cok cirkinim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben 20lerin sonuna yaklaşıyorum ama bir rutin oturtamadım. Sadece düz bir nemlendirici ve güneş kremi kullanıyorum. Bir ara dermaroller yapıyordum ama bıraktım şimdi. Üşeniyorum açıkçası bir cilt programı yapmaya. Kafeinli krem dediğinizin de linkini atabilir misiniz acaba merak ettim.

Böyle konularda hep reklam yapıyor gibi hissediyorum kendimi

Teşekkür ederim :) :)

Bana da atabilirsiniz az çok anlarım. Bi kaç estetik yaptırdım cunku kendime de

Size çirkin demek mümkün değil ancak tarz ile alakalı sorunlarınız var bana kalırsa. Saç rengini zaten herkes söylemiş, makyajinizda da tonları değiştirmelisiniz. Altın orana göre kaş alan bir yerde kaş tasarımı yaptırırsanız da güzel olur bence. Kaşlar tüm ifadeyi değiştiriyor. Biraz daha dik durabilirsiniz, hafif kambur duruyorsunuz gibi geldi. Eyelinerın tarzı göz kapaklarınızı daha da düşük göstermiş, düşük göz kapağı için uygun eyeliner tarzları ve teknikleri var, videolarına bakın bence ona göre uygulayın.

Cilt bakımı konusu da konuşulmuş, ona bir şey demeyeceğim. Maddi durumunuz müsaitse göz bölgesine uygulamalar yaptırabilirsiniz. Doğru saç, makyaj ve giyim ile gayet de hoş bir kadın olursunuz. Ben çirkin deyince bambaşka bir görüntü bekledim açıkçası. Saçları koyultmak bile tek başına büyük fark yaratacaktır Kendinize haksızlık etmemekle başlayın işe bence

Her yıl farklı başlıkla aynı konuyu açıyorsunuz. Tuhaf videolar atıyordunuz. Birinde kaynım çirkinsin dedi, bir diğerinde kaynanam çirkinsin dedi. Milleti kekliyorsunuz ya da ciddi problemleriniz var
bisey sorcam nedne milleti kandırdıgım algıı olustu sizde

bisey sorcam nedne milleti kandırdıgım algıı olustu sizde
Ben sizi çirkin bulmadım. İllaki ameliyat olacaksanız burun olabilir, ama saç ve makyajınız cidden çok kötü o fotoğraflarda. Bence göz şeklinize göre makyaj yapmayı öğrenmelisiniz. Saçlarınızın da rengi ve modeli size uymamış.

ameliyat olmayın sakın bi güzel kuaföre gidin saç rengi ce kesimi için tavsiye verir yönlendirirler yüz için de çok da şart görünmüyor ama botox yaptırabilirsiniz havanız değişir bi ışık veriyo yüze iyi geliyo denenebilir yani freshlik geliyo

Bir kere eyeliner kullanmamanız gerekiyor. Ya da sadece kuyruk şeklinde yapabilirsiniz. Gözlerinizin içine kalem sürmeyi de acilen bırakmalısınız, sadece üst göz kapağınızın içinin dış köşesine sürün. Açık kahve tonlarda kaş altına çok yaklaşmadan gölgelendirme yapın. Yine açık kahve tonlarda göz altının kirpik dibine far dağıtın. Maskarayı yoğun kullanın. Kaş üstüne botoks yaptırırsanız kaşlarınız bir miktar kalkar gözleriniz açılır Masetter botoks sakın yaptırmayın tombul yanaklarda sarkma yapabiliyor. Bir de rujlarınızı da fuşya pembe vs. tonlarda değil doğal ve tene yakın tonlarda kullanın. Saçlarınızı bence kestirin ve yandan değil ortadan ayırın. Bir de ton olarak sarı değil karamel tonları tercih edin.

kesinlikle tavsiyelerinize uyacagım tesekkur ederim inınki algı bozuklug olusmustu eski bir üyeyim eskiden cok guzel konular acardım

kesinlikle tavsiyelerinize uyacagım tesekkur ederim inınki algı bozuklug olusmustu eski bir üyeyim eskiden cok guzel konular acardım
Rica ederim özellikle makyaj ve stil konusunda elimden geldiğince yardımcı olurum. Kafanıza takılan birşey olursa sorabilirsiniz Bir de unutmayın her kadın güzeldir

yüzümde bir kusur varsa öğrenmek istedim acıkçası sac regim ve şekli değişti

yada bir sactasarimi veya tasarimciya kendinizi biraksaniz belki oyle begenirsiniz kendinizi

bende cirkinim diyorum ama bakimli olmadigom icin cirkinim yani duzenli kuafore gitsem bende hos gozukurdum diye dusunuyorum ...kendi bakiminizi yapiyorsaniz neden cirkin oldugunuzu dusunuyorsunuz diye dusundum suan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…