusura bakmayın dürüst olacağım. Saç renginiz teninize hiç olmamis ayrica çene kısmınızdaki o kareligi yumuşatmak için düzgün bir kuaföre gidip güzel bir saç kesimi ve güzel bir renkle yüz hatlarınızı daha yumusatabilirsiniz. Benim gördüğüm kadarıyla çene hattında bir estetiğe ihtiyacınızın olduğunu düşünmüyorum. Çünkü çok karakteristik ben doğallıktan yanayım. Ayrıca fotoğraf ne kadar filtreli olursa olsun cildinizde leke problemlerimiz olduğunu görüyorum leke problemleri için bir dermatolog Tan yardım almanızı tavsiye ederim bu bile size özgüven sağlayacaktır. Estetik yapılacak tek yer olarak göz kapağınızdaki düşüklüğü görüyorum. Bunun dışında makyaj konusunda eyeliner çeşidinde yanlışlık yaptığınızı görüyorum daha kısa kuyruklu bir eyeliner seçerseniz ya da güzel bir farla gölgelendirme yaparsınız Size çok yakışacağını düşünüyorum. Ruj rengi olarak nude pembeler ya da nude kahveler sizin temize daha çok gideceğini düşünüyorum fotoğraflarınız filtreli olduğu için ten renginizi tam seçemiyorum bu yüzden renk konusunda çok az bilgi verebiliyorum. Ben herşeyin estetikle değil bakımda üstesinden gelinebileceğini düşünüyorum. Bu nedenle benim yorumum çok estetik ile ilgili olmadı biraz daha tavsiye üzerine oldu diyebiliriz.

Yok ürün tavsiyesi değil sorduğum. İşte temizle nemlendir bende de var. Hyoluronik serum güneş kremi aynı şekilde. Ama C vit kolajen göz çevresi vs kullanmıyorum. Botox düsünüyorum göz cevreme 1-2 seneye

drgil mi pskolojim düzgün olsa yapar mıyım sence terapi ile halledemedigim sorunu estetikle çözmeye kalkmazdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…