- 2 Şubat 2017
- 3.342
- 3.491
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
evet gördüm teşekkür ederimBu siz misiniz?
Ben hiçbir problem göremedim şahsen. Yalnız esmer olduğunuz için sarı saç doğal durmamış. Saçınızı koyu bir renge boyayabilirsiniz.
resim yolla banaBana da foto atabilirsiniz direkt söylerim. Bu arada bende çok çirkinim. Kimse beni de beğenmiyor.
sana son halimi atacagım askım kesinlikle o renk değil
Ben 20lerin sonuna yaklaşıyorum ama bir rutin oturtamadım. Sadece düz bir nemlendirici ve güneş kremi kullanıyorum. Bir ara dermaroller yapıyordum ama bıraktım şimdi. Üşeniyorum açıkçası bir cilt programı yapmaya. Kafeinli krem dediğinizin de linkini atabilir misiniz acaba merak ettim.Göz çevresine ben 18 yaşımdan beri kullanıyorum sanırım. Genetikte kırışıklık yok ama göz kapağı sarkması var. Ailedekileri görüp ne kadar erken önlem alırsam o kadar iyi deyip yaşıma uygun ürünlerle başladım devam ediyorum.
C vit dene bence. Ben yüzümün bu kadar aydınlık olduğu bir dönem hatırlamıyorum. Işıl ışılım resmen. Kolajen ve hyoluronik asit konusunda pek emin değilim. İşe yarıyor mu boşa mı kullanıyorum karar veremedim.
Böyle konularda hep reklam yapıyor gibi hissediyorum kendimiBen 20lerin sonuna yaklaşıyorum ama bir rutin oturtamadım. Sadece düz bir nemlendirici ve güneş kremi kullanıyorum. Bir ara dermaroller yapıyordum ama bıraktım şimdi. Üşeniyorum açıkçası bir cilt programı yapmaya. Kafeinli krem dediğinizin de linkini atabilir misiniz acaba merak ettim.
Teşekkür ederim :) :)Böyle konularda hep reklam yapıyor gibi hissediyorum kendimi
Göz Serumu Kafein ve Hyaluronik Asit 30 ml
Yorgun gözler için bir çift espresso gibi, Revolution Skincare Göz Altı Hedefli Serum, şişliklerin giderilmesine yardımcı olmak ve koyu halkaların görünümünü azaltmak için kafein içerir. Ayrıca Hyaluronik Asit, göz altı bölgesinin görünümünü iyileştirir ve göz çevresindeki hassas ciltte...www.watsons.com.tr
Bana da atabilirsiniz az çok anlarım. Bi kaç estetik yaptırdım cunku kendime demerhaba arkadaşlar cirkin bir kadınım.Tabı bunu farkındayım.Bir kac üye istiyorum bana acık sözle cirkinsem çirkin diyebilecek nerem kötü söyleyebilecek estetik ameliyat olmak istiyorum yardımcı olur munuz?ama acık sözlü olacak
anladıgım kadarıyla cok çirkin bir suratım yok bakımsız duruzorum
görmüşsünüzdür zatenBen de merak ettim. Yollayın bakayım.
bana da atıverin yaa merak ettim
bende kendimi çok beğenmem ama bakımlı değilimdir çok ona bağlarım
size atayimSon halini attınız mı acaba
bisey sorcam nedne milleti kandırdıgım algıı olustu sizdeHer yıl farklı başlıkla aynı konuyu açıyorsunuz. Tuhaf videolar atıyordunuz. Birinde kaynım çirkinsin dedi, bir diğerinde kaynanam çirkinsin dedi. Milleti kekliyorsunuz ya da ciddi problemleriniz var
Ben sizi çirkin bulmadım. İllaki ameliyat olacaksanız burun olabilir, ama saç ve makyajınız cidden çok kötü o fotoğraflarda. Bence göz şeklinize göre makyaj yapmayı öğrenmelisiniz. Saçlarınızın da rengi ve modeli size uymamış.bisey sorcam nedne milleti kandırdıgım algıı olustu sizde
Bir kere eyeliner kullanmamanız gerekiyor. Ya da sadece kuyruk şeklinde yapabilirsiniz. Gözlerinizin içine kalem sürmeyi de acilen bırakmalısınız, sadece üst göz kapağınızın içinin dış köşesine sürün. Açık kahve tonlarda kaş altına çok yaklaşmadan gölgelendirme yapın. Yine açık kahve tonlarda göz altının kirpik dibine far dağıtın. Maskarayı yoğun kullanın. Kaş üstüne botoks yaptırırsanız kaşlarınız bir miktar kalkar gözleriniz açılır Masetter botoks sakın yaptırmayın tombul yanaklarda sarkma yapabiliyor. Bir de rujlarınızı da fuşya pembe vs. tonlarda değil doğal ve tene yakın tonlarda kullanın. Saçlarınızı bence kestirin ve yandan değil ortadan ayırın. Bir de ton olarak sarı değil karamel tonları tercih edin.Sivri çene
Kızlar selam benim yüzüm kare ve bana çok kaba geliyor. Çeneme botox veya çene törpüleme işlemini tavsiye eder misiniz. Erkeksi mi duruyor fikir almak istiyorum teşekkürlerwww.kadinlarkulubu.com
kesinlikle tavsiyelerinize uyacagım tesekkur ederim inınki algı bozuklug olusmustu eski bir üyeyim eskiden cok guzel konular acardımBir kere eyeliner kullanmamanız gerekiyor. Ya da sadece kuyruk şeklinde yapabilirsiniz. Gözlerinizin içine kalem sürmeyi de acilen bırakmalısınız, sadece üst göz kapağınızın içinin dış köşesine sürün. Açık kahve tonlarda kaş altına çok yaklaşmadan gölgelendirme yapın. Yine açık kahve tonlarda göz altının kirpik dibine far dağıtın. Maskarayı yoğun kullanın. Kaş üstüne botoks yaptırırsanız kaşlarınız bir miktar kalkar gözleriniz açılır Masetter botoks sakın yaptırmayın tombul yanaklarda sarkma yapabiliyor. Bir de rujlarınızı da fuşya pembe vs. tonlarda değil doğal ve tene yakın tonlarda kullanın. Saçlarınızı bence kestirin ve yandan değil ortadan ayırın. Bir de ton olarak sarı değil karamel tonları tercih edin.
Rica ederim özellikle makyaj ve stil konusunda elimden geldiğince yardımcı olurum. Kafanıza takılan birşey olursa sorabilirsinizkesinlikle tavsiyelerinize uyacagım tesekkur ederim inınki algı bozuklug olusmustu eski bir üyeyim eskiden cok guzel konular acardım
tesekkür ederim tabi ki her kadını güzeldirRica ederim özellikle makyaj ve stil konusunda elimden geldiğince yardımcı olurum. Kafanıza takılan birşey olursa sorabilirsinizBir de unutmayın her kadın güzeldir
yüzümde bir kusur varsa öğrenmek istedim acıkçası sac regim ve şekli değiştiameliyat olmayın sakın bi güzel kuaföre gidin saç rengi ce kesimi için tavsiye verir yönlendirirler yüz için de çok da şart görünmüyor ama botox yaptırabilirsiniz havanız değişir bi ışık veriyo yüze iyi geliyo denenebilir yani freshlik geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?