cok cirkinim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
resimler kesinlikle filtreli değil göz kapaklarım maalesef doğuştan var ve belkide kilodan göz estetiği gerekebilir. Yüzüm toplu zayıflasam düzelir sanırım.

fotoğraflarımda filtre kullanmıyorum teşekkür ederim bakıma üstesinden gelirim. inş.

Göz çevresine ben 18 yaşımdan beri kullanıyorum sanırım. Genetikte kırışıklık yok ama göz kapağı sarkması var. Ailedekileri görüp ne kadar erken önlem alırsam o kadar iyi deyip yaşıma uygun ürünlerle başladım devam ediyorum.

C vit dene bence. Ben yüzümün bu kadar aydınlık olduğu bir dönem hatırlamıyorum. Işıl ışılım resmen. Kolajen ve hyoluronik asit konusunda pek emin değilim. İşe yarıyor mu boşa mı kullanıyorum karar veremedim.

Tam olarak nasıl bir şey kullanıyorsunuz?

cenene dolgu mu yaptirdin beybi yoksa ortodontik tedavi mi

kanki kolajeni ben kullaniyorum da simdi kullandigim turkiyede yok, gelirken getiririm ama hajahajaah turkiyede de collaquin vardi alacatida otelinde kaldigim adamin markasiymis zorla iteledi bana cok onyargili yaklastim ama asiri iyi cikti. cevremdeki herkes onu kullanmaya baslamisti. istiyorsan once onunla basla valla ben kolajen kullanmaya basladiktan sonra daha bi guzel gelmeye basladim kendi gozume.

bi de somon dna ya paraya kiyip yaptir gitsin senede 1 kez jdkdjdkdhs ben bir kere yaptirdim turkiyeye gelince yine yaptiricam asiri bebeksi oluyosun yilda 1 kez yeterli

Somon mu skdnflflf hosgeldin balık kız ajdjdkdld dur dediğini sipariş vereyim

cenene dolgu mu yaptirdin beybi yoksa ortodontik tedavi mi
Dolgu yaptırdırdım ortodontik tedavi için geç kaldığımı düşündüm yaş olarak alt çene ameliyatı için bir kaç doktor gezdim içime sinmedi buradan okuduğum çoğu kişi protezi hem çıkarttırmak zorunda kalmış olan çenesi de bozulmuş bende gözümü karartıp dolgu yaptırdım ve şöyle diyim bütün dolgularım eridi çene kaldı ilginç bir şekilde

C vit ne kullanıyorsun atar mısın reeeeca etsem sjdkfkf

evet benim de cene dolgum cok gec eriyor hatta hic en bastaki kadar yaptirmadim hep yarim yarim yaptiriyorum neredeyse

Şimdi dürüst olucam diye çirkin diyen varmi ki? Ne ayip

Ben derdim, konu sahibi cirkin degil ama bunca kişinin cok guzelsin cok guzelsin, kusursuzsun demesine baya sasirdim.

Şuraya cidden güzel olan biri "bakin cok guzelim" diye foto atsa 625352 tane kusur bulunurdu. Bir ara Adriana lima için alnı geniş orasi oyle boyle diyenler vardi forumda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…